• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15. Haftada çatlayan var mı?

cotanakk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
69
26
38
30
Merhaba arkadaşlar ben 15 haftalık hamileyim popo kısmında ve popoma yakın kalça kısmında küçük küçük çatlaklar başladığını farkettim. Karnımda şuan bir şey yok ama bu durum beni korkuttu bu kadar erken çatlamayı beklemiyordum bu durumu yaşayan oldu mu? Artarak devam mı ediyor? Her yerim çatlayacakmış gibi düşünmeye başladım.

Merhaba arkadaşlar ben 15 haftalık hamileyim popo kısmında ve popoma yakın kalça kısmında küçük küçük çatlaklar başladığını farkettim. Karnımda şuan bir şey yok ama bu durum beni korkuttu bu kadar erken çatlamayı beklemiyordum bu durumu yaşayan oldu mu? Artarak devam mı ediyor? Her yerim çatlayacakmış gibi düşünmeye başladım.
25. haftayı bitirmek üzereyim henüz hiç çatlağım yok sonra ne our bilemem

12+5 haftalık hamileyim ve sadece 1-2 kilo aldım ama ona rağmen basen-popo kısımlarım hep çatladı zaten normalde de bacaklarım çatlar karnımda benim de bir şey yok ama bu gidişle bacaklarım haritaya dönecek gibi duruyor

Bende 16 haftaya girecem zaten kilom var çatlağımda var hangi çatlak yeni bilemiyorum . Her gece çatlak yağı sürüyorum daha fazla çatlamayayım diye .inşallah işe yarar 😂
Tabi ki devam edebilir daha da kilo ve göbek büyümesiyle 😓

Çatlak kremi de fayda etmiyor tarzı şeyler okuyorum. Birhafta sonra tam 4 aylık olacak karnım büyüdükçe çatlayacak muhtemelen önerdiğiniz çatlak kremi var mı
Evet cok kilo almamissiniz. Siz catlak kremlerine baslayin. Gobel kalca gogus surebildiginizce surun.

12+5 haftalık hamileyim ve sadece 1-2 kilo aldım ama ona rağmen basen-popo kısımlarım hep çatladı zaten normalde de bacaklarım çatlar karnımda benim de bir şey yok ama bu gidişle bacaklarım haritaya dönecek gibi duruyor

Çatlak kremi de fayda etmiyor tarzı şeyler okuyorum. Birhafta sonra tam 4 aylık olacak karnım büyüdükçe çatlayacak muhtemelen önerdiğiniz çatlak kremi var mı
Catlak tamamen genetik. Siz elinizden geleni yapin gerisi genetiginize bagli. Lierac icin cok iyi diyolar. Ben de 3.ayimdan sonra kullanmaya basliyacagim.

Ben uni çatlak önleyici bakım yağı
Kakao yağı
Sarı kantaron yağı
Neutrogena visibly renew vücut losyonu bunları alıcam vücudu nemli tutmakmış önemli olan ne kadar işe yarar bilemiyorum tabi kullanıp görücem

Keşke biri çıksa dese ki benim de 4. Ayımda böyle küçük çatlaklarım olmuştu ama fazla çatlamadım bir süre sonra durdu :D 🥲

Back
X