bende gelıyorumm kıslarr kacırmıcam bu sefer ama cevahırede hıç gıtmedım neresınde buluşcaz onuda soleyınnn bıdahakı buluşma bakırkoyde olsun lutfennnn sahıle gıdelımmm
en son ben mi gelcem yaaaaaaaaaaaaaaaaa benneyaptımki ama kızlarrrrr aksilik cıkarsa kusura bakmayınnnnnnn simdidennnn................
en son ben mi gelcem yaaaaaaaaaaaaaaaaa benneyaptımki ama kızlarrrrr aksilik cıkarsa kusura bakmayınnnnnnn simdidennnn................
kizz bana bakk sen nie su koyverdin bakimm anlamam walla aksilik falan heeeklava:
aaa nedne gec gelıyon valla gelsem keserıms enı heheh :)erken gel ben orda nobetmı tutacam yaw.. :)
hıc sorma ne zaman gelıcen tr ye canım senın heycanın daha cok olmalı bıtenemiyidir tatlim gun sayiyorum hihoyyyt az kaldi gelmeme heycan artiyooo delikafadulden
hadin bakalım az sayılı günler kaldı
allah kısmet ederse cancanlar görüşmek üzere
merak erme canım bende erken gelmeye çalışıcam orda yalnız kalmazsın mutlaka birimizden biri gelir yanına oturur ama sakın biz gelmeden yemek söliyim deme ha cokacimcoook kaydirigubbakcemile3 çok aç gelme yani yada aç gelirsen ufak bişeyler atıştırabilirsin çaktırmadan delikafadulden
Ne güzel.. organize olmak beraber birşeyler yapmak çok isterim bende gelmeyi ama kimseleri tanımıyorum..zaten hafta içine denk geliyor umarım cumartesi günü denk gelirde bende sizlerle tanışma fırsatı bulurum:))
şimdiden sizlere iyi eğlenceler kızlar..hihoyyyt
evet goruşmeye az kaldı 12 guncukkkkkkkkkkk
ama once kahve dunyasında toplancaz bı tenem ben beklerım sızı ama helekı ekın benı gosterım sıze yemegı :)
kahve dünyasından başka bir yere dahamı gidilecek nere :1shok:
sanmıyom canım ama bılmıyomda onuda sıze bırakıyom yemek yemek ısteyenler olurmu artık orda kararlastırız :)
sekerler valla kimse yan cizmesinnn sabirsizlaniyorum bu bulusma icin hepinizi tanimayi okadar cok istiyorumki a.s.
hem ben girdigim butun topiclerdeki hatunlari cekmeye calisiyorum nekadar kalabalik okadar iyi :lepi:
malum belki bidaha gorusemeyiz :çok üzgünüm:
aaa gelıcez bende herkesı cekmeye calısıyom canım ama emınım sen gene gelırsın tr ve bız bulusuruz olmadı bız gelırız oraya baskına :)senı bırakmayız artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?