(- 155 Merkez -)

kızlarrrrrr hu hu ben geldim..
beni özledinizmi bakem gari..:eek:

ay şekerler sormayın..
çocuğunmu var derdin var demişler ama ben tam olarak öyle demiyorum.. ama ergenlikti gençlikti derken hakkaten veletler ömrümüzü yiyorlar..delikafadulden
bazı sebeplerden ötürü sizlerle olamadım..
ama artıkın burdayımmm..
zepp. janet gulan kızlar sirlerde ne var ne yokk..Şeniz

kızlarrrrrr hu hu ben geldim..
beni özledinizmi bakem gari..:eek:

ay şekerler sormayın..
çocuğunmu var derdin var demişler ama ben tam olarak öyle demiyorum.. ama ergenlikti gençlikti derken hakkaten veletler ömrümüzü yiyorlar..delikafadulden
bazı sebeplerden ötürü sizlerle olamadım..
ama artıkın burdayımmm..
zepp. janet gulan kızlar sirlerde ne var ne yokk..Şeniz

alsanaalsanasmile:dilcikar:

bu gün cok canım sıkkın sizde yoksunuz :KK43:(((
lojmana geleli bir seneyi gecti
antepten ismen tanıdığım ama sahsen tanısmadığımız bir komşum var
burda önceleri ben hoşlarına gittigim icin bol bol kahveye ğel sana kahveye geliyoruz hadi komsuluk olsun diye reddetmedigim
ama sonra kızlarım zarar gördüğünü anladığım icin biraz uzaklastığım icin bu gün tartıstık
arkadasın biri on biri altı yasında iki cocuğu var
benimkileri biliyorsunuz biri 5 yasını yeni bitirdi öbürü ise üc yasında büyük kızım cok sakin kendi hakkını bile savunamayan bir cocuk kücük kızım ona ğöre baya cadı büyük kızımı kızı kıskandığı icin arkamı döndüğüm anda ya kızma ya kas ğöz hareketleri cocuk sorunlu biraz
oğlu ise sürekli kızımın yüzüne bağırdığı icin kızım sürekli korkma ve ağlama her bulustugumuzda aynı olay ve bunu baska cocuklarda kesfetmisler sürekli kızımın önün cıkıp cıklıklar atıyorlor ve kızım bicare ağlamaktan baska bir sey yapamıyor bir hafta önce üst komsuma cıktım 1 bucuk yasındaki cocuktan dayak yedi biliyormusunuz elindeki oyuncağa sahip cıkamadı piskolojisi cok kötü ben gitmiyorum bu arkadasa ama ortak bir arkadas var

burda önceleri ben hoşlarına gittigim icin bol bol kahveye ğel sana kahveye geliyoruz hadi komsuluk olsun diye reddetmedigim
ama sonra kızlarım zarar gördüğünü anladığım icin biraz uzaklastığım icin bu gün tartıstık
benimkileri biliyorsunuz biri 5 yasını yeni bitirdi öbürü ise üc yasında büyük kızım cok sakin kendi hakkını bile savunamayan bir cocuk kücük kızım ona ğöre baya cadı büyük kızımı kızı kıskandığı icin arkamı döndüğüm anda ya kızma ya kas ğöz hareketleri cocuk sorunlu biraz
oğlu ise sürekli kızımın yüzüne bağırdığı icin kızım sürekli korkma ve ağlama her bulustugumuzda aynı olay ve bunu baska cocuklarda kesfetmisler sürekli kızımın önün cıkıp cıklıklar atıyorlor ve kızım bicare ağlamaktan baska bir sey yapamıyor bir hafta önce üst komsuma cıktım 1 bucuk yasındaki cocuktan dayak yedi biliyormusunuz elindeki oyuncağa sahip cıkamadı piskolojisi cok kötü ben gitmiyorum bu arkadasa ama ortak bir arkadas var

:teselli:anliyorum canim seni
bosver canini SIKmaya degmez
iliskini kes ,gorusme derim bende

en iyisi ...
cocuklarinin sagligi daha onemli oyle degil mi ?
benim de basima zaman zaman boyle seyler gelmistir ama
ben baktim uyusmuyoruz yavas yavas ayagimi keser ,gorusmem

tartismaniz kotu olmus tabi ama olmur bi kere ...
SIKma canini :teselli:

ya keske mesele sadece bunlarlada bitse ben arkadası cağırdığımda her zaman onuda cağıracakmısım bana önce utanmadan böyle bir haber görderdi ben gitmiyordum kendisine zorla ğeldi eve oturdu birde bana hesap soruyor ya zorla bir insanla ğörüsülmezki bes yıldır lojmanda benden önce belki 9 10 sefer cocuk yüzünden tartısmıs sadece kendinin cocuğu baska cocuklar hic önemli değil dayak yemis piskolojisi bozulmus
anlatmakla olmaz görmeniz lazım cocuklarını koca lojmana yetiyor halada kadın ben haklıyım sen beni neden cağırmıyorsun ne zihniyet ne gurursuzluk cok moralim bozuldu
birde cocuklarıma ben bu insanlar yüzünden ne hale geldi kızım bir ara cocuğumdada bir seyler var diyordum ama simdi baska cocuklarla kaynastığını oynadığını görünce sorunun bizde olmadığını anlıyorum
kusura bakmayın ama en güzel size acarım icimi beni anlayacak en azından aynı yas dönemi cocuklarımız var cocuk piskoljisini helede bu dönemlerini sizde iyi biliyorsunuz
kendinize iyi bakın öpüyorummmmmm

janetcim.sıkma canını,unut gitsin.. biraz mesafe koy derim.
lojman ortamında hakkaten çok oluyor bu tür şeyler.
senin ve yavrularının saglığı daha önemli,
göreceksin daha nelerle ne tür insanlarla karşılaşacağız..
bunu ufak bir talihsizlik, tecrübe olarak gör.. eminim bundan sonra daha temkinli olacaksın..Şeniz

sağlıkla kal arkadaşım..

tünaydınnnnnnnnn selam verdim cıkacağım bu gün baca temizlenecek bir ayın icinde iki sefer küllükleri fırladı yukarıdan bacadan bir seyler düstüğü icin ve krem renği halılarım simsiyah kurum icinde kaldı simdi heryerler toplu insallah cok is dökülmez halıları makina ile iki ğün önce yıkadım daha cünki :KK43:(((

Son düzenleme:
tünaydınnnnnnnnn selam verdim cıkacağım bu gün baca temizlenecek bir ayın icinde iki sefer küllükleri fırladı yukarıdan bacadan bir seyler düstüğü icin ve krem renği hallarım simsiyah kurum icinde kaldı simdi heryerler toplu insanlallah cok is dökülmez halıları makina ile iki ğün önce yıkadım daha cünki :KK43:(((

tüh ya,talihsizlikle üst üste gelmiş.. kolay gelsin janetcim.. geçen yılda böyle birşey olmuşmuydu..:uhm:

yok canım bu sene iki defa oldu ama ğecen sene hic olmamıstı

tünaydınnnnnnnnn selam verdim cıkacağım bu gün baca temizlenecek bir ayın icinde iki sefer küllükleri fırladı yukarıdan bacadan bir seyler düstüğü icin ve krem renği hallarım simsiyah kurum icinde kaldı simdi heryerler toplu insallah cok is dökülmez halıları makina ile iki ğün önce yıkadım daha cünki :KK43:(((

kankammmmmmmmmmm.. sesime gelllllllllllsositososito

merhaba guzeller
janetcim kolay gelsin canim
kankam msn den de seslenmissin fakat cocuklarla mesguldum
Emre Deniz dun asi oldu huzursuz biraz agir bi asi :çok üzgünüm:

sen nordun ?:mymeka:nerelerdeydin anlat kankana alsanaalsanasmile

merhaba guzeller
janetcim kolay gelsin canim
kankam msn den de seslenmissin fakat cocuklarla mesguldum
Emre Deniz dun asi oldu huzursuz biraz agir bi asi :çok üzgünüm:

sen nordun ?:mymeka:nerelerdeydin anlat kankana alsanaalsanasmile

nerelerdemiyim..hımm şeyy kem küm..:eek: