15 haftalik olduk ve gostermedi :)

Magnolia1986

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
716
262
23
38
15 haftalik hamisim dun dr a gittik cinsiyet icin ilkinde amuda kalkmis dedi yarim saat yuru gel dedi ki cikolata yedim felan sonra geldim bu sefer kilitlemis ayaklari ile orayi ogrenemedim cuma kismet :) siz ne zaman ogrndiniz

allahım ya ne güzel heyecanlar bunlar :KK36: 12 haftalıkken erkek dedi doktor 14.haftada kesinleşti ,16 .haftada hiç utanma yoktu valla ogluşumda :KK70::KK70::KK70:gayette herşeyi ortadaydı minnak kuzumun :KK48: en kısa sürede ögrenirsin inş sende

ay ne guzel masallah :nazar: valla anasindan bile sakliyor seyini sipa :KK46: cok sukur saglikli olsun farketmez ama insan merak da ediyor yine de dr 2 hafta sonra gel dedi bende cuma gelicem o mu inat ben mi bakalim dedim :halay:

ay ne guzel masallah :nazar: valla anasindan bile sakliyor seyini sipa :KK46: cok sukur saglikli olsun farketmez ama insan merak da ediyor yine de dr 2 hafta sonra gel dedi bende cuma gelicem o mu inat ben mi bakalim dedim :halay:
evet saglıklı olsunlarda gec olsun güç olmasın :) insan yine de sabırsızlanıyor ilk bebiş mi?

evet kullaniyorum canim birde benim hocalik islerim oldu felan neyse o burda konusulmuyor cok sukur simdiki halime cok sagol tatlim

evet kullaniyorum canim birde benim hocalik islerim oldu felan neyse o burda konusulmuyor cok sukur simdiki halime cok sagol tatlim
Allah bir daha yaşatmasın sag salim miniklerimizi alalım inş kucaklarımıza,ben de kullanıyorum iğne benmde bir kaybım bir de kimyasalım var,bu halimize şükür:dua:

15 haftalik hamisim dun dr a gittik cinsiyet icin ilkinde amuda kalkmis dedi yarim saat yuru gel dedi ki cikolata yedim felan sonra geldim bu sefer kilitlemis ayaklari ile orayi ogrenemedim cuma kismet :) siz ne zaman ogrndiniz
Ayy inşallah bir dahakine gösterir. 13+2 de öğrendim benim kızım arsız hemen açtı bacaklarını ahahaha

kizcedir o kozce utanmistir:)) ne guzel ya rabbim bende goreyim bu gunleri

ugs fotosu varmı acaba ?? ben göstermiyorsa kız diyom ama

12. haftamda kıza benziyor demişti doktor. 14. haftamda kesin kız dedi. 21. haftamda detaylı ultrasona girdim, orda da kız olduğu tescillendi. :KK54:

iste bu :)

Eklentiler

• 20170207_164313.webp
    20170207_164313.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 51
:D :D canım cuma ayrıntılıya girmemiş olsaydım hala öğrenememiştim. Hemde 28 şubatta randevum :D ayrıntılıdaki uzman kız biliyorsunuz dedi... Doktorum brkle hemen adapte olma dedi ama göstermediğinde kız oluyor genelde dedi. Yanii nazlıcık bunlar.. İşimiz var :D

:KK70: :KK70: canım cuma ayrıntılıya girmemiş olsaydım hala öğrenememiştim. Hemde 28 şubatta randevum :KK70: ayrıntılıdaki uzman kız biliyorsunuz dedi... Doktorum brkle hemen adapte olma dedi ama göstermediğinde kız oluyor genelde dedi. Yanii nazlıcık bunlar.. İşimiz var :KK70:
Benimkide kız ama hemen gösterdi. Göstermeden önce de 12 haftalıkken falan doktor tahmin etmişti zaten :) Anne karnında neticede, bazen kendi elinde olmadan da göstermeyebilir :D

Back
X