tanırız bu arada gecmis oLsun
arkadaslar bende yeni katıldım aranıza bende gelebilirim inşallah sizinle tanışmayı istiyorum benimde yasım 21 kucuk kalmam inşallah yanınızda
az önce geldim cevahirden kar'la görüştük kaynaştık
cici kız kahve dünyasında türk üsülü kahve yudumladıkhihoyyyt
haftaya görüşmek üzere kızceler
sakın catlamayın bugün karla buluştuk diye kaydirigubbakcemile3
haftaya çatlamamış şekilde görüşmek üzere by
aşk olsun gonuller bır olsun yeter şekercımmmm..ufak ufak buluşmalar başlamış zaten öncesinde büyük buluşmanın:))yaş lafları geçmiş yaş sınırı yok dimi hem benim zaten tutar anneme göre 25 bana göre 26yım:))
canım saglık oolsun ne dıye bılırım kıben gelemiyorum kizlar malesef o gune sunum koydular okula gitmem gerekiyor. Size iyi eglenceler`
canemmm valla banada sürprız ve bırazda şans oldu ıyıkı bulusdum harıka bı arkadas tanıdım...ınş sızlerlende bole guzel dostluıklarımız olur..hava atmıyom ama harıkaydı bugunn :)ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ßulusmuslar daa hava atıyorlar olmaz ki ama yaaaaaaaaaa ßüyü ßozuldu simdiiiiiiii :dilcikar:
ayyy nolur son dakika bişi çıkmasın ya çok istiyorum gelmeyii:Saruboceq:
içini rahat tut o gun cevahıre alışverışe gtcekmıssın gıbı dusun panık yapma ozaman bısı cıkmaz :)
kahve dünyası saat 13.00 dı dimi?
ya o kahve dünyasındaki çikolata şeysi varya hani akıyoo ben ona saldırmak istiyorum kalabalık olursak saldırıcam siz beni korursunuz:roflol:
heheh saldır kuzum baskın basanındır tarıh yer ve zaman dogru canem ogun yerız o cıkolatadanda :)tumam senı cunku bugun bende aldım harıka ya oranın cıkolataları:)bıde fıncanları:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?