yaşın daha genç üzülme. gerekirse ailenle konuş bir doktora götürüp hormonlarını kontrol ettirsinler canım...15 yasindayim ama hala adet olmadim butin belirtiler var.ama yine de olmadim zayif oldugum icinmi bilmiyorum.arkadaslarimin hepsi oldu bnden kucuklerde oldu.utaniyorum adet olmadinmi daha ?sorusuna hayir cevabini vermekten sizce neden veya olurmuyum yakin zamanda.??lutfen cevap yazin
Boyum 155cm kilo 37 kilo alamiyorum cok yiyorum aslindaboyun kaç cm?
bnim kardeşim de 17 yaşında oldu :)
Boyum 155cm kilo 37 kilo alamiyorum cok yiyorum aslinda(
Kıyamam ben sana :) Demek ki senin hormonal olarak zamanın gelmemiş. Bu konuya yaş olarak bakmamalısın. Beslenme şekli, anneden gelen genetik ve gelişiminle alakalı.15 yasindayim ama hala adet olmadim butin belirtiler var.ama yine de olmadim zayif oldugum icinmi bilmiyorum.arkadaslarimin hepsi oldu bnden kucuklerde oldu.utaniyorum adet olmadinmi daha ?sorusuna hayir cevabini vermekten sizce neden veya olurmuyum yakin zamanda.??lutfen cevap yazin
15 yasindayim ama hala adet olmadim butin belirtiler var.ama yine de olmadim zayif oldugum icinmi bilmiyorum.arkadaslarimin hepsi oldu bnden kucuklerde oldu.utaniyorum adet olmadinmi daha ?sorusuna hayir cevabini vermekten sizce neden veya olurmuyum yakin zamanda.??lutfen cevap yazin
Doktor yerine buradakilerden medet umarsan daha çok umarsın.15 yasindayim ama hala adet olmadim butin belirtiler var.ama yine de olmadim zayif oldugum icinmi bilmiyorum.arkadaslarimin hepsi oldu bnden kucuklerde oldu.utaniyorum adet olmadinmi daha ?sorusuna hayir cevabini vermekten sizce neden veya olurmuyum yakin zamanda.??lutfen cevap yazin
15 yasindayim ama hala adet olmadim butin belirtiler var.ama yine de olmadim zayif oldugum icinmi bilmiyorum.arkadaslarimin hepsi oldu bnden kucuklerde oldu.utaniyorum adet olmadinmi daha ?sorusuna hayir cevabini vermekten sizce neden veya olurmuyum yakin zamanda.??lutfen cevap yazin
Doktor yerine buradakilerden medet umarsan daha çok umarsın.
Okula göndermemiş annen baban,internet alıp nasıl teknoloji sağlamış sana çok ilginç
Zira okula bir kere gitmiş biri bu konunun doktorla hallolacağını bilir.
Mune
buradan medet filan umdugum yok sadece psikolojimi rahatlatmak icin insanlarin yorumuna ihtiyacim var.Doktor yerine buradakilerden medet umarsan daha çok umarsın.
Okula göndermemiş annen baban,internet alıp nasıl teknoloji sağlamış sana çok ilginç
Zira okula bir kere gitmiş biri bu konunun doktorla hallolacağını bilir.
Mune
Durumun psikolojik değil ki ,klinik vaka.buradan medet filan umdugum yok sadece psikolojimi rahatlatmak icin insanlarin yorumuna ihtiyacim var.
konuyu anlamadiniz galiba.bunu buraya dert edipte yazmak psikolojiktir bnm icin ayrica klinik vaka oldugunu biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?