15 yaşında ilk kez ve yalnız ABD seyahati için önerilerinizi bekliyorum

15 yaşında tek başına uzun uçak yolculuğu nedenli güvenli

• Güvenli

OY: 41 59,4%
  • Güvenli değil

OY: 28 40,6%

• Ankete Katılan
    69
  • Anket Kapalı .
@Mune sen bana haksizlik yapiyorsun ??
burda millet agzina gel3ni sayiyor bana s3n susuyorsun..
ama ben birsey desem beni hemen banliyorsun ??
bu mu yani ..

ırkçılık yapmışsın, sana yazılmayan bir mesajı alıntılayıp üyeyi neredeyse vatan haini ilan etmişsin
mune abla sadece uyarmış banlamamış. hala haksızlık diyorsun. oldu olacak senin için şark köşesi kursunlar şuraya

tarihi sen ne bilirsin ??
s3n batinin hayranisin ne anlarsin sen tarihten gelmis burda birde konusuyorsun??

sen boşver batıyı, doğuyu, tarihi, coğrafyayı.. sorumluluklarının farkında bile olmayan bir kadının tarih analizi kasmasını dinleyemeyeceğim haliyle.. hadi haksızlık diye ağlamaya devam et sen..

ırkçılık yapmışsın, sana yazılmayan bir mesajı alıntılayıp üyeyi neredeyse vatan haini ilan etmişsin
mune abla sadece uyarmış banlamamış. hala haksızlık diyorsun. oldu olacak senin için şark köşesi kursunlar şuraya

bu aralar en moda bu.. en az 20-30 dalda vatan haini olabiliyorsun :KK53: tarih tarih diyor bir anlat desen araba farı görmüş tavşan gibi kalır.. ne kıskançlıkmış arkadaş her gidemeyen gidene sarıyor :KK53:

İlk kez 19 yaşında tek başıma Amerika'ya gittim, yıllardır tek başıma 40 tane ülke gezdim. Benim aileme de çok tantana yapan oluyor ama babam her zaman zamanın geri gelmeyecek, en güzel şekilde yaşa der, arkamdadır. Burada hava alanında ya da uçakta sıkıntı çıkmaz. Orada indiğinde hava alanında biri karşılamayacaksa google maps kullanmayı öğrensin.
Teşekkürler karşılayacaklar

Merhaba,kızımı sömestr tatilinde abd'ye gönderiyorum.Yolculuk için ,havaalanı ve uçak için neleri gözden kaçırmamalıyım ...deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşabilirmisiniz.

Ciddi olmazsiniz. Kesinlikle tek basina yollamazdim 18 yasindan kucuk cocugu! Cok cok tehlikeli!

X