- 12 Aralık 2007
- 2.631
- 8
- 49
enisteye kacmıssın merak ettim simdi ne yapıyorsunuz diye kaydirigubbakcemilezepp nerdesin beya.. tatlıcıyamı gittin.. :mymeka:
bak uykum geldi....kaçarım yoksa..eniştene kaçıcamm:asigim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
enisteye kacmıssın merak ettim simdi ne yapıyorsunuz diye kaydirigubbakcemilezepp nerdesin beya.. tatlıcıyamı gittin.. :mymeka:
hoş geldin kankam.. yerimsenibentabiki eşlerimize hizmette sınır yok.. onlar kimin için çalışıyor..zemuszemus
efenim bizde tatlı olarak dünden kalma güllaç var...uyarmı size.. sizde ne var...kesssin puding...:roflol:
zepp nerdesin beya.. tatlıcıyamı gittin.. :mymeka:
enisteye kacmıssın merak ettim simdi ne yapıyorsunuz diye kaydirigubbakcemile
iyi geceler zepp
kocayı ve cocukları uyuttun heralde
iyi geceler arkadaşlar oğluşlarımı uyuttum geldim nete........
aşkım gecede yalnızım .
savura gelecek yemek hazırlıycam tabii kahvaltı hafif bişeyler hazırlanacak sıcak pideyle...........
yatıp oı zman kadar dinleneyım akşama kadar beylerin peşinde koşturuyorum her deliğe giriyorlar.
emekliyorlar kalkıp gezme derdindeler bizimkilerde düşşüp oraya buraya çarpıyorlar kafalarını çok dikkat gerekiyor .......
bugün buğram çok kazazede oldu sandalyeye tutunup kalktı sonra sandalyeyle beraber yere düştü sandalyenin altında kaldı kuzum çok korktu .
yanı anlayacağınız sürekli dur otur yapma gitme diye peşlerindeyim........
görüşüz arkadaşlar ........
herkese iyi uykular:a015: