nerelerdesiniz iki gündür ya hayırdır insallah niye selam vermiyorsunuz buralara
niyekineeeeeeeeee
kızlarrrrrr hu hu ben geldim..
beni özledinizmi bakem gari..
ay şekerler sormayın..
çocuğunmu var derdin var demişler ama ben tam olarak öyle demiyorum.. ama ergenlikti gençlikti derken hakkaten veletler ömrümüzü yiyorlar..delikafadulden
bazı sebeplerden ötürü sizlerle olamadım..
ama artıkın burdayımmm..
zepp. janet gulan kızlar sirlerde ne var ne yokk..Şeniz
bu gün cok canım sıkkın sizde yoksunuz(((
lojmana geleli bir seneyi gecti
antepten ismen tanıdığım ama sahsen tanısmadığımız bir komşum var
burda önceleri ben hoşlarına gittigim icin bol bol kahveye ğel sana kahveye geliyoruz hadi komsuluk olsun diye reddetmedigim
ama sonra kızlarım zarar gördüğünü anladığım icin biraz uzaklastığım icin bu gün tartıstık
arkadasın biri on biri altı yasında iki cocuğu var
benimkileri biliyorsunuz biri 5 yasını yeni bitirdi öbürü ise üc yasında büyük kızım cok sakin kendi hakkını bile savunamayan bir cocuk kücük kızım ona ğöre baya cadı büyük kızımı kızı kıskandığı icin arkamı döndüğüm anda ya kızma ya kas ğöz hareketleri cocuk sorunlu biraz
oğlu ise sürekli kızımın yüzüne bağırdığı icin kızım sürekli korkma ve ağlama her bulustugumuzda aynı olay ve bunu baska cocuklarda kesfetmisler sürekli kızımın önün cıkıp cıklıklar atıyorlor ve kızım bicare ağlamaktan baska bir sey yapamıyor bir hafta önce üst komsuma cıktım 1 bucuk yasındaki cocuktan dayak yedi biliyormusunuz elindeki oyuncağa sahip cıkamadı piskolojisi cok kötü ben gitmiyorum bu arkadasa ama ortak bir arkadas var
bu gün cok canım sıkkın sizde yoksunuz(((
lojmana geleli bir seneyi gecti
antepten ismen tanıdığım ama sahsen tanısmadığımız bir komşum var
burda önceleri ben hoşlarına gittigim icin bol bol kahveye ğel sana kahveye geliyoruz hadi komsuluk olsun diye reddetmedigim
ama sonra kızlarım zarar gördüğünü anladığım icin biraz uzaklastığım icin bu gün tartıstık
arkadasın biri on biri altı yasında iki cocuğu var
benimkileri biliyorsunuz biri 5 yasını yeni bitirdi öbürü ise üc yasında büyük kızım cok sakin kendi hakkını bile savunamayan bir cocuk kücük kızım ona ğöre baya cadı büyük kızımı kızı kıskandığı icin arkamı döndüğüm anda ya kızma ya kas ğöz hareketleri cocuk sorunlu biraz
oğlu ise sürekli kızımın yüzüne bağırdığı icin kızım sürekli korkma ve ağlama her bulustugumuzda aynı olay ve bunu baska cocuklarda kesfetmisler sürekli kızımın önün cıkıp cıklıklar atıyorlor ve kızım bicare ağlamaktan baska bir sey yapamıyor bir hafta önce üst komsuma cıktım 1 bucuk yasındaki cocuktan dayak yedi biliyormusunuz elindeki oyuncağa sahip cıkamadı piskolojisi cok kötü ben gitmiyorum bu arkadasa ama ortak bir arkadas var
tünaydınnnnnnnnn selam verdim cıkacağım bu gün baca temizlenecek bir ayın icinde iki sefer küllükleri fırladı yukarıdan bacadan bir seyler düstüğü icin ve krem renği hallarım simsiyah kurum icinde kaldı simdi heryerler toplu insanlallah cok is dökülmez halıları makina ile iki ğün önce yıkadım daha cünki(((
tünaydınnnnnnnnn selam verdim cıkacağım bu gün baca temizlenecek bir ayın icinde iki sefer küllükleri fırladı yukarıdan bacadan bir seyler düstüğü icin ve krem renği hallarım simsiyah kurum icinde kaldı simdi heryerler toplu insallah cok is dökülmez halıları makina ile iki ğün önce yıkadım daha cünki(((
kankammmmmmmmmmm.. sesime gelllllllllllsositososito
merhaba guzeller
janetcim kolay gelsin canim
kankam msn den de seslenmissin fakat cocuklarla mesguldum
Emre Deniz dun asi oldu huzursuz biraz agir bi asi :çok üzgünüm:
sen nordun ?:mymeka:nerelerdeydin anlat kankana alsanaalsanasmile
nerelerdemiyim..hımm şeyy kem küm..
evdeyim:kedi:
sen nerdesin bebek..
Emrecik aşımı oldu çokk geçmiş olsun...erkekim benimmmopuyorumnanaktan