(- 155 Merkez -)

:1hug:kızlar biz izindeyiz ama sizin hasretinizle bulduğum her net ten kk girmeye çalışıyorum kendinize iyi bakın öpüldünüz:1hug:

hanımlar ben geldim nasılsınız iyi dileklerinize tşkler kocaman öpücüklerr

Mrb kizlar ben geldim :jeyyar:
oglumla bugun carsiya ciktik dolastik sonra oglusumu parka goturdum ...Ama yoruldum bee :bbo:

tünaydın hanımlarrrrrra.s. zepp kendine dikkat ed aman allah korusun erken doğmaya kalkar bebiş sonra:ecrin_bebek::1shok: yorma kendini niye kadın tutmadın ki:uhm:

aslinda tutardim ama guvenemiyorum ben baskasinin yaptigi ise ;icime sinmiyor ...yavas yavas hallettim ama cok sukur kaydirigubbakcemile5

şakkıdı zepp uyudun mu bacım gel de konuşalım k i b Şeniz

uyumadim canim ...
oglusu banyo yaptirdim ,kendim de yaptim ...
yatirdim oglusu geldim ...
yoruldum ya :bbo:

bizim kizlar nerde ?bir turlu toplanamadik bu sezon :1closedeyes:

gunaydın hanımlar Allah huzur ve sağlık versin
ben de pek giremiyorum az kandı bir hafta sonra eşim işe başlarda net benım olurr

Merhaba arkadaslar bugun ancak gelebildim ...
birazdan arkadasa gidecegim ...
Aksama da misafirlerim var ...
bugun yokum anlayacaginiz

mrb canim ...
Esim sehir disinda ;selim hasta :çok üzgünümnunla :çok üzgünüm:ilgileniyorum ..
sen nasilsin ?
bebisler ne kadarlik oldu ?:ecrin_bebek:nasillar ?
bu arada degistir artik su imzani :mymeka:

geçmiş olsun zeppciğim selim merte kendine iyi bak eşin şehir dışındaymış allah kavuştursun..
bebişler büyüdü :ecrin_bebek:44 günlük oldular iyiler şükür fotolarını koyuyorum..........
şu takvimi değiştiremedim bana yardımcı olurmusun site adresi yazarmısın ???????
senin doğuma ne kadar kaldı..........

:lepi:

arkadaşlar bebişlerimin fotoları

Son düzenleyen: Moderatör:
gülancım maşallah bebişlerine Allah nazarlardan saklasın benim yerime kokla onları

allahım yerim onları allah sağılık sıhhat versin anne babasıyla beraber

zeppim çok gezme yollarda doğuracak bak diyom sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…