Seni çok iyi anlıyorum ben 25 yaşındayım ve 16 yasima yakın regl oldum. Boyun uzun mu? Benim boyum 175. Boyu uzun olan bir kaç arkadaşım da tıpkı benim gibi geç regl oldu.
Herhangi bir sağlık sorunun yoksa bence kafaya takmaya değmez. Insanların sorularına cevap vermek bana da zor geliyordu. Bende üzülüyordum ama sonra bunun nr kadar saçma oldugunu anladim.
18 yasima kadar bekle. Elbet olacaksin
15 yasindayim ama hala adet olmadim butin belirtiler var.ama yine de olmadim zayif oldugum icinmi bilmiyorum.arkadaslarimin hepsi oldu bnden kucuklerde oldu.utaniyorum adet olmadinmi daha ?sorusuna hayir cevabini vermekten sizce neden veya olurmuyum yakin zamanda.??lutfen cevap yazin
Bazı kızlar erken bazılarıda geç olur adet. Utanacak ne var, bu normal. Benim kız kardeşim 16 yaşında adet olmuştu. Ben ise 15 yaşlarındaydım. Bir iki ay daha bekle bakalım.
15 yasindayim ama hala adet olmadim butin belirtiler var.ama yine de olmadim zayif oldugum icinmi bilmiyorum.arkadaslarimin hepsi oldu bnden kucuklerde oldu.utaniyorum adet olmadinmi daha ?sorusuna hayir cevabini vermekten sizce neden veya olurmuyum yakin zamanda.??lutfen cevap yazin
Ben 17 yaşımda ilk adetimi oldum . Çok da düzenli oldu hep . Boyun arkadaşlarından daha uzun olacak çünkü adet olunca uzama duruyor :)
Ayrıca bir çocuğum var ikinciye hamileyim şuan . Sıkıntı yapma yani
Adetle boy uzamasının pek alakalı oldugunu dusunmuyorum.
Annem babam uzundur ben ortalama boydayım geç adet oldum.
Kardeşim daha erken oldu bana göre ve boyuda gayet uzun.
Bende senin gibiydim boyum 147 ydi kilom da yaklasim 32 filan 16 yaşımda adet oldum ve 1 sene icerisinde boyu 170 kilom da 65 oldu kimse taniyamadi lise ogretmenlerim bile ayskrster nerde diyorlardi burdayim diyince afalliyorlardi. Kilo da alacaksin uzayacaksinda ama bi kadin dogum uzmanj görsün muayene etsin ondan sonra tabi... vajinal akıntı oluyor mu hic? Tum belirtiler var demissin bazen kızlık zarı tamamen kapali olabiliyor belirtiler olur ama kan gelisi olmaz kapali oldugu icin iceride birikebiliyor. korkutmak amacli demiyorum boyle bi ihtimal de var demek istiyorum ama kadin dogum uzmanına yakin zamanda görünmen lazim
Akillilik edersin.
Keske bende adet olmasaydim ve bilseydim adet gununden sonra game over oldugunu.
Boyunu ne kdr uzatirsan kardan.
Daha sonra en fazla 2 cm uzarsin.
ben lise 2 deydim ilk oldugumda yani 16-17 falan oluyor herhalde, baslarda duzensizdi hatta hamile kalana kdr duzensizdi diyebilirim
çocuklardan sonra duzene girdi artik,3 çocuk annesiyim..