- 27 Ağustos 2009
- 1.745
- 28
bir yanlışlık olmasın? ben daha 3 gün önce aldım hem de kocaman bir tüp. küçüklerinden de vardı.
skin renu vb kullandığı üründen memnun kalan arkadaşlar
nereden satın aldığınızı lütfen bana özel mesajla yazabilir misiniz?
benim gg den sipariş verdiğim arkadaşın dükkanı kapalı, güvenilir bir satıcı bulmam lazım.. :26:
yardımcı olursanız sevinirim. durum biraz acil..:123:
bana yardımcı olurmusunuz.
Hiç birşey anlamadım . ne için kullanılır . ve nerden alacağız. nasıl kulllanacağız. hangi siteden sipariş edebiliriz?? :)) özel msj atarsanız lüttfeeenn çook seviniirm =))
Konuları açıp bir süre sonra ortadan yok olan sorumsuz konu sahipleri, sizlere ayrıca amiyane tabiriyle tavım!
canım napalım bir arayış içindeyiz . o arayışın içinde insanlar kendini şaşırıp ve anlamakda bazen güçlük çekiyor:)))
Ben de yakşalık 5 ay önce Tca %15 %20 ve %25 lerden sipariş verdim şuan elimde fakat kullanmaya cesaret edemiyorum.. Bir doktordan bu konuda yardım almayı tercih ettim.. Yinede Tca kullanıp da memnun olanlar izleri geçenler varsa süreci bizlerle paylaşabilirlerse sevinirim.. Şimdiden tşkler..
ben uzun zamandır kullanıyorum ilk olarak 15 ile başladım şuan %20 lik kullanıyorum son 3 şişe olarak skin renu kullandım gayet memnunum...
yaz ayında belki çekinebilirsiniz uygulamaya ama yazın en güzel aşağıdaki ürün.. bununla yüzünüzü yıkayın mükemmel bir etkisi var izleride önlüyor ve cildi çok güzel temizliyor.
bir sitede şuan skin renuyu satan kişinin yüz temizleme süngeri var çok çok memnunum şiddetle tavsiye olunur.
Benim yuzumde suanda acik uclu ve yeni cikan sivilceler de var kullanmamin bi zarari olur mu yoksa o sivilcelerin de kuruyup gecmesinde bir faydasi olur mu
Yuzumun soyulmasinin tamamen bitmesine yakin portlemisti yine her yerden sivilceler sonrasinda da ayni sekilde hormon testlerimi filn da yaptrdim ama yine kurtulamadim su lanet seylerden %5 lik laktik asiti tonik gibi kullaniyorm haftada bir yaglanmayi azaltiyor gibi ama tamamen kurtulmam cok uzak gozukuyor suanda :44:kurutmada etksi oluyor kesinlikle... ve izleri yok etmede
Kızlaaar 1 hafta önce bende kimyasal peeling yaptırdım.İlk seans olduğundan dolayımı bilmiyorum ama bende pek bi değişim olmadı.250 tlye yaptırdım 4 seans olacağını söledi. Yapan uzman doktor.2.seansım ayın 4 de gelişmeleri burdan size yazarım.Benim lekelerim hafif ama bilmiyorum.sizin kaç seansta geçti merak ediyorum.
Yuzumun soyulmasinin tamamen bitmesine yakin portlemisti yine her yerden sivilceler sonrasinda da ayni sekilde hormon testlerimi filn da yaptrdim ama yine kurtulamadim su lanet seylerden %5 lik laktik asiti tonik gibi kullaniyorm haftada bir yaglanmayi azaltiyor gibi ama tamamen kurtulmam cok uzak gozukuyor suanda :44: