15 haftalık fena bel ağrısı

isra67

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
329
175
53
27
Kızlar 15 haftalıgım ama fena bir sekil belim ağrıyor yürümeme etki ediyor,tavsiyesi olan normalmidir? Resmen bıcak sokuyolar belime

Çok yaşadım 14.haftadan sonra.
Yalancı sancılar dedi hep dr um ağlatacak düzeydeydi üstelik.
Genede dr a gorunmede fayda var.

Gittikçe kötüleşiyor sizi korkutmak istemem ama. Hamile kemerleri var beni bir nebze rahatlatıyor. İmkanınız varsa sıcak bir küvette bir süre kalın. Uzun süre oturmayın yürüyüş yapın mutlaka. Sırt üstü uyumayın.

Gittikçe kötüleşiyor sizi korkutmak istemem ama. Hamile kemerleri var beni bir nebze rahatlatıyor. İmkanınız varsa sıcak bir küvette bir süre kalın. Uzun süre oturmayın yürüyüş yapın mutlaka. Sırt üstü uyumayın.
Evet sırtüstü fena oluyor kalkınca kitleniyor adeta,siz kaç haftalıktı? Ne zaman başladı yani

Çocuga zararı olurmu acaba

Evet sırtüstü fena oluyor kalkınca kitleniyor adeta,siz kaç haftalıktı? Ne zaman başladı yani

Yani tam ne zaman başladı hatırlayamıyorum ama Özellikle 20den sonra çok ağrımaya başladı. Doktorumun dediğine göre plasenta önde bebek arkada olduğu için daha bir ağrı yapıyor bende. Bazen bel ağrısından yürüyemiyorum bacağıma kadar iniyor ağrı hatta. Öyle sızlana sızlana geldim 27. Haftaya 😂 bir şekilde sabrediyo insan işte

Neyin çocuğa zararı olur mu anlamadım? Bel ağrısının mı? 🤔
AYnen canım bel ağrısının ne bilyim insan tedirgin oluyor 🙄
Sanırım bende siz gibi doğuma kadar idare idare gidicem 🤷🏻‍♀️ Cinsiyet neydi Bu arada

AYnen canım bel ağrısının ne bilyim insan tedirgin oluyor 🙄
Sanırım bende siz gibi doğuma kadar idare idare gidicem 🤷🏻‍♀️ Cinsiyet neydi Bu arada

Yok neden zararı olsun bebişe 😊 insan nelere katlanıyor hamilelikte. Kız benimkisi

Merhaba kızlar bende aynı dertten muzdaribim. Siz artık kurtulmuşsunuz😊Sıra bende. Sırt üstü yatıyorum birden kasığıma ağrı girdi sancı gibi ve belime vurdu hemen şiddetli ağrı. Kalkıp zor yürüdüm korktum bende umarım bişey yoktur.... bu arada 16 haftalığım

Merhaba kızlar bende aynı dertten muzdaribim. Siz artık kurtulmuşsunuz😊Sıra bende. Sırt üstü yatıyorum birden kasığıma ağrı girdi sancı gibi ve belime vurdu hemen şiddetli ağrı. Kalkıp zor yürüdüm korktum bende umarım bişey yoktur.... bu arada 16 haftalığım
İnşallah sağ salim sende kucagına alırsın evladını 😊 sanırım hamileliğin belli dönemleri oluyor bu. Şekilde ilerledikçe ben sırt ağrısından duramamıştım, halsizliklerin bel yada sırt ağrıların hamileliktendir, kanaman olmadıgı sürece sıkıntı etme, ki bende hafif kanamada olmuştu artmadı hamdolsun sıkıntı olmadı, biraz erken dogum oldu oda stresten vesayre, kesinlikle stresten uzak dur 😊

Selaam kızlar ben de 13 haftaya girdim ben de de geçen hafta 2 gün arayla aynı şekilde sabah uyandığımda belimin sağ tarafında feci bi ağrı mı desem acı mı desem otururken falan ağrı girdi baya kötüydü ama mesela bu sabah kalktığımda hiç bişey yoktu bi geliyo bi gidiyo yani anlamadım😁 cuma günü doktor kontrolüm var sorucam bakalım ne diyecek

Back
X