- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.126
Havaalanına kendiniz götürün ve uçakta eğer mümkünse ona eşlik edecek birini bulun. Amerika'da kalacağı yer eğer bir tanıdığınızın yanıysa mutlaka güvenilir olsun. Eğer bir kurumda kalacaksa kurumun güvenilirliğini iyi araştırın. Ve eğer yine gideceği bölgede tanıdığınız biri varsa arada sırada kontrol etmesini rica edin.Merhaba,kızımı sömestr tatilinde abd'ye gönderiyorum.Yolculuk için ,havaalanı ve uçak için neleri gözden kaçırmamalıyım ...deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşabilirmisiniz.
Havalimanlarında en azından tabela okuyacak kadar dili olsun. Gözünün kulağının anonslarda ve ilanlarda olması çok önemli. Hele ki aktarmalı gidiyorsa. Hangi kuyruğa girecek, hangi tarafa yürüyecek, uçağının durumu ne hepsi için gözünü kulağını dört açması lazım. Yaşadığım eyaletten dolayı Abd'de başka uçağa aktarma yapıyorum. İndiğim koskoca havalimanında vize kontrolünden sonra bavulumu alıp havalimanı treniyle bir perondan ötekine geçiyorum, sonra tekrar kontroller bişeyler... Bütün bu hengameyle uğraşabilmek için o ekranları, tabelaları okuyabilip yönünü bulmak gerek. Uçağın nerede, ne zaman kalkıyor bileceksin çünkü. Yoksa çok kafa karıştırıcı olabilir ilk defa gelen ve dili olmayan bir çocuk için mesela.
nesi guzel ki şu abd nin ..
yahudi dolu hepsi o kadr..
ben oyle ulkeler gordum ki amerikaya on basar..
bizim ulkemiz avrupa meraklisi yok fransa yok italya..
esas gidilecek ulkeler uzakdiguda cennet ulkeler var..
insanlari mutavazi kibar...
TeşekkürlerMax iki saat ucak yolculuğu yaptığım için benim pek bi önerim olamayacak . sadece uzun bir yolculuk için Güleryüz önerebilirim böylece herkesle iyi gecinir ve yolculuk en kolay şekilde geçer . iyi yolculuklar . .
Aa power banki almıyorlar mı ofis? Ben İtalya'ya falan götürmüştüm kabinde diye hatırlıyorum.mükemmel bir tercih yapmışsınız Amerikayı seçerek.. zaten biliyorsunuzdur ama endişe edecek hiçbir şey yok, yolculuğu da gayet kolay.. bende 15 yaşına geldiğinde göndereceğim inşallah, tecrübe olarak çok şey katıyor insana.. power bank i uçağa almıyorlar o yüzden sırt çantasına koymayın.. her koşulda Tr den daha güvenli bir ülke, iyi yolculuklar :)
Aa power banki almıyorlar mı ofis? Ben İtalya'ya falan götürmüştüm kabinde diye hatırlıyorum.
Anladım. Ben hiç sorun yaşamadım daha önce de şaşırdım. Neyse tedbiren valize koyayım bari, nolur nolmaz.yok, ben bavulları teslim aşamasında aklıma gelince sordum, görevli bavula koyun sırt çantasında sorun çıkabilir dedi. belki sormasam geçerdim ama risk olabilir o zaman.
Teşekkürler özellikle powermükemmel bir tercih yapmışsınız Amerikayı seçerek.. zaten biliyorsunuzdur ama endişe edecek hiçbir şey yok, yolculuğu da gayet kolay.. bende 15 yaşına geldiğinde göndereceğim inşallah, tecrübe olarak çok şey katıyor insana.. power bank i uçağa almıyorlar o yüzden sırt çantasına koymayın.. her koşulda Tr den daha güvenli bir ülke, iyi yolculuklar :)
Evet riske değmezAnladım. Ben hiç sorun yaşamadım daha önce de şaşırdım. Neyse tedbiren valize koyayım bari, nolur nolmaz.
Bazı ülkeler çok kasıyor. İsviçre'den dönerken konserve köpek mamasını aldılar yaOnun içindeki sıvıdan ne olacak.
nesi güvenli sen tr ye kurban ol..mükemmel bir tercih yapmışsınız Amerikayı seçerek.. zaten biliyorsunuzdur ama endişe edecek hiçbir şey yok, yolculuğu da gayet kolay.. bende 15 yaşına geldiğinde göndereceğim inşallah, tecrübe olarak çok şey katıyor insana.. power bank i uçağa almıyorlar o yüzden sırt çantasına koymayın.. her koşulda Tr den daha güvenli bir ülke, iyi yolculuklar :)
Hanımlar polemik olmasın lütfen.
tamm mune..Hanımlar polemik olmasın lütfen.
nesi güvenli sen tr ye kurban ol..
ben bizim ülkemiz gibi zengin , tarihi olan ..
istqnbul gibi cennet bir şehri olan var mi bir ülke??
ben tr yi başka hiçbir ülkeye degişmem..
sen çok istoyorsan abd de yasayabilirsin...
Hanımlar polemik olmasın lütfen.
tamm mune..
bu sefer uyardigin için sagolsin..
damarima basinca benim kanim coşuyor..
durdurrayim o kani.
sen ve senin gibilerin yaşadığı bir ülkede zenginlik ancak edepsizlik dalında olur.. seviyeye bak, seni ciddiye alıp cevap verdim sen buna kurban ol bence..
kusura bakmaMune ama benim literatürümde hadsize haddini bildirmek fukaraya don giydirmektir.. tarih demiş birde, sevsinler..
ps: pardon ya, sen şu psikolojik sorunu olan vatandaşsın.. vaktimi harcadım yazık oldu..
mune nerdesin??Hanımlar polemik olmasın lütfen.
vatanını sözde sevdiği kadar evladını sevse psikopat babanın ellerine bırakmayacak. boşuna laf anlatmaya çalışmışsınız.
vatanını sözde sevdiği kadar evladını sevse psikopat babanın ellerine bırakmayacak. boşuna laf anlatmaya çalışmışsınız.
sen ve senin gibilerin yaşadığı bir ülkede zenginlik ancak edepsizlik dalında olur.. seviyeye bak, seni ciddiye alıp cevap verdim sen buna kurban ol bence..
kusura bakmaMune ama benim literatürümde hadsize haddini bildirmek fukaraya don giydirmektir.. tarih demiş birde, sevsinler..
ps: pardon ya, sen şu psikolojik sorunu olan vatandaşsın.. vaktimi harcadım yazık oldu..
tarihi sen ne bilirsin ??sen ve senin gibilerin yaşadığı bir ülkede zenginlik ancak edepsizlik dalında olur.. seviyeye bak, seni ciddiye alıp cevap verdim sen buna kurban ol bence..
Cok istiyosan abd de yasayabilirsin cinim. Artık mavi dalgalar izin verdiğine göre gidebilirsin