Bölgesel İncelme 15 kilo verdim baldırlarım incelmedi

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Ayy sen derdemez hemen soluğu aktarda aldım. Bir öğlen birde şimdi içtim. İnş kilo veririm. Tatilde kilolu olmak istemiyorumm 45 dk yürüyüş yaptım inş hazirana kadar kurtulcam kilodan

ama her yesil kahve fayda etmiyor canim hamgisinden aldin benim kullandigim verdiyor

images-1.jpg
images-1.jpg
Yeşil kahve çekirdeği varmış ondan aldım ama faydası var 1 hafta da 2 kilo vermişim

o süper ozaman bak ben bunu kullaniyorum buda aktarlarda satiliyor toz halinde türk kahvesi gibi pisiriyorsun bunun özeligi icinde %75 yesil kahve %25 aci cehre ve funda yapragi var aci cehre bagirsaklari calistiriyor funda yapragi yak yakiyor bunuda denemeni tavsiye eder 15 tl falan burda ben 12den aliyorum lavobaya cikartiyor
1 aydir ara verdim sabit kaldim dun tekrar basladim yarim kilo gitti bile hedefim 55 bakalim

Eki Görüntüle 1955617 Eki Görüntüle 1955617

o süper ozaman bak ben bunu kullaniyorum buda aktarlarda satiliyor toz halinde türk kahvesi gibi pisiriyorsun bunun özeligi icinde %75 yesil kahve %25 aci cehre ve funda yapragi var aci cehre bagirsaklari calistiriyor funda yapragi yak yakiyor bunuda denemeni tavsiye eder 15 tl falan burda ben 12den aliyorum lavobaya cikartiyor
1 aydir ara verdim sabit kaldim dun tekrar basladim yarim kilo gitti bile hedefim 55 bakalim
Ay inş bende hedefim olan kiloya inerim

Merhaba
Ben bugün baldır için liposuction yaptırdım. Yani baldırdaki yağlarımı aldırdım. Gelişmeleri paylaşacağım gün geçtikçe.
Her zaman spor hayatımın parçası oldu gerek yürüyüş gerek eliptik bisiklet mutlaka düzenli yaparım son 3 aydır ek olarak pilates yapıyorum. Evet kalçam toparlandı iç bacak sıkılaştı ama baldırlarımda milim oynama yoktu. Çarşamba karar verdim bugün yAni cuma da ameliyatı oldum geçtim. Şu an bile incelemeyi görmemek için kör olmak lazım aynanın önünden kendimi alamıyorum. Ama tabi zamanla bu dalgalanma falan dedikleri ne olur nasıl duruma gelir bilemiyorum. Göreceğiz..

Baldır dediğin yer neresi canım. Bende yarın uyluk gerdirme olacağım. Sonuçları yazarım. Memnun olman çok güzel. Inşallah bende memnun olurum. Tek kaygım lokalle muayenehanede olacak. Dr sadece deri fazlalığını dikey olarak alacağını dedi. Kendinden emin görünüyor. Bir hayırlısıyla bitse ...

Baldır dediğin yer neresi canım. Bende yarın uyluk gerdirme olacağım. Sonuçları yazarım. Memnun olman çok güzel. Inşallah bende memnun olurum. Tek kaygım lokalle muayenehanede olacak. Dr sadece deri fazlalığını dikey olarak alacağını dedi. Kendinden emin görünüyor. Bir hayırlısıyla bitse ...
Baldır dizle ayak bileği arasındaki kısım bilmiyorum göçük yerler kalmasından korkuyorum ama düzelir diyor göreceğiz artık. Uyluk gerdirme ne oluyor peki?

Squat challenge yap.

Eger basenler eriyip popo taş gibi olmazsa tüm KK beni linç edebilir.

Youtube`da filan challenge araştır.

Ben üç günde bir 270 squat yapiyorum.

Söylemesi ayip popom taş gibi oldu ve bacaklarim süper inceldi.

Günde en az 3 litre su ic. Ve vaktin varsa hergün 10.000 adim yürü.

Squat challenge yap.

Eger basenler eriyip popo taş gibi olmazsa tüm KK beni linç edebilir.

Youtube`da filan challenge araştır.

Ben üç günde bir 270 squat yapiyorum.

Söylemesi ayip popom taş gibi oldu ve bacaklarim süper inceldi.

Günde en az 3 litre su ic. Ve vaktin varsa hergün 10.000 adim yürü.
bu dedikleriniz zaten benim yaşam tarzım ama baldır yağları bunlarla gitmiyor. ben zayıf sayılırım 1.70 boyundayım 59 kiloyum ama baldırlarım futbolcu baldırı gibi kalındı o sebeple hiç uğraşmayın kafa rahat ben sonuçtan memnunum aldırın gitsin.. hele ki her bölge zayıf ama bir bölgede sorun varsa bu işlemler mantıklı bence.

dolaşım bozukluğu yüzünden oluyormuş.orada birikip erimiyormuş ozon tedavisi diye bir tedavi vardı sanki.ama nerede nasıl yaptırılır bilmem.

Benzer sorun bende de var. Yürüyüş, boğazımı tutma ve kullanmış olduğum kremler sayesinde güzel sonuçlar elde ettim. Umarım siz de bu sorundan kurtulursunuz. Sevgiler.

Meraba arkadaşlar uzun zamandır hep kilo problemi yaşadim cocuklugumda cok zayiftim sonrasinda ufak bi kaza yüzünden hastanede yattigim dönemlerde serum ve ignelerden hayli aldım.ve veremedim sonrasinda.
68 kilo ile evlendim 76ya ciktim hamile kaldim 82 ile dogum yaptim sonrasinda 75e düstüm ve tekrar hamile kaldim 84 ile dogum yaptim tekrar ve 79 80 e dustüm ve veremedim 1 hafta ac kaldim cabaladim ugrastim diyetler vs derken zorla 4 5 kilo verdim ve 75de kaldim.
Baya bi süre böyle devam etti sonra hirs yaptim.ve kilo vermeye karar verdim ve başardim simdi 60 61 kiloyum hedefim 55 ama 1 2 aydir kilo vermeyi biraktim biraz kendime gelebilmek icin bugün tekrar devam etmeye basliycam.
ama benim sorunum baldirlardim vücudum istedigim gibi eridi bedenlerim cok fazla kucüldü ama kesinlikle baldirlarim incelmiyor bunun icin napmam gerekiyor bi tavsiyesi olan varmi cok degil bi 5 cm gitse baska bisey istemiyorum
Bölgesel incelmeye git soğuk lipoliz bu konuda başarılı ben yaptıralı 1.5 ay oldu 7 cm incelmem oldu toplam süreçte.Ankara da isen Mehmet Akgün e gittim önerebilirim.

X