• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15. Haftada karın ağrısı ve kasık acısı yaşayan var mı?

SoranBayan00

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
58
17
18
15 + 2 yim. Bugün karnımda ağrı ve kasıklarımda ufak ufak acı başladı. Bu normal mi? Birde bebeğin sanki göbek deliğime yaklaştığını hissediyorum. Yani yukarı çıkıyo diye tahmin ediyorum. Göbek deliğimin hemen altında sertlik var. Etrafında daha doğrusu buda normal midir?

Benimde aynı idi . Kendini yormamaya bak diyeceğim de ben yapamıyorum malesef hep bi faalim. Ayrıca o yukarı çıkma meselesi bende de var yahu herhalde ağzımdan çıkacak diyorum. İlk hamileliğimden çok farklı bir hamilelik yaşıyorum ve sancılarım çok, ufak ufak ağrılar dediğin seninde artçı sancılardır. Doktor ne dedi bilmiyorum ama demirin de düşüyor olabilir bende o haftalarda demir ilacı vs içmeyi bırakmıştım taşınma vs sebeplerinden dolayı aynı dediklerini yaşıyordum. Aman sen haftan geçmeden bir an önce tahlil vs ne varsa yaptır doktorunla da iletişimi koparma . Ama en çok çok diyeceği tabi ilaçtan sonra iş yapma iş yapma iş yapma dinlen dinlen dinlen :KK76:

Benimde aynı idi . Kendini yormamaya bak diyeceğim de ben yapamıyorum malesef hep bi faalim. Ayrıca o yukarı çıkma meselesi bende de var yahu herhalde ağzımdan çıkacak diyorum. İlk hamileliğimden çok farklı bir hamilelik yaşıyorum ve sancılarım çok, ufak ufak ağrılar dediğin seninde artçı sancılardır. Doktor ne dedi bilmiyorum ama demirin de düşüyor olabilir bende o haftalarda demir ilacı vs içmeyi bırakmıştım taşınma vs sebeplerinden dolayı aynı dediklerini yaşıyordum. Aman sen haftan geçmeden bir an önce tahlil vs ne varsa yaptır doktorunla da iletişimi koparma . Ama en çok çok diyeceği tabi ilaçtan sonra iş yapma iş yapma iş yapma dinlen dinlen dinlen :KK76:
Ben şuan çalışıyorum. Bütün gün değilsede çoğu zaman ayaktayım. Bu hafta işi bırakıyorum pazarteside kontrolüm var bakalım soracağım doktora

Bende 15 haftalığım karnım çok ağrıyor kasıklarıma ağrı giriyor

Back