15 yasinda adet olmamak

Teyzeniz, anneniz, halanız, varsa ablanız kaç yaşında regl oldu? Genetik faktörler önemli.
Vücudunuzda gerekli olan tüylenme, hormonal gelişiminiz, boyunuz vb sorunlar yoksa yakın zamanda regl olursunuz ama yine de ailenize söyleyin sizi endokrinoloji uzmanına götürsünler.

Hanımlar lütfen sizlerde tartışmaya girmeyiniz.

Ben de 16 yaşımda adet oldum adet olmadan önce bi kaç ay icinde 15 cm uzadım.
Bol protein kalsiyum ağırlıklı beslenin boyunuz uzasın adet illaki gelir.
Gelince de bitse isteyeksin iğrenç bişey bence hele ağrılı oluyosa off ki ne of.

buradan medet filan umdugum yok sadece psikolojimi rahatlatmak icin insanlarin yorumuna ihtiyacim var.

Geç değil 15 yaş aslında 17 ye kadar olmaması normaldir. Şimdiki çocuklar hormonlu gıdaların yüzünden çok erken oluyorlar, senin durumun gayet normal

Canım aman hiç üzülme ne kadar geç olursan o kadar boyun uzar.

Pcos(polikistik over sendromu) olabilir sende. Ultrasonla bakiliyor. Kadin hastaliklari ve dogum uzmanina gitmen gerek.

Saglik sorunun yoksa gec adet olman daha iyidir inan bana 15 yasinda o sıkıntılara girmemek daha iyi. Yani agrisi fean var inan bana uzulme utanmanada gerek yok bunun icin

Yağ oranın düşük olduğu için yaşıtlarından geç regl olman çok normal. Ben neredeyse liseden mezun olmak üzereydim o derece Bir dezavantajı olmadığı gibi yararını gördüm. Bu yüzden kesinlikle dert etme.

Bende geç oldum.
Sanırım 15 / 16 yaşımdaydım.
Bende üzülüyordum
O zaman doktora götüren olmadı
Belkide hormonlarım bozuktu işte.
Sen doktora gittin mi ?

Elaleme ne yani daha kucuksun 18 e kadar yolu var

Erken yaşta menopozun oldukça yaygın olduğu günümüzde yumurta rezervlerinin daha geç tükenmesi açısından ilerde bir avantaj bile olabilir senin için. Annenle konuşursan eğer onun regl yaşıyla bir paralellik olması çok muhtemel.

biy kac

Canim 16 yasimda oldum ben ilk adetimi adet gordum de cok merakli arkadaslarin sorarlarsa bosver. Her bunye bir degilki hem her ay regl halleri.. Bence bu gunlerinin tadini cikar :)

Seni çok iyi anlıyorum ben 25 yaşındayım ve 16 yasima yakın regl oldum. Boyun uzun mu? Benim boyum 175. Boyu uzun olan bir kaç arkadaşım da tıpkı benim gibi geç regl oldu.
Herhangi bir sağlık sorunun yoksa bence kafaya takmaya değmez. Insanların sorularına cevap vermek bana da zor geliyordu. Bende üzülüyordum ama sonra bunun nr kadar saçma oldugunu anladim.
18 yasima kadar bekle. Elbet olacaksin

Boyum 155cm kilo 37 kilo alamiyorum cok yiyorum aslinda (

Ablamda gec oldu senin gibi.
Ayrica bende senin boyundayim. 11 yasimda adet oldum ve daha uzamadim. Ben olsam adet olmamani avantaja ceviririm.
Adet olunca daha uzamiyor kizlar pek.
18 yaslarinda stress yapmistim neden uzamiyorum diye. Bazi seyler denedim ama uzamadim. Kaldim boyle.
Ben senin yerinde olsam adet olmadan iyce kendimi spora vururdum, basketbol, voleybol, hoplamali seyler. Yani sira balik yagi, protein vs.

Artik duzenli olarak spor yapicam hem uzamak icin hem de cirpi gibi bacaklarimi kalinlastirmak ve kas yapmak icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…