Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidicem inşallah sizindemi yürümenize etki ediyordu sonradan geçtimiÇok yaşadım 14.haftadan sonra.
Yalancı sancılar dedi hep dr um ağlatacak düzeydeydi üstelik.
Genede dr a gorunmede fayda var.
Nefes aldıkça bıle batıyordu. Hem bel hem kaburga ağrısı yaşadım. Malesef doguma kadar devam etti benimGidicem inşallah sizindemi yürümenize etki ediyordu sonradan geçtimi
Anladım sanırım çözümü yokNefes aldıkça bıle batıyordu. Hem bel hem kaburga ağrısı yaşadım. Malesef doguma kadar devam etti benim![]()
Malesef magnezyum vs vermstı dr um. Bana mısın demedi.Anladım sanırım çözümü yok![]()
Evet sırtüstü fena oluyor kalkınca kitleniyor adeta,siz kaç haftalıktı? Ne zaman başladı yaniGittikçe kötüleşiyor sizi korkutmak istemem ama. Hamile kemerleri var beni bir nebze rahatlatıyor. İmkanınız varsa sıcak bir küvette bir süre kalın. Uzun süre oturmayın yürüyüş yapın mutlaka. Sırt üstü uyumayın.
Çocuga zararı olurmu acabaGittikçe kötüleşiyor sizi korkutmak istemem ama. Hamile kemerleri var beni bir nebze rahatlatıyor. İmkanınız varsa sıcak bir küvette bir süre kalın. Uzun süre oturmayın yürüyüş yapın mutlaka. Sırt üstü uyumayın.
Evet sırtüstü fena oluyor kalkınca kitleniyor adeta,siz kaç haftalıktı? Ne zaman başladı yani
Çocuga zararı olurmu acaba
AYnen canım bel ağrısının ne bilyim insan tedirgin oluyorNeyin çocuğa zararı olur mu anlamadım? Bel ağrısının mı?![]()
AYnen canım bel ağrısının ne bilyim insan tedirgin oluyor![]()
Sanırım bende siz gibi doğuma kadar idare idare gidicemCinsiyet neydi Bu arada
SAğ salim kucagımıza almak nasip olsun inşallah çekicez allahın izniyle öyle böyleYok neden zararı olsun bebişeinsan nelere katlanıyor hamilelikte. Kız benimkisi
Kucagımıza aldıkmı herşeyi unuturuz inşallahYok neden zararı olsun bebişeinsan nelere katlanıyor hamilelikte. Kız benimkisi
SAğ salim kucagımıza almak nasip olsun inşallah çekicez allahın izniyle öyle böyle![]()
İnşallah sağ salim sende kucagına alırsın evladınıMerhaba kızlar bende aynı dertten muzdaribim. Siz artık kurtulmuşsunuzSıra bende. Sırt üstü yatıyorum birden kasığıma ağrı girdi sancı gibi ve belime vurdu hemen şiddetli ağrı. Kalkıp zor yürüdüm korktum bende umarım bişey yoktur.... bu arada 16 haftalığım