Ne güzel yazmışsın :) annelik kaygılarını bi kenara bırakıp çocuğuna bu fırsatı tanıman çok hoş,Çok teşekkürler.Bütün isteğim şimdiden seyahati sırasında aksaklık yaşatmamak adına tedbirler almak.önerileriniz bu anlamda benim için çok değerli.Bu seyahat eminim ki ona çok şey katacak.kişisel kaygılarımla onu daraltmak istemiyorum.yoksa bu zamanda evden çıkartmamak lazım neredeyse.bizleri hiç üzmeyen kızımıza anı biriktirme şansı verdik.umarım keyifli bir seyahat olur
aa anladım yolculuktan bişey olmaz yahuYolculukta tekbaşına.Orada kuzenlrrimin yanında olacak onlar alandan alacaklar.malum yol uzun alan ve uçağa dair tavsiyeleri rica ederim
bu şansı onlara vermek lazım inanın çok işe yarıyor sadece gezme tatil değil birçok yeni durumla karşılaşıyorlar kendilerine olan güvenleri artıyor yeni insanlar yeni hayatlar tanıyorlar keşke bizede zaöanında bu fırsatlar verilseydiBen 15 yaşımda keçiörenden kızılaya gidemezdim(Ankara yı bilenler anlar)kızınız çok şanslı. Düşünüyorumda sanırım ben kızımı bu yaşta gönderemezdim.
nesi guzel ki şu abd nin ..Birinden duydum cocugunu aynen bu yaslarda abd tatile gondermiş cocuk trye dondugunden beri mutsuzmuş o kadar begenmiş yani
Merhaba,kızımı sömestr tatilinde abd'ye gönderiyorum.Yolculuk için ,havaalanı ve uçak için neleri gözden kaçırmamalıyım ...deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşabilirmisiniz.
hiç işte saçmalıyoruznesi guzel ki şu abd nin ..
yahudi dolu hepsi o kadr..
ben oyle ulkeler gordum ki amerikaya on basar..
bizim ulkemiz avrupa meraklisi yok fransa yok italya..
esas gidilecek ulkeler uzakdiguda cennet ulkeler var..
insanlari mutavazi kibar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?