:uhm:Yaklaşık 2 hafta once ikili test yaptırdım, sorun yok dendi.Bebeği gordum, kalp atışlarını bile dinletti dr.Yarın itibarı ile 15. haftaya gireceğim ama hamile olduğuma dair hiç belirti yok.Ne midem bulanıyor, ne başım dönüyor, karnım gebeliğimin ilk haftalarındaki gibi çok şiş değil, karnım falan da ağrımıyor.Çıldıracağım, sabah tartıldığımda açken 56 yım, öğleden sonraları 59 oluyorum.Böyle garip bir durum yani.
Dr.um tatilde, gidip gebelik testi mi alayım acaba?Düşse ya da bişi olsa belli olur dimi ?Lütfen yardım edin.
bernice bence evham yapıyorsun zaten düşük olsa nekadar acı çekersin ve afedersin kan boşalır.ne güzel işte.bende midem bulanmıyor diye üzülüyordum Allahverdi mide bulantısı bir hafta BEGGGGGGGGGG oldum ya ben de sabah 56 akşam 58.5 nasıl oluyo ya anlamıyorum üstelik 8 haftalık hamileyim.bu konuda bir bilgi var mı ?aydınlatırsanız sevinirim.a.s.a.s.a.s.
canım boşuna takmışsın kafana bende hiç ama hiç belirti yaşamadım hatta öyleki ben bide üstüne gördüm ve 12 haftalık öğrendim bebişimi 6. aya kadarda kimse anlamadı hamileliğimi şimdi 32 haftama girdim ve hala 5 aylık falan zannediyorlar. Bence şanslıyız bu konuda sevinmelisin...:uhm:Yaklaşık 2 hafta once ikili test yaptırdım, sorun yok dendi.Bebeği gordum, kalp atışlarını bile dinletti dr.Yarın itibarı ile 15. haftaya gireceğim ama hamile olduğuma dair hiç belirti yok.Ne midem bulanıyor, ne başım dönüyor, karnım gebeliğimin ilk haftalarındaki gibi çok şiş değil, karnım falan da ağrımıyor.Çıldıracağım, sabah tartıldığımda açken 56 yım, öğleden sonraları 59 oluyorum.Böyle garip bir durum yani.
Dr.um tatilde, gidip gebelik testi mi alayım acaba?Düşse ya da bişi olsa belli olur dimi ?Lütfen yardım edin.
konunun üzerindenn çok geçmiş ama bende yazmak istedim ben 9 haftalık hamileyim benimde hiç bir belirtim yok... Ama inanıyorum bebeğim iyi allaha emanet...sizlerde öyle düşünün. İyi olsun...
ay ne güzel şikayeti hamileler herşey yolundaysa yatın kalkın dua edin. ben 1 aydır ölüyorum 4 kilo verdim kusmaktan. kusarken boğazım kanıyo artık
Bende canım 3 ay boyunca kustum 3 kilo verdimm hiçbirşey yiyemedim kötü bir dönemdi .. kusmaktan başkada hiçbirşey hissetmiordum .. geçicek inşallahh hemde birdenbire sağlıkla kal
ben de aynı durumdayım , 16. haftaya gireceğim, hiç bir şey hissetmediğim için arada içime korku düşüyor bişey mi oldu acaba diye ama yazını görünce yalnız olmadığımı anladım .Allaha şükür hiç sıkıntım yok.Meleğim annesini üzmeden büyüyor :)
Merhaba, ben tam 10 haftalık hamileyim , ilk gebeliğim ikizdi ( doğal yolla gebelik ) 8. hafta kalpleri durdu, şimdi 2. gebeliğimi yaşıyorum. benim de 6 ve 7. haftalarda biraz kendini belli etti bulantı ve halsizlik vardı ama bir anda kesildi şimdi cidden ne bulantı ne halsizlik ne başka bişeyim yok hamile değil gibiyim ve açıkçası bu normal halim beni korkutuyor çünkü ilk gebelikten kalma bir travma durumum var:uhm:Yaklaşık 2 hafta once ikili test yaptırdım, sorun yok dendi.Bebeği gordum, kalp atışlarını bile dinletti dr.Yarın itibarı ile 15. haftaya gireceğim ama hamile olduğuma dair hiç belirti yok.Ne midem bulanıyor, ne başım dönüyor, karnım gebeliğimin ilk haftalarındaki gibi çok şiş değil, karnım falan da ağrımıyor.Çıldıracağım, sabah tartıldığımda açken 56 yım, öğleden sonraları 59 oluyorum.Böyle garip bir durum yani.
Merhaba benimde daha once 2 dusuk. 2 kimyasal Ve dogmus bebek kaybim var ben nasil korkuluyum sen dusun. Suan yaklasik 17 haftalik hamileyim. Ilk zamanlar 4 5 haftalrda mide bulanti olmustu. Oda gebelikten olmamistir hastanedeydim ve sicakti ondan diye dusunuyorum. Sonra hic mide bulanti kusma. Aserme sık idrara cikma hi bisey yok. Goguslerimde birde şişiyor sonra sonuyor. 8 haftadan sonra sık idrara basladim. Gogusler sismeye devam. 1 haftadir hareketlerini hissediyorum. Bu surecte 3 kere kontrol amacli hastanede yattim. Sen dusun ilk gunler her dakka camasira bakiyordum acaba kan geldimi. Yakinlarima umitlenmeyin benm zatn umidem yok Buda dusucek diyordum. Her ultrasona girince kalbi atiyormu diyordum.Merhaba, ben tam 10 haftalık hamileyim , ilk gebeliğim ikizdi ( doğal yolla gebelik ) 8. hafta kalpleri durdu, şimdi 2. gebeliğimi yaşıyorum. benim de 6 ve 7. haftalarda biraz kendini belli etti bulantı ve halsizlik vardı ama bir anda kesildi şimdi cidden ne bulantı ne halsizlik ne başka bişeyim yok hamile değil gibiyim ve açıkçası bu normal halim beni korkutuyor çünkü ilk gebelikten kalma bir travma durumum varyorumlarınızdan anladığım kadarı ile bu durum da normalmiş. bunu yaşayanlar varsa iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?