2.trimester için hamileliğin balayı diye boşuna demiyorlar tadını çıkarın 3.trimesterda hepsi geri geliyor çünkü:)Kizlar selam yarin 16 haftalik olucak bebegim normalde de oyle aşırı belirtiler yasamadim hiç bulantiydi vs sadece arada kasık agrisi hapsururken kasılma falan oluyordu bunlar suan hic olmuyor bazen vajinal sızı oluyor cok cok nadir baska hicc bisi yok normal mi bu ? 21inde dr kontrolum var daha mi erken gitmeliyim sizce ? İlk gebeligim ve fazla tecrubem yok tecrubeli anneler yardimci olursaniz sevinirim
Hepsiiii derkeeen2.trimester için hamileliğin balayı diye boşuna demiyorlar tadını çıkarın 3.trimesterda hepsi geri geliyor çünkü:)
Herkeste aynı olmayabilir tabiki ama bende mide bulantısı baslardaki kasık ağrısı baş dönmesi hepsi yenilendi 3.trimesterda bi de ağırlastikca hareket etmekte de zorlaniyorsun ama bazıları da doğuma gideceğim gün bütün evi temizleyip öyle gittim diyor o kadar rahat olanlarda varmış bana özgü de olabilir bu zorluklar ama gerçekten en kolay geçen kısım 2.trimester :)Hepsiiii derkeeen
2. Trimestera yeni geçmiş biri olarak tadını çıkartayım bariHerkeste aynı olmayabilir tabiki ama bende mide bulantısı baslardaki kasık ağrısı baş dönmesi hepsi yenilendi 3.trimesterda bi de ağırlastikca hareket etmekte de zorlaniyorsun ama bazıları da doğuma gideceğim gün bütün evi temizleyip öyle gittim diyor o kadar rahat olanlarda varmış bana özgü de olabilir bu zorluklar ama gerçekten en kolay geçen kısım 2.trimester :)
Kesinlikle keyfini çıkarın rahat rahat hazırlıklarinizi yapın :)2. Trimestera yeni geçmiş biri olarak tadını çıkartayım bari
Ne gibi hazırlıklar misal ne önerirsiniz? İlk bebişim tecrübe sıfırKesinlikle keyfini çıkarın rahat rahat hazırlıklarinizi yapın :)
Cok teşekkür ederimgidiyor, geliyor, değişiyor.. belirtiler hep bu sekilde devam edecekbenim de su an karnımın çıkması ve bebeğim günde en fazla 2 kez hareketini hissetmem dısında bir belirtim yok takılmayın belirtilere. bedeniniz zaten artık büyük oranda gebeliğe ve salgılanan hormonlara uyum sağladı. içiniz rahat olsun
Haha evet 2. Trimester gerçekten de balayıymis ozaman :)) benim zaten hic okadar yogun belirtilerim olmadi hafifti hep2.trimester için hamileliğin balayı diye boşuna demiyorlar tadını çıkarın 3.trimesterda hepsi geri geliyor çünkü:)
Aynen benimde ilk bebiş :)) araştıra arastira basladim yavaştan almayaNe gibi hazırlıklar misal ne önerirsiniz? İlk bebişim tecrübe sıfır
Ben de öyle anne yanı park yatak tarzı düşünüyorum. Daha erken diye düşündüm o yüzden araştırma yapmadımAynen benimde ilk bebiş :)) araştıra arastira basladim yavaştan almayabesik olarak anne yanı tercih ettim elele madre modeli cok hos dusunurseniz bakin derim
Yaa ne güzel böyle geçmesi :) sorun olduğunu sanmıyorum ama annelik böyle insan enufak şeyden korkuyorHaha evet 2. Trimester gerçekten de balayıymis ozaman :)) benim zaten hic okadar yogun belirtilerim olmadi hafifti heprahat geciriyorum çok şükür ama bazen böyle evhamlaniyorum tabi
Bebek alışverişi için erken olduğunu düşünüyorsanız bile kendi ihtiyaçlarınızı alin bence pijama, terlik,iç çamaşırı ped depend ,catlak kremi,göğüs kremi ki cocuk emdikten sonragogus catlar diyorlar benim baya önceden catladi basladim krem kullanmaya .Fotoğraf cekimi yaptriracaksaniz ona uygun bisey alin mutlaka ben önce kendi alisverimi yaptım hic pisman degilim kilonuz az cok bellidir zaten son ayda da ne kadar olacaginiz.son aylarda iyice bebeğe yogunlasiliyor kendinizinkini aradan çıkarın benim fikrim.Besik kesinlikle park yatak diyor konuştuğum tüm anneler bende elele den aldım.Ne gibi hazırlıklar misal ne önerirsiniz? İlk bebişim tecrübe sıfır
Tamamdır önerilerinizi dikkate alacağımBebek alışverişi için erken olduğunu düşünüyorsanız bile kendi ihtiyaçlarınızı alin bence pijama, terlik,iç çamaşırı ped depend ,catlak kremi,göğüs kremi ki cocuk emdikten sonragogus catlar diyorlar benim baya önceden catladi basladim krem kullanmaya .Fotoğraf cekimi yaptriracaksaniz ona uygun bisey alin mutlaka ben önce kendi alisverimi yaptım hic pisman degilim kilonuz az cok bellidir zaten son ayda da ne kadar olacaginiz.son aylarda iyice bebeğe yogunlasiliyor kendinizinkini aradan çıkarın benim fikrim.Besik kesinlikle park yatak diyor konuştuğum tüm anneler bende elele den aldım.
KesinlikleYaa ne güzel böyle geçmesi :) sorun olduğunu sanmıyorum ama annelik böyle insan enufak şeyden korkuyor
Ben 20 de hissetmeye başlamıştım bebeğim erkek kız bebeklerde daha geç hissediliyor diyorlar ama :)Kesinliklebiraz olsun rahatladim ama bir an önce hareketlerini hissetsem daha da iyi olur
Benim bebegimde erkek bebis erken hissederim insallah :)) ilk gebelikte gec hissedilir diyorlar amaBen 20 de hissetmeye başlamıştım bebeğim erkek kız bebeklerde daha geç hissediliyor diyorlar ama :)