(- 155 Merkez -)

kankan kacirdin kizi be : ))))

digiturk te sekerim dizi
sizde var mi ki ?: )

kankan kacirdin kizi be : ))))

digiturk te sekerim dizi
sizde var mi ki ?: )

aşkolsun kanka dedik bagrımıza bastık..:mymeka:
bula bula digi turkmu buldunnnnnnnnn.:dilcikar:
anlaşıldığı gibim yogg bizde.. size gelip baga bilirmiyim aplaaaaaaa.valla yaramazlık yapmam..

Allah'im :roflol:
aman kiz dikkat edin harbiden
Allah korusun
mal canin yongasi :jeyyar:

bu arada he manken gibisin:roflol:naniknanik

24.jpg

ama belide cok ince spor yaptığı nasılda belli arkadasımızın kaydirigubbakcemile3

günaydınnnnnnnnnnnnn
ama ben hep geliyorum kimsecikler yok dün belki gündüz dört defa kontrol ettim ama kimse yoktu benim olmadığım zamanlarda geliyorsunz siz hep mafoldumben

günaydınnnnnnnnnnnnn
ama ben hep geliyorum kimsecikler yok dün belki gündüz dört defa kontrol ettim ama kimse yoktu benim olmadığım zamanlarda geliyorsunz siz hep mafoldumben

mrb canim :teselli: denk gelemiyoruz

Bugun arkadasa davetliyiz
:içelim:

nasil orda havalar ?
burda hala yagmur var delikafadulden
ilk kez bu kadar cok yagmur yagdiginiz gordum :1shok:delikafadulden

iyi akşamlar hatunlar
of kaynanatörü dün yolcu ettik yarında ankaraya kız kardeşimi yolcu edeceğiz yine yanlız kalacağız oğluşlarımla aşkımla iyiydi be teyzemizle beraber olmak
sağolsun bana çok deste oldu
teşekkürler herşey için teyzemiz

gerçekten arkadaşlar iki bebekle uğraşmak zor ama canları sağ olsun allah yardımcımız oluyor

aşkımı geceye gönderdim bende size bakayım dedim........

ben yokken bayağı kaynatmışsınız kızlar

zepp dağçiçeğimin fotosunu nerde buldun yaaaaaakaydirigubbakcemile3

slm guzeller
askim evimizi tuttu :asigim:
yakinda yokum haa
ozleyin beni :jeyyar:

iyi akşamlar hatunlar
of kaynanatörü dün yolcu ettik yarında ankaraya kız kardeşimi yolcu edeceğiz yine yanlız kalacağız oğluşlarımla aşkımla iyiydi be teyzemizle beraber olmak
sağolsun bana çok deste oldu
teşekkürler herşey için teyzemiz

gerçekten arkadaşlar iki bebekle uğraşmak zor ama canları sağ olsun allah yardımcımız oluyor

aşkımı geceye gönderdim bende size bakayım dedim........

ben yokken bayağı kaynatmışsınız kızlar

zepp dağçiçeğimin fotosunu nerde buldun yaaaaaakaydirigubbakcemile3

Allah kavustursun canim
benim kiz kardesimde yanimda su an
sagolsun :1hug:

bu arada bulurum ben kacmaz benden kaydirigubbakcemile3

selam şekerler...
kulaklarımı çınlatmışınız yine..
gulan Allah kavuştursun..a.s.
janet sen 24 saat online ol.. ben seni yakalarım...:roflol:
zepp eviniz hayırlı olsun güle güle git.. ama yeterki gittttt,senden kurtulcam ogggggg.:sm_cool::sm_cool:

uyunık karı değil 24 saat 42 saat olsada beni yakalayamazsın sen o kiloyla bide bana gülüyo hain seni bir bebeğe sattın bizi yarın kankanda gider sohbet sohbet diye inlerken selam bilem vermem sana :mymeka: zepp seninde bizi niye ihmal ettigin cıktı ortaya demek kardesin yanında bingöl gibi yerde aileden birinin gelmesi cok ğüzel sıkı sıkı tut bırakma onu bizim icinde öp
hadi bir an öncede git artık canım kocişin seni bekliyordur bebisleride kavustur babasına biz seni özleriz ama onlara kıyamam ben

selam şekerler...
kulaklarımı çınlatmışınız yine..
gulan Allah kavuştursun..a.s.
janet sen 24 saat online ol.. ben seni yakalarım...:roflol:
zepp eviniz hayırlı olsun güle güle git.. ama yeterki gittttt,senden kurtulcam ogggggg.:sm_cool::sm_cool:

lülülülülülüdemek benden kurtulmak istiyorsun :mymeka:
cok beklersin naniknanik

dunyanin obur ucunada gitsem kurtulamazsin benden kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahihoyyyt:jeyyar:

uyunık karı değil 24 saat 42 saat olsada beni yakalayamazsın sen o kiloyla bide bana gülüyo hain seni bir bebeğe sattın bizi yarın kankanda gider sohbet sohbet diye inlerken selam bilem vermem sana :mymeka: zepp seninde bizi niye ihmal ettigin cıktı ortaya demek kardesin yanında bingöl gibi yerde aileden birinin gelmesi cok ğüzel sıkı sıkı tut bırakma onu bizim icinde öp
hadi bir an öncede git artık canım kocişin seni bekliyordur bebisleride kavustur babasına biz seni özleriz ama onlara kıyamam ben

sagol canim :asigim::1hug:

X