- 19 Mart 2016
- 204
- 161
- 103
- Konu Sahibi masalinguncesi
-
Hergun 2 mm büyüyormuş 15 17 19 2 gunde 19mm ulasmissa muhtemelen çatlamıştırMerhaba kızlar. Klomen tedavisi gördüm bu ay. 2 gün önce doktora gittiğimde 15 ve 14 milim 2 yumurtam vardı. Bugun gittimde kendiliginden catlamislar dedi doktorum. Catlamasi icin belli bir boyuta ulaşması gerekmiyor mu? 2 gunde büyüyüp mü çatladılar acaba. Bilgisi olan var mi
Küçükken catlarmi peki bilginiz varmiHergun 2 mm büyüyormuş 15 17 19 2 gunde 19mm ulasmissa muhtemelen çatlamıştır
Belli olgunluğa gelmesi gerekiyor çatlaması içinKüçükken catlarmi peki bilginiz varmi
Cook teşekkür ederim. Bende korktum acaba küçükken mi çatladı. Büyümeden çatlaması iyi degilmis sanırım. Yine de cok bilgim yokGenellikle zaten 16 ve 18 mm ulaşınca iğne veriyor en fazla 23 24 mm ulaşıyormuş ondan sonra çatlamazsa kiste dönüşüyor adetle gidiyor
Ben bu 2 günlük süreçte bal çörek otu tarçın yaptim. Eminim ki ondan dolayi catladiBelli olgunluğa gelmesi gerekiyor çatlaması için
Bal tarçın çörekotu yumurtayı çok hızlı büyütüyor eminim ki iyice büyümüştür yumurtalarınızBen bu 2 günlük süreçte bal çörek otu tarçın yaptim. Eminim ki ondan dolayi catladi
Gercekten mi beni cok mutlu ettiniz cook teşekkür ederimBal tarçın çörekotu yumurtayı çok hızlı büyütüyor eminim ki iyice büyümüştür yumurtalarınız
canım ben cumadan doktora gittiğim 17-17-18 olan yumurtlarım pazartesi kontrolde yoktu çatlamıştı yani 20-22 falan çatlamıştır heraldeMerhaba kızlar. Klomen tedavisi gördüm bu ay. 2 gün önce doktora gittiğimde 15 ve 14 milim 2 yumurtam vardı. Bugun gittigimde kendiliginden catlamislar dedi doktorum. Catlamasi icin belli bir boyuta ulaşması gerekmiyor mu? 2 gunde büyüyüp mü çatladılar acaba. Bilgisi olan var mi
Ikimizinde 2 gun ara ile olmus. O zaman buyuyup catlamistircanım ben cumadan doktora gittiğim 17-17-18 olan yumurtlarım pazartesi kontrolde yoktu çatlamıştı yani 20-22 falan çatlamıştır heralde
aynen öyleIkimizinde 2 gun ara ile olmus. O zaman buyuyup catlamistir
Gebelik oluştu mu sizdeaynen öylebenim bu ay değildi ama 2 ay önce aklımda kalan en güzel zamanlamayı tarif ettim
3 gün gecikme yaşıyorum ama cesaret edip test yapamdım olmazsam regli falan pazartesi gidip kan vericemGebelik oluştu mu sizde
Ay insallah olumlu sonuclar alırsınız3 gün gecikme yaşıyorum ama cesaret edip test yapamdım olmazsam regli falan pazartesi gidip kan vericem
inşallah kuzu isteyen herkesin olumlu olsun inşallahAy insallah olumlu sonuclar alırsınız
İnşallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı bi evlatinşallah kuzu isteyen herkesin olumlu olsun inşallah
aminnnİnşallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı bi evlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?