15 yaşında ilk kez ve yalnız ABD seyahati için önerilerinizi bekliyorum

15 yaşında tek başına uzun uçak yolculuğu nedenli güvenli

• Güvenli

OY: 41 59,4%
  • Güvenli değil

OY: 28 40,6%

• Ankete Katılan
    69
  • Anket Kapalı .
Merhaba,kızımı sömestr tatilinde abd'ye gönderiyorum.Yolculuk için ,havaalanı ve uçak için neleri gözden kaçırmamalıyım ...deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşabilirmisiniz.
Havaalanına kendiniz götürün ve uçakta eğer mümkünse ona eşlik edecek birini bulun. Amerika'da kalacağı yer eğer bir tanıdığınızın yanıysa mutlaka güvenilir olsun. Eğer bir kurumda kalacaksa kurumun güvenilirliğini iyi araştırın. Ve eğer yine gideceği bölgede tanıdığınız biri varsa arada sırada kontrol etmesini rica edin.

nesi guzel ki şu abd nin ..
yahudi dolu hepsi o kadr..
ben oyle ulkeler gordum ki amerikaya on basar..
bizim ulkemiz avrupa meraklisi yok fransa yok italya..
esas gidilecek ulkeler uzakdiguda cennet ulkeler var..
insanlari mutavazi kibar...
Teşekkürler

mükemmel bir tercih yapmışsınız Amerikayı seçerek.. zaten biliyorsunuzdur ama endişe edecek hiçbir şey yok, yolculuğu da gayet kolay.. bende 15 yaşına geldiğinde göndereceğim inşallah, tecrübe olarak çok şey katıyor insana.. power bank i uçağa almıyorlar o yüzden sırt çantasına koymayın.. her koşulda Tr den daha güvenli bir ülke, iyi yolculuklar :)

Aa power banki almıyorlar mı ofis? Ben İtalya'ya falan götürmüştüm kabinde diye hatırlıyorum.

Aa power banki almıyorlar mı ofis? Ben İtalya'ya falan götürmüştüm kabinde diye hatırlıyorum.

yok, ben bavulları teslim aşamasında aklıma gelince sordum, görevli bavula koyun sırt çantasında sorun çıkabilir dedi. belki sormasam geçerdim ama risk olabilir o zaman.

yok, ben bavulları teslim aşamasında aklıma gelince sordum, görevli bavula koyun sırt çantasında sorun çıkabilir dedi. belki sormasam geçerdim ama risk olabilir o zaman.
Anladım. Ben hiç sorun yaşamadım daha önce de şaşırdım. Neyse tedbiren valize koyayım bari, nolur nolmaz.

Bazı ülkeler çok kasıyor. İsviçre'den dönerken konserve köpek mamasını aldılar ya Onun içindeki sıvıdan ne olacak.

Teşekkürler özellikle power
Evet riske değmez

nesi güvenli sen tr ye kurban ol..
ben bizim ülkemiz gibi zengin , tarihi olan ..
istqnbul gibi cennet bir şehri olan var mi bir ülke??
ben tr yi başka hiçbir ülkeye degişmem..
sen çok istoyorsan abd de yasayabilirsin...

nesi güvenli sen tr ye kurban ol..
ben bizim ülkemiz gibi zengin , tarihi olan ..
istqnbul gibi cennet bir şehri olan var mi bir ülke??
ben tr yi başka hiçbir ülkeye degişmem..
sen çok istoyorsan abd de yasayabilirsin...

sen ve senin gibilerin yaşadığı bir ülkede zenginlik ancak edepsizlik dalında olur.. seviyeye bak, seni ciddiye alıp cevap verdim sen buna kurban ol bence..

kusura bakma Mune ama benim literatürümde hadsize haddini bildirmek fukaraya don giydirmektir.. tarih demiş birde, sevsinler..

ps: pardon ya, sen şu psikolojik sorunu olan vatandaşsın.. vaktimi harcadım yazık oldu..

İlk kez 19 yaşında tek başıma Amerika'ya gittim, yıllardır tek başıma 40 tane ülke gezdim. Benim aileme de çok tantana yapan oluyor ama babam her zaman zamanın geri gelmeyecek, en güzel şekilde yaşa der, arkamdadır. Burada hava alanında ya da uçakta sıkıntı çıkmaz. Orada indiğinde hava alanında biri karşılamayacaksa google maps kullanmayı öğrensin.

vatanını sözde sevdiği kadar evladını sevse psikopat babanın ellerine bırakmayacak. boşuna laf anlatmaya çalışmışsınız.

vatanını sözde sevdiği kadar evladını sevse psikopat babanın ellerine bırakmayacak. boşuna laf anlatmaya çalışmışsınız.
Mune sen bana haksizlik yapiyorsun ??
burda millet agzina gel3ni sayiyor bana s3n susuyorsun..
ama ben birsey desem beni hemen banliyorsun ??
bu mu yani ..

Cok istiyosan abd de yasayabilirsin cinim. Mavi dalgalar izin verdiğine göre gidebilirsin

tarihi sen ne bilirsin ??
s3n batinin hayranisin ne anlarsin sen tarihten gelmis burda birde konusuyorsun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…