Doktor yerine buradakilerden medet umarsan daha çok umarsın.
Okula göndermemiş annen baban,internet alıp nasıl teknoloji sağlamış sana çok ilginç
Zira okula bir kere gitmiş biri bu konunun doktorla hallolacağını bilir.
Mune
Boyum 155cm kilo 37 kilo alamiyorum cok yiyorum aslinda(
Konu sahibine yorum yapacaksınız bana değil,böyle polemiğe giriyor.Şaka mısınız? Burası soru sorup görüş almak amaçlı bir platform. Sağlıkla ilgili bir sürü konu açılıyor onlara da aynu şeyi yaptınız mı? Yoksa konu sahibi 15 yaşında diye azarlayarak ego tatmini mi yapıyorsunuz?
Aslinda hep spor icindeyim voleybol yuzme egzersiz vb. Ama...bilmiyorumsana tavsiyem şu yaz dönemini bol spor yaparak geçir, yüzme, basketbol, voleybol, hiçbirine imkanın yoksa pilates yap, hem boyun uzar hem vucudun güç ve denge kazanır.
kilona da çok takılma, ben de o yaşlarda dünyayı yediğim halde 45 kiloyu bile göremiyordum, şimdi yemeği koklasam kilo alıyorum
15 yasindayim ama hala adet olmadim butin belirtiler var.ama yine de olmadim zayif oldugum icinmi bilmiyorum.arkadaslarimin hepsi oldu bnden kucuklerde oldu.utaniyorum adet olmadinmi daha ?sorusuna hayir cevabini vermekten sizce neden veya olurmuyum yakin zamanda.??lutfen cevap yazin
boyun uzar geç olman daha iyi benceBoyum 155cm kilo 37 kilo alamiyorum cok yiyorum aslinda(
Konu sahibine yorum yapacaksınız bana değil,böyle polemiğe giriyor.
Ayrıca siz bana yazarak ne tatmini yapıyorsunuz.
Mune
Sen burada mı gideriyorsun kompleksini?Kime yorum yapacağımı size mi soracağım? Polemiğe girmeye çalışan sizsiniz. Azarlayarak cevap vermek moda oldu sanırım. Gençlere ve gençliğe karşı bir kompleksiniz varsa başka yerlerde giderin bence.
Sen burada mı gideriyorsun kompleksini?
Hala polemik yapıyorsun ama.
Bana yorum yapmayacaksın.net,Eğer konu sahibi ben değilsem.
Polemik de istemiyorsan tabi.
Hemen yazıyorum,Bu sefer mune yazmayı unutmuşsunuz? Sadece yaptığınız yorum çok gereksiz ve kompleks dolu. Ben de özgürce yorumumu yaptım.
İyi günler dilerim.
Genetik olabiliyor bu durum. Annene sor ne zaman olmus. Benim annem cok gec olmus. Ben de 16 yasinda oldum. Annem cok gec menopoza girdi.15 yasindayim ama hala adet olmadim butin belirtiler var.ama yine de olmadim zayif oldugum icinmi bilmiyorum.arkadaslarimin hepsi oldu bnden kucuklerde oldu.utaniyorum adet olmadinmi daha ?sorusuna hayir cevabini vermekten sizce neden veya olurmuyum yakin zamanda.??lutfen cevap yazin
Ben de geç oldum canım 16 yaşında bütün arkadaşlarım oldu en son ben oldum ben de çok zayıftım. Dert etme kendine.15 yasindayim ama hala adet olmadim butin belirtiler var.ama yine de olmadim zayif oldugum icinmi bilmiyorum.arkadaslarimin hepsi oldu bnden kucuklerde oldu.utaniyorum adet olmadinmi daha ?sorusuna hayir cevabini vermekten sizce neden veya olurmuyum yakin zamanda.??lutfen cevap yazin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?