(- 155 Merkez -)

tembeller sizi niye gelmiyorsunuz buraya

bu anayasa sizin icin
Tembellerin anayasası
Unutma! İnsan yorgun doğar ve dinlenmek için yasar…
Yatağını kendini sever gibi sev…
Gunduz dinlen ki, gece rahat uyuyabilesin…
Dinlenen birini görünce ona yardim et…
Unutma! Çalışmak yorar…
Yarin yapabileceğin bir isi bugün yapma.
Mumkun olduğu kadar az çalış ve yapman gereken şeyi başkalarına yaptır…
Unutma! Fazla dinlenmekten ölen olmamıştır…
Calisma isteği duyarsan, bir yere otur ve bu tuhaf duygunun geçmesini bekle…

ohaoldumsmile guclubacismileburaları kim bos bırakmıs ha alsanaalsanasmile

selam hatunlar uzun zamandandır yoktum misafirlerim vardı kaynanatör geldi 5 gün kaldı dr. gittim bebeğe bakıldı tahlıl yapıldı gebelik şekeri çıktı ddr.diyet verdi uymam lazım bakalım dikkat etmem gerekiyor herşey yasak

sizler de iyisinizdir umarım..........
tekrar görüşürüz bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

gulancım bende gebelik sekeri var ama sende erken cıkmış genelde besinci ayda filan cıkıyor cok dikkat et ben diyetime dikkat ettiğim halde 4 bucuk kiloydu kızım doğumun zor olur sonra doktorların dediğine harfiyen uy ve bence bir daha tahlil filan yaptır en azından kesinlesir

gulancım bende gebelik sekeri var ama sende erken cıkmış genelde besinci ayda filan cıkıyor cok dikkat et ben diyetime dikkat ettiğim halde 4 bucuk kiloydu kızım doğumun zor olur sonra doktorların dediğine harfiyen uy ve bence bir daha tahlil filan yaptır en azından kesinlesir

evet canım dikkat etmem lazım yoksa halım harap bebekte dediğin gibi kılolu doğar riskk altındayım evet erken çıktı
ikikzlerımde dediğin gibi 5 aydan sonra çıktı
diyet yapıyorum liste verdi dr. bakalım inşallah problemsiz geçiririm,,,:sinifsinif:

mrb arkadaslar bende polis esiyim aslında sizi polis esleri topiginde okudum ve ordan ögrendim burayı bende mersindeytim aslen adanalıyım

calisma duzeni tr dekinden cok farkli ama daha rahat fakat calisacagi konumda onemli

dil konusu sorun :bbo:
kendi dillerini konusuuyorlar arnavutca
az ing bilen var
anlasiyoruz
inglizce turkce
turkce bilende cikiyor cunku : )

maas fena degil
biz ailece burdayiz

cok artis var sanmayin(ailesiyle gelmeyen cok )
bekarsiniz sanirim
basvurdu mu esiniz ?sevgiliniz ?

mrb canım esin misyon korumayı kazandıda sende yurt dısındamısınız yoksa bneim esimde hazırlanıyoo siz nerdesiniz onun bi arkadası mersinden irana gitmiş bakalım hayırlısı bize kazanırsa nere çıkar nasıl memnunmusunnn

mrb canım esin misyon korumayı kazandıda sende yurt dısındamısınız yoksa bneim esimde hazırlanıyoo siz nerdesiniz onun bi arkadası mersinden irana gitmiş bakalım hayırlısı bize kazanırsa nere çıkar nasıl memnunmusunnn

merhaba
hosgeldin aramiza

polis memuru mu esiniz ?

su an buldugumuz mevkiye p.memurlarini almiyorlar ...

bu arada belirteyim bizim ikinci misyon gorevimiz :smiley-cool:

Son düzenleme:
merhaba
hosgeldin aramiza

polis memuru mu esiniz ?

su an buldugumuz mevkiye p.memurlarini almiyorlar ...

bu arada belirteyim bizim ikinci misyon gorevimiz :smiley-cool:

hoşbulduk canım geldim yazdım ama sen yoktun tesekür ederim cvp verdigin için polis memurlarını almıyolar dedigin yer neresi sen nerdesinkiii

X