bende girdim canım bloğuna ama yorum yapmadan cıktım buraya yapcağım yorumumu
yerim ben onu 41 kere masallah cok seker ğözleri cok tatlı cok güzel tam sevilmelik olmus ben zaten bebekleri cok severim icim gitti resimlere bakarken daha dün doğdu gibi ama masallah büyüyorlar insallah istedigin gibi hayırlı evlatlar olur canım benim icin öp ikisinde a.s.
sağol bebek:jeyyar:kolay gelsin yavriiiimmmmmkaydirigubbakcemile2
noldu beya hayırdır niye gafffayı yiyon....dur sakin ol..:teselli:Allah'im kafayi yiyecegim
cicek hanim ugramamissin :mymeka:
bugun ku menunun listesini rica edeyim neler yaptin ?:jeyyar:
hafta sonu misafir alacagim ;kopya cekeyim senden :jeyyar:
güzel bir domates corbası
bingölün patlıcanı güzel orta yağlı bir kıymayla patlıcan kebabı fırında
artı pilav ara sıcak olarak milföyle börek yada yufka ile sosyete mantısı üzeri yoğurtlu ve yaz sıcağında yalancı tavuk gögsü yada halleyli pasta cok ğüzel oluyor bu güne kadar yaptığım herkesten tam not aldım eğer denemediysen dene bence
güzel bir domates corbası
bingölün patlıcanı güzel orta yağlı bir kıymayla patlıcan kebabı fırında
artı pilav ara sıcak olarak milföyle börek yada yufka ile sosyete mantısı üzeri yoğurtlu ve yaz sıcağında yalancı tavuk gögsü yada halleyli pasta cok ğüzel oluyor bu güne kadar yaptığım herkesten tam not aldım eğer denemediysen dene bence
sağol bebek:jeyyar:
noldu beya hayırdır niye gafffayı yiyon....dur sakin ol..:teselli:
vereyim şekercim cokacimcoook
yayla çorbası..
tavuk sote..
islim kebabı,pilav,yaprak sarma.
veeeeeeeee sıkı dur tatlı olarakta senin en sevdiğin profiterol.
o gün aklıma düşürdün bende üşenmedim yaptım.:lepi:
ama Allah var dün akşam misafirlerim ,yemeklerimi çok beğendiler her fırsatta teşekkür ettiler..:dilcikar:
hayırlı cumalar herkese
ben niye yorum yapamadım pembe gazeteye orayadamı üye olak gerekiyor kk üye olmak yetmiyormu :sinifsinif: