(- 155 Merkez -)

geldim geldimmmmmmmm delikafadulden

Tatilden donduk ve hemen ev toplamaya basladim
ev degistirdik
2 gun evvel yeni evimize tasindik
hemen hemen yerlestim ama acayip yorulmusum :bbo:
buralardayim melike :jeyyar: sen naptin ?
tasindiginiz mi ?yerlestin mi ?

ohh yaaa cok şükürrrr balım çok korktum seni göremeyince evet tatlışımmm malatyadayım beklerim gülümmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım güle güle otur sende yeni evinde ee sen nasılsın iyimisin bebişlerin nasıl bidenemmmyerimseniben sengözlerimebaksanab

tesekkur ederim canim
hayirli olsun size de ;nasil oralar ?begendin mi ?

iyiler canim cocuklar
bol sicak var burda :bbo:disari cikamiyoruz gunduz

bugun haftasonu plan yapmistik arkadaslarla gezmeye gidecektik askimin isi cikti : (

tesekkur ederim canim
hayirli olsun size de ;nasil oralar ?begendin mi ?

iyiler canim cocuklar
bol sicak var burda :bbo:disari cikamiyoruz gunduz

bugun haftasonu plan yapmistik arkadaslarla gezmeye gidecektik askimin isi cikti : (

çok tesekkürler canımın içii evet güzel ama gel gör ki daha alışamadım ben yaa inanki burasıda cayır cayır yanıyo gecesi serin okadag buna sükür diyeyim yinede ama keşke bukadar sıcak olmasaydı hadi yaa neyse artık canım baska zaman gidersiniz saglık olsun canımmmolumunekankayizsmile :1rolleyes: opuyorumnanaktan

selam melike-----zepp--------- dağ çiçeğim............hihoyyyt
arkadaşlar nasılsınız ben yokken kaynatmışsınız
ben giremiyorumki kk ya yoğunluktan oğluşlardan malum hareket edemiyorum doğurdum doğuracağım son 15 gün bu hafta gün belli olacak.......
bu sıcaklardada çekilmiyor kızlar burasıda felaket kılımayla duruyorum ama oğluşumun biri emrem hasta oldu boğazı şişti iğneye başladık ateşide var................
diğer oğlumu geçen p.tesi sünnet yaptırdık sağlık nedeniyle birde onunla uğraşıyoruz sağolsun kardeşim yanımda olmasa halim harap zaten bende havadis çok ama yazmaya zaman yok
görüşürüz kızlar tekrar

slm gülancım hoşgeldinnnna.s.
geldin mi canım tatilden yaa çok gecmiş olsun oglusuna bitanem daha dogumun olmadımı sıcak canım ya allahım kurtarsın ne diyim tabee darısıda bana olsun inşallahhyerimseniben opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ahh canım benim yaa kendine cok ama cok iyi bak bidenem benimmm tekrar görüşmek dilegiyleolumunekankayizsmile Şeniz

iyi aksamlar arkadaslar
nirdesiniz :mymeka:

hastaydim gelemedim : (

evet ya zepcim kimse yokkk geliyom gidiyommm çok gecmiş olsun canımın içi kendine cok dikkat et kuzummmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

sagol canim

ben cok sukur iyiyim de benim minik oglus hasta simdi de : (
dun doktora goturdum
geldi mi ustuste gelir zaten : (

sagol canim

ben cok sukur iyiyim de benim minik oglus hasta simdi de : (
dun doktora goturdum
geldi mi ustuste gelir zaten : (

yaaa cok ama cok gecmiş olsun bitanemmm kendine ve bebişlerine cok iyi bak rabbime emanet ollllolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…