• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 yasinda hayatımı karartan dertten kurtulamam mümkün mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sentetikserotonin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2023
62
-128
1
23
Arkadaslar bugun benim hayatimi daha 14 yasindayken mahveden bi durumdan bahsedicem. Ben suan 19 yasindayim ve agir depresyon hastasiyim bunun icin gittigim doktorlar agir ilaclar verdi 9 farkli ilsc denendi ancak ise yarayan bi ilsc bulabildik. Bunun sebebi daha 14 yasimda baslayan lisede gordugum akran zorbaligi.arkadaslar benim hayatimi caldilar benimle grup olup dalga gectiler alay ettiler disladilar srkamdan konustular kucuk dusurmeye calistilar ustelik bennonlara hicbir sey yapmamışken ben sucluyum ki kendimi savunamadim pek ice donuk biriydim kimsenin kalbini kirmak istemezdim onlara cevap vermeyerek icime atardim biyle giderken 1 senenin sonunda bende depresyon basladi okul hayatim bitti sers calisamadim cunku asiri derecede dikkat daginikli vs bilissel sorunlar geldi deoresyonla birlikte oysaki derslerim cok iyiydi. Ve dun bende bir dusunce olustu bu kadar dersi bir grup boktan insanin bana yaptigi sirf kendileri eglenmek icin yagtiklari zorbalik yuzunden hayatim karariyor dedim ve bunlarin numaralarını bulup icimden gecen her seyi saydim doktum nefret kustum resmen hakkimk helal etmiyorum onlara hepsi tek tek belasini bulsun istiyorum. E tabi bu gerizekalilar bu yazdiklarimi kendi whatsap gruplarinda paylasmislar gulmusler gene benimlebdalga gecmisler suan hepsini engelledim bir daha hayatimda gormek istemiyorum. Ola ki 4 5 sone sonra herhangi bir yerde otururken biriyle karsilasma duauncesi tuylerimi diken diken ediyor onlari asla gormemek istiyorum sizce boyle bisi mumkun mu siz hic kisedeki srkadaslarinizla karsilastiniz mi cunku tekrar o gunlere donup kotu hissetmek istemiyorum ve sanirim anksiyetem ilerde onlardan biri ile karsilasip tekrar o kotu duygulari yasicagimi soyluyor cok kotu hissediyorum dun gene benimle dalga gectiklerinde cok yukseten yere dusup carpmis gibi hissettim sizce bu durumda ne yapmaliyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back