- 7 Şubat 2007
- 5.050
- 4
- 54
1kadin 1 erkek basladi kanka onu seyredecegim
sen biliyor musun bu diziyi :jeyyar:
yoo hagi kanal.bakim bari.
bugün tv.mutfağa aldım enişten maç bagii zaten yokluğumu hissetmez bilem..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1kadin 1 erkek basladi kanka onu seyredecegim
sen biliyor musun bu diziyi :jeyyar:
kankan kacirdin kizi be : ))))
digiturk te sekerim dizi
sizde var mi ki ?: )
aşkolsun kanka dedik bagrımıza bastık..:mymeka:
bula bula digi turkmu buldunnnnnnnnn.:dilcikar:
anlaşıldığı gibim yogg bizde.. size gelip baga bilirmiyim aplaaaaaaa.valla yaramazlık yapmam..
tmm konuş kankam..gorusuruz canim askimla konusuyorum bende :asigim:
gel gel -tatlicadiarzu- : )
a.s.
ama belide cok ince spor yaptığı nasılda belli arkadasımızın kaydirigubbakcemile3Allah'im :roflol:
aman kiz dikkat edin harbiden
Allah korusun
mal canin yongasi :jeyyar:
bu arada he manken gibisin:roflol:naniknanik
günaydınnnnnnnnnnnnn
ama ben hep geliyorum kimsecikler yok dün belki gündüz dört defa kontrol ettim ama kimse yoktu benim olmadığım zamanlarda geliyorsunz siz hep mafoldumben
ama belide cok ince spor yaptığı nasılda belli arkadasımızın kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar hatunlar
of kaynanatörü dün yolcu ettik yarında ankaraya kız kardeşimi yolcu edeceğiz yine yanlız kalacağız oğluşlarımla aşkımla iyiydi be teyzemizle beraber olmak
sağolsun bana çok deste oldu
teşekkürler herşey için teyzemiz
gerçekten arkadaşlar iki bebekle uğraşmak zor ama canları sağ olsun allah yardımcımız oluyor
aşkımı geceye gönderdim bende size bakayım dedim........
ben yokken bayağı kaynatmışsınız kızlar
zepp dağçiçeğimin fotosunu nerde buldun yaaaaaakaydirigubbakcemile3
selam şekerler...
kulaklarımı çınlatmışınız yine..
gulan Allah kavuştursun..a.s.
janet sen 24 saat online ol.. ben seni yakalarım...:roflol:
zepp eviniz hayırlı olsun güle güle git.. ama yeterki gittttt,senden kurtulcam ogggggg.:sm_cool::sm_cool:
uyunık karı değil 24 saat 42 saat olsada beni yakalayamazsın sen o kiloyla bide bana gülüyo hain seni bir bebeğe sattın bizi yarın kankanda gider sohbet sohbet diye inlerken selam bilem vermem sana :mymeka: zepp seninde bizi niye ihmal ettigin cıktı ortaya demek kardesin yanında bingöl gibi yerde aileden birinin gelmesi cok ğüzel sıkı sıkı tut bırakma onu bizim icinde öp
hadi bir an öncede git artık canım kocişin seni bekliyordur bebisleride kavustur babasına biz seni özleriz ama onlara kıyamam ben