yapmadim ne yalan söyliyim ama belim göbegim basenlerim vs okadar inceldiki zaten ölcmustüm zayflamadan önce ve gozle görülur cok fark var zaten ama baldirlar gitmiyor hic bibsekildeSpor yapmadın mı?
Bende 35 kilo vermiş biri olarak söylüyorum. Benimde omuzlarım ve kanat bölgem erimiyor. İnsanlar hep spora gittiğimi sanıyor. Böyle üçgen kaldım.
yapmadim ne yalan söyliyim ama belim göbegim basenlerim vs okadar inceldiki zaten ölcmustüm zayflamadan önce ve gozle görülur cok fark var zaten ama baldirlar gitmiyor hic bibsekilde
Gitmez canım. Bölgesel egzersizler var onları yapmaya çalış.evet hep bi taraf kaliyor insanin istemedigi yer kalirmis ya hep benimde öyle bi 5 kilo daha vermeyi düsünüyorum ama o surecte gidermi hic bilmiyorum 15 kiloda gtmedi 5 kilodami gidicek :)
Kahveyle derken! Nasıl yani¿kizlar bu arada diyetle rejimle ac kalarak degil kahveyle verdim bu kilolari kilo vermek isteyenlere yardimci olur belki spora pek vaktim olmuyor 2 tane bebis var bende ev isi yemek onlarla ugras falan.gün bitiyor ama tabi insan istedikten sonra hersey olurms kendime spor icin biraz zaman ayirmaya calisicam bide öyle deniyelim bakalm
yeşil kahve var biliyomusunuz onunlaKahveyle derken! Nasıl yani¿
Oyhhh nasılllBende 35 kilo vermiş biri olarak söylüyorum. Benimde omuzlarım ve kanat bölgem erimiyor. İnsanlar hep spora gittiğimi sanıyor. Böyle üçgen kaldım.
Doktor kontrolünde ilk 15 kilo verdim.Oyhhh nasılll
nekadar süredeee
maaşallahhh
Ayy sen derdemez hemen soluğu aktarda aldım. Bir öğlen birde şimdi içtim. İnş kilo veririm. Tatilde kilolu olmak istemiyorumm 45 dk yürüyüş yaptım inş hazirana kadar kurtulcam kilodanyeşil kahve var biliyomusunuz onunla
yok kemik yapim incedir ayak bileklerim incecik kol bileklerimde ayni sekilde tek sorun baldirda :)Bende 60 kiloyum ama benimde bacaklarım ince.çünkü kemiğim ince.eğer kemik yapın kalınsa incelmesi biraz zor.bende bacaklarımdan kilo alıyım alırsam diyorum ama işte bu vücut yapısıyla ilgili.