Teyzeniz, anneniz, halanız, varsa ablanız kaç yaşında regl oldu? Genetik faktörler önemli.15 yasindayim ama hala adet olmadim butin belirtiler var.ama yine de olmadim zayif oldugum icinmi bilmiyorum.arkadaslarimin hepsi oldu bnden kucuklerde oldu.utaniyorum adet olmadinmi daha ?sorusuna hayir cevabini vermekten sizce neden veya olurmuyum yakin zamanda.??lutfen cevap yazin
buradan medet filan umdugum yok sadece psikolojimi rahatlatmak icin insanlarin yorumuna ihtiyacim var.
Elaleme ne yani daha kucuksun 18 e kadar yolu var15 yasindayim ama hala adet olmadim butin belirtiler var.ama yine de olmadim zayif oldugum icinmi bilmiyorum.arkadaslarimin hepsi oldu bnden kucuklerde oldu.utaniyorum adet olmadinmi daha ?sorusuna hayir cevabini vermekten sizce neden veya olurmuyum yakin zamanda.??lutfen cevap yazin
Hyr ama dusunuyorum .artikBende geç oldum.
Sanırım 15 / 16 yaşımdaydım.
Bende üzülüyordum
O zaman doktora götüren olmadı
Belkide hormonlarım bozuktu işte.
Sen doktora gittin mi ?
biy kac15 yasindayim ama hala adet olmadim butin belirtiler var.ama yine de olmadim zayif oldugum icinmi bilmiyorum.arkadaslarimin hepsi oldu bnden kucuklerde oldu.utaniyorum adet olmadinmi daha ?sorusuna hayir cevabini vermekten sizce neden veya olurmuyum yakin zamanda.??lutfen cevap yazin
Canim 16 yasimda oldum ben ilk adetimi adet gordum de cok merakli arkadaslarin sorarlarsa bosver. Her bunye bir degilki hem her ay regl halleri.. Bence bu gunlerinin tadini cikar :)15 yasindayim ama hala adet olmadim butin belirtiler var.ama yine de olmadim zayif oldugum icinmi bilmiyorum.arkadaslarimin hepsi oldu bnden kucuklerde oldu.utaniyorum adet olmadinmi daha ?sorusuna hayir cevabini vermekten sizce neden veya olurmuyum yakin zamanda.??lutfen cevap yazin
Seni çok iyi anlıyorum ben 25 yaşındayım ve 16 yasima yakın regl oldum. Boyun uzun mu? Benim boyum 175. Boyu uzun olan bir kaç arkadaşım da tıpkı benim gibi geç regl oldu.15 yasindayim ama hala adet olmadim butin belirtiler var.ama yine de olmadim zayif oldugum icinmi bilmiyorum.arkadaslarimin hepsi oldu bnden kucuklerde oldu.utaniyorum adet olmadinmi daha ?sorusuna hayir cevabini vermekten sizce neden veya olurmuyum yakin zamanda.??lutfen cevap yazin
Boyum 155cm kilo 37 kilo alamiyorum cok yiyorum aslinda(
boy 155 cmbiy kac
kisa anne ve babanin boyu kacboy 155 cm
Artik duzenli olarak spor yapicam hem uzamak icin hem de cirpi gibi bacaklarimi kalinlastirmak ve kas yapmak icin :)Ablamda gec oldu senin gibi.
Ayrica bende senin boyundayim. 11 yasimda adet oldum ve daha uzamadim. Ben olsam adet olmamani avantaja ceviririm.
Adet olunca daha uzamiyor kizlar pek.
18 yaslarinda stress yapmistim neden uzamiyorum diye. Bazi seyler denedim ama uzamadim. Kaldim boyle.
Ben senin yerinde olsam adet olmadan iyce kendimi spora vururdum, basketbol, voleybol, hoplamali seyler. Yani sira balik yagi, protein vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?