aaah karcım ne izini ben doktora gitmek için bile zor izin alıyorum senağlama
saglık olsun arkadasım ama allah ısla etsın iş yerını dıycem bakma kusuruma..
arkadasım senın ızınlı oldugun bı gun buluşuruz bıkerede sen uzulme arkadasım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaah karcım ne izini ben doktora gitmek için bile zor izin alıyorum senağlama
:)
ayol 15 nisanmışş heheee yeni farkettimlülülülülülü
Bu arada cevahire nasıl gidilirr:çok üzgünüm:
Selamm kıslarr
Öncelikle Erkan sen erkek misin gerçekten-tatlicadiarzu- Sayfaların tamamını okumadım ama 2 sayfada öle bişi demişssin artık şakamıdır nedir:mymeka:
Neyse buluşmaya gelince bende sizlerle olmak isterim..Herşeyden önce kısmetse taibikii..
Yanlız nisanın ilk haftası AÖF sınavları var..
Avcılar'da oturmaktayım
nber kuzum nasılsın hanımlar nerdesınız yaw..ıstanbulda bukadarmı bayan var kızlar kkdakı ıst.dakı arkadasşlarınıza msj atın herkes katılsın yaw..:)cevahırı yıkmamız lazım ogun:)
kızlar ilgimi çekti bu etkinliğiniz,profilerinizi gezdimde yaşlarınız ufak ufak ben biraz kart kalıom size göre kaydirigubbakcemile3 yoksa desteklemek isterdim kaydirigubbakcemile2
kızlar ilgimi çekti bu etkinliğiniz,profilerinizi gezdimde yaşlarınız ufak ufak ben biraz kart kalıom size göre kaydirigubbakcemile3 yoksa desteklemek isterdim kaydirigubbakcemile2
saglık olsun arkadasım ama allah ısla etsın iş yerını dıycem bakma kusuruma..
arkadasım senın ızınlı oldugun bı gun buluşuruz bıkerede sen uzulme arkadasım:)
sağol canım,ne biliim size bakınca öyle,kendimi yaşlı hissettim senağlama