- 7 Şubat 2007
- 5.050
- 4
- 54
cahal nolacak :dilcikar:
sen şimdi kaç yarın senle kozlarımızı paylaşalım..:mymeka:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cahal nolacak :dilcikar:
sen şimdi kaç yarın senle kozlarımızı paylaşalım..:mymeka:
gunaydın hanımlarr
nasılsınız
zepp bugun iyice dinlen bajummm
dağ ciceğim sen nasılsınnn
gunaydın hanımlarr
nasılsınız
zepp bugun iyice dinlen bajummm
dağ ciceğim sen nasılsınnn
le le le sakine niye gittin tütüne.gel beraber çıgalım ,bag geçiyor makine hey.le le sakine..gunaydin canim
dinlenmeye vakit mi var
hazirlik yapacagim daha
c.tesi gunu yola cikacagiz :asigim::sm_cool:
gunaydin
cicek teyze hic ugramamis
le le le sakine niye gittin tütüne.gel beraber çıgalım ,bag geçiyor makine hey.le le sakine..
kankammm hayırlı yolculuklar olsun güle güle gidin gelin..
bol bol gezin...
hani telefonda sormuştunya.. isteğin varmı diye.. ee ağanın eli tutulmaz..sen sağ salim gel başka isteğim yok.. yerimseniben
oralarda beni ara, havanı at..şu tepedeyim şu kuyudayım.. felanca mağaradayım diye...turbeleride unutmayag..:roflol:
mardin gapı şen ola le le le le canım mardin gapı şen ola içinde ... olaaa:roflol:
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kankam.. senin için araştırdım buldum.rahat edesin diye loww
Urfanın haritası..
ahanda gonaglayacağın yir.
üstekinde eşin ve bebeler altdakinde sen galacagsan..:jeyyar:
ahanda yimek masası değil sofrası.hele şükür aşkitonla berabar yiyecann ..baa bag bacı buraya geldiyinde eşine yanımızda aşkito maşkito demeyesen.. bizim garılarda ister.. (yazan bir dost)
bizim yöresel düğünümüzü görmeden hayatta yollamayız.. buda bizim buraların düğünü.. hatta ne zaman çekmişler bilemem.. bacım sen ve eşinde halayın içindesiniz..
geldiğinice çog sevindik gene beklerik.
birde senin Altelyede kankanmı ne varmış ona bizden bahsetki oda gelsin hele görsün buraları..
son olaragda bizin yimeklerin kitabını verikk. eşine yapasın diye..
kk 'da paylaşırsan hele pek bir hoşlanarag..
aciktim askim gelene kadar meyve yiyeyim dedim
zepp.sen beni çatlatcan hee.:dilcikar:hadi bakalım...bekliyorummm..
ayrıca o resimdeki hatun şişme bebek gibi beya..:roflol:
yarın sabah kahvaltıya arkadaşlarım geliyor.. şimdiden hazırlık yapıyorum karınca kararınca..malum:ecrin_bebek: