15 İsraill askeri öldürüldü

menzil5453

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
322
49
53
Sakarya
yqymy3a3.jpg

İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze'nin Şucaiyye Mahallesi'ndeki çatışmada 15 İsrail askerinin öldürüldüğünü açıkladı..

Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze'nin Şucaiyye Mahallesi'nin doğusunda çıkan çatışmada 10, kentin güneyinde çıkan çatışmada ise 5 İsrail askerinin öldürüldüğünü açıkladı.

Açıklamada, saldırıların başından bu yana öldürülen İsrail askerlerinin sayısının 45'e yükseldiği bildirildi.

İsrail'den açıklama

Öte yandan, İsrail ordu sözcüsü Avichay Adraee, resmi Twitter sayfasından yaptığı açıklamada, son 24 saatte Gazze'de 7 askerin hayatını kaybettiğini belirtti.

Adraee, saldırıların başından bu yana 25 asker ve subayın öldürüldüğünü ifade etti.

Kaynak : Milli Gazete , internet haber

Son düzenleme:
Insanlarn olumune bu kadar sevinebilecegm aklima gelmezdi.ama seviniyorm elleri kanli cocuk katilleri asagilik siyonistler insallah bir bir geberir.

Hamd olsun.

Bir gun gunes Filistin'e ozgurluk, baris, huzur getirmek icin dogacak.
Rabbim lutfetsin de o gunleri de gorsunler insallah.

Nicin bu savaş,Gazze de insanlar oluyor onlar ağlıyor İsrail askerleri oluyor onlar ağlıyor peki nicin bu gözyaşı bazılarınin amaclarına ulaşması icin nicin baskaları yanıyor ocaklar sönüyor israildeki bu kin niye nicin dostluk varken düşmanlık tercih ediliyor ,insanlar nicin güzellikleri değilde kötülükleri düşünüyor,neden pozitif bakamıyoruz yazık cok yazık ama ölenlere yazık degil bu kini bu intikamı almak icin insanları maşa olarak kullanan insanlıktan nasibini almamış kalbi sadece bir organ olarak olanlara yazık ölüm var gercek alem var bunu herkes biliyor müslümanı da hristiyanı da yahudisini de hepsi

Allah'ım bu zulme razı gelme, Müslümanların yardımcısı ol inş. kullarını birbirine düşürme. amin.

ne acı ki ölen insanlar için sevinebilir hale geldik...

tüm Müslümanlar birbirimize sahip çıkmalıyız :50:

Gebersin İsrailli askerler diyorsunuz ya, işte onlar ölüyor, İsrail daha beter saldırıyor, sonra bazıları da gebersin Filistinliler diyor .

Uzun süredir bu böyle sürüp gidiyor.

Bu kin ve nefret dolu bakış olduğu sürece bu ölümler son bulmuyor.

Şu yahudi profesörden hepimizin ders alması dileğiyle. Nasıl insan olunur dersi!

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152521776496912

olen cocuklara ben de uzuluyorum ,bunu yapanlarin Allah cezasini versin.Ama dune kadar pkklilarin filistin kamplarinda egitildigini lutfen unutmayalim.Askerimizi ,cocuklarimizi olduren pkkli pisliklerin filistin kamplarinda egitildigini unutmayalim.

olen cocuklara ben de uzuluyorum ,bunu yapanlarin Allah cezasini versin.Ama dune kadar pkklilarin filistin kamplarinda egitildigini lutfen unutmayalim.Askerimizi ,cocuklarimizi olduren pkkli pisliklerin filistin kamplarinda egitildigini unutmayalim.

Ne alaka ya?filistine mustehak mi demek istyorsnz yani anlayamadm

Ne alaka ya?filistine mustehak mi demek istyorsnz yani anlayamadm

şunu muhattap almaya bile değmez. taşla eğitiyorlarmış allahım ya... bişeyler duyuyorlar gözleri görmüş gibi yazıyorlar . eğitseler kendilerini korumak için eğitilirler . of yazacak çok şey var ya neysee...

şunu muhattap almaya bile değmez. taşla eğitiyorlarmış allahım ya... bişeyler duyuyorlar gözleri görmüş gibi yazıyorlar . eğitseler kendilerini korumak için eğitilirler . of yazacak çok şey var ya neysee...

once arastirirsiniz okursunuz konusursunuz.
ama siz sadece ezbere konusursunuz.
seviyesizliginizle muhatabim degilsiniz.

orda o kadar masum katledlirken haketmisler gibi gostermeye calismk insanliktan nasibini alamamak demektr.acida ortak olamiyorsak vay halimize!

ya RABB bugun ,yarın,belki yarından da yakın bilinmez ama israilin birgün helak olacağını yazmış kutsal kitabımızda.
gebersinler.......pis d......lar

orda o kadar masum katledlirken haketmisler gibi gostermeye calismk insanliktan nasibini alamamak demektr.acida ortak olamiyorsak vay halimize!
canım bunları görmüyoruz,duymuyoruz,cevap bile vermiyoruz:36:.bu altın kuralı unutma....bunların amaçları belli:konuyu saptırp kapattırmak....benim açtığım konuyu da saptırıp kapattrdılar.tabi yenisini açtm ve sürekli cevap vermeyin diye vurguladım.bu kes kimse görmeynce,duymayınca, kaale almayınca teker teker yok oldular topikten:60::60::60::60::60::60::60::60:.demem o ki cevap vermeyin....

Son düzenleme:
Back