15 yasinda adet olmamak

Şaka mısınız? Burası soru sorup görüş almak amaçlı bir platform. Sağlıkla ilgili bir sürü konu açılıyor onlara da aynu şeyi yaptınız mı? Yoksa konu sahibi 15 yaşında diye azarlayarak ego tatmini mi yapıyorsunuz?

Boyum 155cm kilo 37 kilo alamiyorum cok yiyorum aslinda (

sana tavsiyem şu yaz dönemini bol spor yaparak geçir, yüzme, basketbol, voleybol, hiçbirine imkanın yoksa pilates yap, hem boyun uzar hem vucudun güç ve denge kazanır.
kilona da çok takılma, ben de o yaşlarda dünyayı yediğim halde 45 kiloyu bile göremiyordum, şimdi yemeği koklasam kilo alıyorum

Konu sahibine yorum yapacaksınız bana değil,böyle polemiğe giriyor.
Ayrıca siz bana yazarak ne tatmini yapıyorsunuz.
MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Aslinda hep spor icindeyim voleybol yuzme egzersiz vb. Ama...bilmiyorum

Stres yapma iyice gecikir.
Ben ki koskoca kadinim duzenli dongum var dogum yaptim. Hayatimda herhangi bir stres unsuru direkt etkiliyor.

Bi de zayifliktan da oluyor. Ben 159'um 42 43 kg iken 6ayda 1 ancak oluyordu. Cunku ureme ve ureme organlarinin sagligi ikinci planda. Basitce anlatayim. Vucut once hayatta kalmak icin zaruri seyleri halletmeye programli. Yani insan uremese de yasar ama sindirim yapmasa protein sentezi yapmasa bosaltim yapmasa yasayamaz. Vucut ilk onceligi bunlara tanir.

bu konuları annenle konuşsan daha iyi olmaz mı ,

Bol bol spor yap. Basketbol, voleybol oyna. Günde en az 600 ml süt ve süt ürünleri tuket muhakkak..

Ben de 15 yaşındaydim. Hatta sonrasında boyum uzadı 10 cm civarı. Sıkma canını rahat ol. Hem sana birşey söyleyeyim mi çok şanslısın. Düşünsene 10-11 yaşında adet olduğunu. Eminim o yaslardakilerin süreci daha zorlu oluyordur.

öfff 15 yaşındaki bi genci azarlayarak ne amaçlıyor ya insanlar? ne var buraya sormuşsa, belki soracak kimsesi yok, belki utanıp çekiniyor öğretmenlerine, ailesine sormaya ve buraya yazmış, n'olmuş yani? konu sahibi benim kuzenim 17 yaşında olmuş, daha zamanı var demek ki sıkma canını.

Konu sahibine yorum yapacaksınız bana değil,böyle polemiğe giriyor.
Ayrıca siz bana yazarak ne tatmini yapıyorsunuz.
MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Kime yorum yapacağımı size mi soracağım? Polemiğe girmeye çalışan sizsiniz. Azarlayarak cevap vermek moda oldu sanırım. Gençlere ve gençliğe karşı bir kompleksiniz varsa başka yerlerde giderin bence.

Kime yorum yapacağımı size mi soracağım? Polemiğe girmeye çalışan sizsiniz. Azarlayarak cevap vermek moda oldu sanırım. Gençlere ve gençliğe karşı bir kompleksiniz varsa başka yerlerde giderin bence.
Sen burada mı gideriyorsun kompleksini?
Hala polemik yapıyorsun ama.
Bana yorum yapmayacaksın.net,Eğer konu sahibi ben değilsem.
Polemik de istemiyorsan tabi.

Sen burada mı gideriyorsun kompleksini?
Hala polemik yapıyorsun ama.
Bana yorum yapmayacaksın.net,Eğer konu sahibi ben değilsem.
Polemik de istemiyorsan tabi.

Bu sefer mune yazmayı unutmuşsunuz? Sadece yaptığınız yorum çok gereksiz ve kompleks dolu. Ben de özgürce yorumumu yaptım.
İyi günler dilerim.

doktora götürsün ailen seni.

Canim ailene soylesene. Bi doktora gidersiniz kan alip hormonlarina falan bakar gerekli gorurse. Bu konularda ve cinsellik konusunda internete guvenme kuzum. İnternet yanlis bilgilerle dolu. Annenle iletisimin iyi degil mi, bize yazana kadar onunla konusman daha faydali olurdu.

alakasız olacak belkı ama demekkı adet olmayla boyun dırek bı baglantısı yokmus
15 yasında ama 155 boyunda normalde adet olmadıgı ıcın uzun olması gerekıyo boyunun
canım sende ınsallah bıran evvel olursun

Genetik olabiliyor bu durum. Annene sor ne zaman olmus. Benim annem cok gec olmus. Ben de 16 yasinda oldum. Annem cok gec menopoza girdi.

Ben de geç oldum canım 16 yaşında bütün arkadaşlarım oldu en son ben oldum ben de çok zayıftım. Dert etme kendine.

Korkma öncelikle her beden farklı, farklı döngüleri ve gelişimleri var. Annenin regl yaşı ve regl düzeni senin için önemli. Ama doktora da gidebilirsin eğer kaygı duyuyorsan. Ayrıca başka bir üyenin de dediği gibi, vücut yağ oranı da önemli bu düşükse regl bile olamayan bir sürü kadın var.

Sana tek tavsiyem regl olduğun yası, ve ileride regl düzenini kontrol et sürekli, kaç gün sürüyor ne aralıklarla. Ne tür agrıların var ve bu agrılar yer değiştiriyor mu vs vs, bu bilgilere ileride çok ihtiyacın olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…