(- 155 Merkez -)

hoş geldin kankam.. yerimsenibentabiki eşlerimize hizmette sınır yok.. onlar kimin için çalışıyor..zemuszemus

efenim bizde tatlı olarak dünden kalma güllaç var...uyarmı size.. sizde ne var...kesssin puding...:roflol:

:umursamaz:hayir efenim :mymeka:

soylemeyeyim canin cekmesin cokacimcoook

zepp nerdesin beya.. tatlıcıyamı gittin.. :mymeka:
bak uykum geldi....kaçarım yoksa..eniştene kaçıcamm:asigim:

geldimmmmmmmmmmmmm:eek: : )

enisteye kacmıssın merak ettim simdi ne yapıyorsunuz diye kaydirigubbakcemile

:jeyyar:dur tahmin edelim
d014.gif
şutarafagitti :roflol:

benimkide aynı kızları parktan getirdim bir güzel banyo esim ise mac özetleri hic kacarmı ondan

bende ihtiyarlıklarını buldum ama cicek beni öldürecek

Son düzenleme:
iyi geceler arkadaşlar oğluşlarımı uyuttum geldim nete........
aşkım gecede yalnızım .
savura gelecek yemek hazırlıycam tabii kahvaltı hafif bişeyler hazırlanacak sıcak pideyle...........
yatıp oı zman kadar dinleneyım akşama kadar beylerin peşinde koşturuyorum her deliğe giriyorlar.
emekliyorlar kalkıp gezme derdindeler bizimkilerde düşşüp oraya buraya çarpıyorlar kafalarını çok dikkat gerekiyor .......
bugün buğram çok kazazede oldu sandalyeye tutunup kalktı sonra sandalyeyle beraber yere düştü sandalyenin altında kaldı kuzum çok korktu .
yanı anlayacağınız sürekli dur otur yapma gitme diye peşlerindeyim........:emir_bebek:
görüşüz arkadaşlar ........
herkese iyi uykular:a015:

iyi geceler arkadaşlar oğluşlarımı uyuttum geldim nete........
aşkım gecede yalnızım .
savura gelecek yemek hazırlıycam tabii kahvaltı hafif bişeyler hazırlanacak sıcak pideyle...........
yatıp oı zman kadar dinleneyım akşama kadar beylerin peşinde koşturuyorum her deliğe giriyorlar.
emekliyorlar kalkıp gezme derdindeler bizimkilerde düşşüp oraya buraya çarpıyorlar kafalarını çok dikkat gerekiyor .......
bugün buğram çok kazazede oldu sandalyeye tutunup kalktı sonra sandalyeyle beraber yere düştü sandalyenin altında kaldı kuzum çok korktu .
yanı anlayacağınız sürekli dur otur yapma gitme diye peşlerindeyim........:emir_bebek:
görüşüz arkadaşlar ........
herkese iyi uykular:a015:

ah canim :teselli:
cocuklar hep duse kalka buyuyor
kolay gelsin :1hug:

Günaydın kızlar..Şeniz
sahurda kainat güzellik yarışmasına baktım. derin bir iç çektim.yarabbim ne güzeller yaratmışın..:eek:
iki yıl üst üste venezuella güzelleri birinci seçildi...amann banane...:dilcikar:

kız, zepp ,janet cadılar gice gice arkamdan ne çevirdiniz..pisler...siz maçların tekrarına bakarken biz canlı izlidik naberr.kaç gündür lig tv'miz var artıkın.. hıh.. :dilcikar:
zepp karikatürlere bayıldım:eek:klava:..ama janet sen erken silmişin kuzum...:eek:klava:

X