15 Ocak 2012 Yeni Dünyaya Başlangıç...

miaselinam

<3 03.07.2010 <3
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.138
1.634
Evet bu tarihte bırakıyorum sigarayı. bende bırakmak istiyorum ama tek korkum kilo almak.2 saat önce bir paketin son sigarasını içtim. 2 saattir içmiyorum daha demin keske bir tane olsa da içsem dedim. ama sonra düşündüm. yok bugünlük bu kadar yeter. sigaradan olsa gerek . sabahları baş ağrısıyla uyanıyorum. artık diyete baslamaya karar verdim. sigarayıda aynı anda yaparsam sporlada beraber sanırım kilo almam diye düşünüyorum . bol bol su içerim. protein tüketirim. bakalım artık bende sigara içmeyeceğim. param cebime kalacak. ama suan için kimseye söylemek istemiyorum. cünkü nezaman söylesem 4, gün içmeye baslıyorum. :KK43:((

en tuhafı ne biliyormusunuz.
Nişanlımın yanında 6 saat içmediğim oluyor. bu durumda saatlerce içemeden durabilirim.
En kötüsü o da alışacak yakında. Yak bir sigara ortak içelim deyip duruyor.
bana dua edin olur mu?

Bugünü başlangıc sayıyorum
Birde birşey sormak istiyorum sizlere herkesmi aynı bilmiyorum ama ben sabah uyanır uyanmaz aksam yatmadan önce yemekten sonra kahveyle sigarayı cok seviyorum.
özellikle sabah kalklar kalmaz sigara içmesi cok hosuma gidiyor. ama artık içmeyeceğim. kararlıyım.

artık sporada baslayacağım.
sabahları içmemem içinse 10 dakika sonrasına kuracağım saati.
gün gün size yazacağım arkadaslar
:)

Son düzenleme:
ben sigarayı bırakalı 1 yılı geçti. çok mücadel ettim. artık başardığımı düşünüyorum. aslında hem çok zor hem de çok kolay. canınız sigara istediğinde bol su ve meyve tüketin. derin derin nefes alın. 3 günden sonra yaşadığınız krizler sadece psikolojik bağımlılık olacak. mesela bıraktınız. 1 ay kahve içmediniz. 1 ay sonraki ilk kahvede canınız sigara isteyecek. onu atlatırsanız kahvenin yanında canınız bir daha sigara istemeyecek. o nedenle hiçbirşeyden kaçmayın. hayatı yaşayın. sigarasız hayat çok güzel. bu arada benim de başım çok ağrırıdı. şimdi hayat çok farklı. gün gün yazın. kolay gelsin. allah yardımcınız olsun...

offf gunaydın arkadaslar canım cok fena bı saattır sıgara ıstıyor.agzımda sakız cakkıdı cakkıdı cıgneyıp duruyorum ve yanımda tek bır sıgara bıle yok. suan ısteyım alabılecegım bır yerde yok. ne yapacagım ben yok yok unutmam lazım hıc ıcmedımkı. hem yarın tel tedavım var yıne. her defasında sararmıs dıslerle doktora gıtmekten utanıyorum :KK43: bırakmam lazım

X