- 24 Şubat 2025
- 11
- 1
- 1
- Konu Sahibi mavikelebek777
-
Çok saçma Ndn böyle bişey var kiKonu silmek yasakMune
Sitenin kuralları böyle konu tekrar açılacakÇok saçma Ndn böyle bişey var ki
E açmazsam n’oluyo kSitenin kuralları böyle konu tekrar açılacak
Size ceza gelir. 3 gün falan siteye giremezsiniz ama yazdığın şeyler tekrar gelir biz görürüz yaniE açmazsam n’oluyo k
Ck uzun ve saçma oldu ondan sildim aynı konuyu kısaca yazsam oluyormuSize ceza gelir. 3 gün falan siteye giremezsiniz ama yazdığın şeyler tekrar gelir biz görürüz yani
Hayır tekrar bu gelir maalesef.Ck uzun ve saçma oldu ondan sildim aynı konuyu kısaca yazsam oluyormu
Tmm yaptım da başlığı değiştiremiyorum neden öyle oldu kaldı böyle nerden yapabilirimBeğenmediğiniz yerleri düzeltebilirsiniz zaten
Konu başlığının altında takip et var, hemen onun yanında üç nokta var ya ordan değiştirebilirsinTmm yaptım da başlığı değiştiremiyorum neden öyle oldu kaldı böyle nerden yapabilirim
Konu başlığını değiştiremedimKızlar bari tavsiye verin o zmn eşim maddi olarak sıkıntıya girdiğini söylediği için ki bu kendi suçu bana kıyafet almıyor Suan hamileyim ve kıyafetlerim küçülüyor diyo ki biraz bekle alırız ama gidip annesine para göndermiş küçük bir miktar ama yine de bnm gözüme battı bu cok uzun yazmıştım diğer detayları boşverin asıl içime dert olan buydu eşimi çok seviyorum oda beni seviyo ama böyle yapınca gıcık oluyorum
az once çıkıyordu şimdi yok anlamadım üç noktaya basınca sadece konuyu duzenleyebiliyprum başlığı değilKonu başlığının altında takip et var, hemen onun yanında üç nokta var ya ordan değiştirebilirsin
Konu başlığının altında takip et var, hemen onun yanında üç nokta var ya ordan değiştirebilirsin
En üstte üç nokta var alttaki değil,ordan değiştirebilirsinaz once çıkıyordu şimdi yok anlamadım üç noktaya basınca sadece konuyu duzenleyebiliyprum başlığı değil
Ona basınca da kimler yazdı ve yasaklanmrı yönet çıkıyo anlamadım kiKonu başlığının altında takip et var, hemen onun yanında üç nokta var ya ordan değiştirebilirsin
Konu düzenlemesi çıkmıyor muOna basınca da kimler yazdı ve yasaklanmrı yönet çıkıyo anlamadım ki
Durumu kötüyse de yaptığı yanlış yatırımlar yüzünden ancak köşede kenarda ayırdığımız diğer bütçeler dışında bahsettiğim bi sıkışıklık bu bacım öyle diyor yni annesine para göndermedi beni de sinir etti ama beni seviyo yani kaç sene olmuş beraber öyle de deme kız dilinizin kemiği yok hiçbirinizin kim kim bilmiyoruz ya böle bol keseden konuşuyorsunuz yaaaValla saçma. O kadar kötü durumdasınız. Hani hamile eşine kıyafet alamayacak kadar.Maddi olarak bu kadar kötüyseniz annenin ölüm kalım meselesi yoksa para göndermesi tuhaf. Ortada sevgi yok enayilik çok. Konuyu silip sonra özet geçmen de ayrı saçma. Bir de diğer detayları boşverin demişsin.Neyse düzeltirler
Cıkmıyo bidaha bakıyorum yokKonu düzenlenmesi çıkmıyor mu
Çıkması lazım
Tavsiye almak için yazdım tuhaf yorumlar yapılsın diye değil bn kimseye böyle şeyler yazmam ayıp ettinValla saçma. O kadar kötü durumdasınız. Hani hamile eşine kıyafet alamayacak kadar.Maddi olarak bu kadar kötüyseniz annenin ölüm kalım meselesi yoksa para göndermesi tuhaf.Miktar isterse 100 TL olsun kabul etmezdim. Ortada sevgi yok enayilik çok. Konuyu silip sonra özet geçmen de ayrı saçma. Bir de diğer detayları boşverin demişsin.Neyse düzeltirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?