15. haftaya giriyorum ama hiç belirti yok, yardım edin

canım endişelenme benimde mide bulantılarım olmamıştı.sevin işte ne güzel bebişin seni üzmüyor aklına olumsuz şeyler getirme.düşse muhakkak anlarsın bide zaten 15 haftalık olmuşsun düşme olayı olmaz artık.içini ferah tut.

yaa belli olmuyor canım,insan endişeleniyor, ben bir önceki gebeliğimde düşük yapmıştım, ben hastanede yatarken bir bayan daha vardı, 4 aylık hamileymiş, ogün bebeğin cinsiyetini öğrenmek için gelmiş doktora, doktor bebeğin kalp atışı yok demiş,o da düşük yaptı düşün yanii, hiçbir belirti yokmuş , Allah korusun hepimizin bebeğini, bazen ben de yaşıyorum bu korkularımirmirmirmir

senin soruna gelince de, bence bağırsak hareketlerin yavaş, yani beğırsağın hızlı çalışmadığı için sabah aç karna düşük kilo, akşama doğru yedikçe kiloların artıyor, normal yani, hepimizde olan bir durumyerimseniben

Ben ilk üç ay görülen mide bulantısı ve benzeri belirtilerin hiçbirini yaşamadım.Şimdi de mide yanması yaşayabilirmişim ama o da yok.Bebeğin hareketlerini hissetmediğim bazı zamanlarda hamile olduğumu bile unutabiliyorum.Doğumumun da hamileleiğim gibi rahat geçmesini diliyorum şimdi.Sen de öyle yap.Herşeyin çok güzel olacağını düşün.:lepi:

Eşine yaptıklarına gelince;ben en başından beri inanılmaz asabi bir insana dönüştüm.Her söylenen batıyor.Bence eşinle paylaşmaya çalış duygularını.Sana en yakın olan kişi o.:1hug:

Sabah ve akşam kilo farkı da normal bence.Gün boyu yiyip içiyorsunuz.su bile fark edilir.Bence o kadar sık tartılmayın.

canım benimde hiçbir şikayetim yok bende aynı senin gibiyim... ilk başlarda bende tereddüt içindeydim... doktoruma devamlı soruyordum hiçbir belirtim yok diye... doktorumda bana" zorla kendini şikayetlendirecek " diyordu... ama şükürler olsun bebeğimde iyi ultrasonda görüyorum

canım boşuna takmışsın kafana bende hiç ama hiç belirti yaşamadım hatta öyleki ben bide üstüne gördüm ve 12 haftalık öğrendim bebişimi 6. aya kadarda kimse anlamadı hamileliğimi şimdi 32 haftama girdim ve hala 5 aylık falan zannediyorlar. Bence şanslıyız bu konuda sevinmelisin...

konunun üzerindenn çok geçmiş ama bende yazmak istedim ben 9 haftalık hamileyim benimde hiç bir belirtim yok... Ama inanıyorum bebeğim iyi allaha emanet...sizlerde öyle düşünün. İyi olsun...

konunun üzerindenn çok geçmiş ama bende yazmak istedim ben 9 haftalık hamileyim benimde hiç bir belirtim yok... Ama inanıyorum bebeğim iyi allaha emanet...sizlerde öyle düşünün. İyi olsun...

Benimde ole fazla bi sikayetim olmadi hic kusma bas donmesi filan da yasamadim yazilanlari okuyunca sukretmekten baska bisi kalmio insallah bile hissetmedende kolayca dogururuz:)

ay ne güzel şikayeti hamileler herşey yolundaysa yatın kalkın dua edin. ben 1 aydır ölüyorum 4 kilo verdim kusmaktan. kusarken boğazım kanıyo artık

ben de aynı durumdayım , 16. haftaya gireceğim, hiç bir şey hissetmediğim için arada içime korku düşüyor bişey mi oldu acaba diye ama yazını görünce yalnız olmadığımı anladım .Allaha şükür hiç sıkıntım yok.Meleğim annesini üzmeden büyüyor :)

Hiç korkmayın ben 17. haftamın içindeyim daha yeni hissediyorum ama öyle sandığınız gibi tekme tokat değil:))) minik bir seyreme gaz dolaşımı gibi siz de hissediyorsunuzdur ama farketmiyorsunuzdur..emin olun çok küçük 150 gramlık birşeyin hareketi ne kadar büyük olabilir ki..ben de sizin gibiydim ama doktorum beni çok rahatlattı..korkmayın o büyüo içinizde..:)

ay ne güzel şikayeti hamileler herşey yolundaysa yatın kalkın dua edin. ben 1 aydır ölüyorum 4 kilo verdim kusmaktan. kusarken boğazım kanıyo artık

Bende canım 3 ay boyunca kustum 3 kilo verdimm hiçbirşey yiyemedim kötü bir dönemdi .. kusmaktan başkada hiçbirşey hissetmiordum .. geçicek inşallahh hemde birdenbire sağlıkla kal

Bende canım 3 ay boyunca kustum 3 kilo verdimm hiçbirşey yiyemedim kötü bir dönemdi .. kusmaktan başkada hiçbirşey hissetmiordum .. geçicek inşallahh hemde birdenbire sağlıkla kal

inşallah bol bol dua ediyorum yapacak bişey yok. sağlıkla doğsun da bebişlerimiz katlancaz napalım:)

Bence bebislerimiz bizi sonradan ugrastircakdr umuz bana bu bebis cok yaramaz olcak ona gore tadini cikart dedi bile ay Ben onu isirir yer bitiririm yeterki saglikli olsunda yaramaz olsun

öyle mi dersin :) benimki de çok hareketliydi son kontrolde. hiç sabit durmadığı için kalp atışlarını bile çok fazla dinleyemedik :))

Merhaba, ben tam 10 haftalık hamileyim , ilk gebeliğim ikizdi ( doğal yolla gebelik ) 8. hafta kalpleri durdu, şimdi 2. gebeliğimi yaşıyorum. benim de 6 ve 7. haftalarda biraz kendini belli etti bulantı ve halsizlik vardı ama bir anda kesildi şimdi cidden ne bulantı ne halsizlik ne başka bişeyim yok hamile değil gibiyim ve açıkçası bu normal halim beni korkutuyor çünkü ilk gebelikten kalma bir travma durumum var yorumlarınızdan anladığım kadarı ile bu durum da normalmiş. bunu yaşayanlar varsa iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var :)

Merhaba benimde daha once 2 dusuk. 2 kimyasal Ve dogmus bebek kaybim var ben nasil korkuluyum sen dusun. Suan yaklasik 17 haftalik hamileyim. Ilk zamanlar 4 5 haftalrda mide bulanti olmustu. Oda gebelikten olmamistir hastanedeydim ve sicakti ondan diye dusunuyorum. Sonra hic mide bulanti kusma. Aserme sık idrara cikma hi bisey yok. Goguslerimde birde şişiyor sonra sonuyor. 8 haftadan sonra sık idrara basladim. Gogusler sismeye devam. 1 haftadir hareketlerini hissediyorum. Bu surecte 3 kere kontrol amacli hastanede yattim. Sen dusun ilk gunler her dakka camasira bakiyordum acaba kan geldimi. Yakinlarima umitlenmeyin benm zatn umidem yok Buda dusucek diyordum. Her ultrasona girince kalbi atiyormu diyordum.
5 haftada kese bile gözükmedi. 6+4 de kalbi bile atmaya baslamis. Allaha şükür iyiz cinsiyetmizde erkekmiş. Su ana kadar 5 kere ultrasona girdim. Kanama agri olmayinca belirtim yok diye kendini strese sokma. Ztn kucuk haftalarda dusuk olursa kanamayla kendini belli ediyor. Buyudugunde de kareketlerini takip ediyorsun. Biliyorum senin için kolay degil ama lutfen iyi dusun. Daha once kayiplar yasadik diye Buda oyle olucak diye bisey yok. Demekki hayirli degilmis onlar. Ben o kayiplardan sonra sadece hayirlsini diliyorum. Suan bile diyorum benim icin hayirli degilse nasip etme diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…