• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 15 mm yumurta çatlayabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

masalinguncesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
204
161
103
Merhaba kızlar. Klomen tedavisi gördüm bu ay. 2 gün önce doktora gittiğimde 15 ve 14 milim 2 yumurtam vardı. Bugun gittigimde kendiliginden catlamislar dedi doktorum. Catlamasi icin belli bir boyuta ulaşması gerekmiyor mu? 2 gunde büyüyüp mü çatladılar acaba. Bilgisi olan var mi 💐

Merhaba kızlar. Klomen tedavisi gördüm bu ay. 2 gün önce doktora gittiğimde 15 ve 14 milim 2 yumurtam vardı. Bugun gittimde kendiliginden catlamislar dedi doktorum. Catlamasi icin belli bir boyuta ulaşması gerekmiyor mu? 2 gunde büyüyüp mü çatladılar acaba. Bilgisi olan var mi 💐
Hergun 2 mm büyüyormuş 15 17 19 2 gunde 19mm ulasmissa muhtemelen çatlamıştır

Genellikle zaten 16 ve 18 mm ulaşınca iğne veriyor en fazla 23 24 mm ulaşıyormuş ondan sonra çatlamazsa kiste dönüşüyor adetle gidiyor

Merhaba kızlar. Klomen tedavisi gördüm bu ay. 2 gün önce doktora gittiğimde 15 ve 14 milim 2 yumurtam vardı. Bugun gittigimde kendiliginden catlamislar dedi doktorum. Catlamasi icin belli bir boyuta ulaşması gerekmiyor mu? 2 gunde büyüyüp mü çatladılar acaba. Bilgisi olan var mi 💐
canım ben cumadan doktora gittiğim 17-17-18 olan yumurtlarım pazartesi kontrolde yoktu çatlamıştı yani 20-22 falan çatlamıştır heralde

Back