- 7 Şubat 2007
- 5.050
- 4
- 54
delikafaduldenkizlar yine sahura kalkamadik biz
ama bu kez askimin hatasi telefonun saatini kurmamamis kafamçokkarıştıbir uyandim saat 05:00 delikafaduldengec kalmisiz gec delikafadulden
günaydın arkadaşlar
ne vuruyon geline suc oğlunda iste cadı kaynana zati hic oğlunuzda suc yokklava:
aaaaaaaa sende çok oldun ama gelin hanım:mymeka:.oğlanı aç bırakmaya kastınmı var ne :jeyyar:
günaydın arkadaşlar
ne vuruyon geline suc oğlunda iste cadı kaynana zati hic oğlunuzda suc yokklava:
bana bak kaynana azgini yirtarim senin :roflol::icecream:klava:benim degil oglanin hatasi :mymeka:
B
oh bee beni anlayan cikti :1hug:
kimse yok muuuuuuuuuuuu
asıl sen bana bak tek ayagı topal gelin..:jeyyar:senin ağzını caaart diye yırtarım.oğlum çalışıyor yoruluyor..unutmuş olamazmı..senin işinin adı ne ..bak bu son olsun sana sebap oğlum aç bi aç oruç tutuyor...kim bilir ne yaptında oğluma telefonu kurmayı unutturdun...:mymeka:klava:
kimi aradın... ben varım olurmu..:mymeka:
gunaydinkafamçokkarıştı
Yolculuk Sohbeti
Uçağın havalanmasını beklerken adamın yanında oturan diğer yolcu, adama dönmüş ve
- Biliyor musunuz, bir yerde okumuştum eğer yolculuk esnasında yanınızdaki ile sohbet ederseniz, seyahat süresi daha kısa geliyormuş insana.
Kucağındaki kitabı okumak üzere yeni açmış adam,kitabı yavaşça kapatmış ve adama;
- Hangi konuda sohbet etmek istersiniz?
- Bilmem ki, nükleer enerji konusunda konuşmak istermisiniz?
- Olabilir, bu ilginç bir konu olabilir ancak nükleer enerji konusuna girmeden önce size başka bir soru sorayım. Bir at, bir inek ve bir keçi, üçü de ot yiyerek beslenmelerine rağmen, keçi misket şeklinde,inek sıvı şeklinde, at ise kurutulmuş ot şeklinde dışkılar. Sizce neden?
Sohbet etmek isteyen adam, hayretle bakmış;
- Hiçbir şey aklıma gelmiyor, bilmiyorum.
Kitabını okumak isteyen adam;
- Hiç bir bok hakkında bilgin yoksa ne demeye nükleer enerji konusunda sohbet etmek istedin?:roflol::roflol:
:kedi::asigim:
Şeniztuh be kacirmisim kanka seni
kanka canim cok SIKIliyor beni iyice bunaldim delikafadulden
noldi. gözlerin şaş bakıyor.. sakın yine uyuya kaldık deme bak karışmam..:mymeka:
saaaada günaydın..:jeyyar:
valla bu sene bir aksiyon olmaz burdahayırdır kankam neden bunaldın...:teselli:
hayat hep aynı farklı bişi yok demi. çok monoton bazen.. bende'de oluyor.
evde fazla kalma dicem ama .. ramazanda bir yere çıkılmıyorki.. sabret tatlişkom az kaldı bak bayram gelcek.. akullar açılıcak.. eğlenceler başlar.. çaylar matineler.. okeyto...yerimseniben