• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 günlük keto kampı :)

benim dün ciddi cheatlerim oldu, 2 cikolata, tavuklu noodle ve 5 badem 🥲
vücut birden ne old dedi bende anlamadım bugün baya boş menü sabah kahvaltım.
Aksamada baya brokoli, kabak, mantar yedim. şimdiden açım ama yarinin menüsü iyi gibi sabah 63.8 çıktım kaçamaklara rağmen. eğer yamasaydım diye üzülüyorum şimdi neyse napalım önemli olan gitsinde :) gain listem daha dolu dolu

Eklentiler

• IMG_3672.webp
    IMG_3672.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 23
4. günden merhaba ben o kadar cheat yapmama rağmen -2.45 ile uyandım şimdide vicdan azabı çekiyorum ama olsun 61 direnc kilom daha 12 günüm var umarım 60 hatta rüya olur ama 59 u görürüm

Eklentiler

• IMG_3686.webp
    IMG_3686.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 18
4. günden merhaba ben o kadar cheat yapmama rağmen -2.45 ile uyandım şimdide vicdan azabı çekiyorum ama olsun 61 direnc kilom daha 12 günüm var umarım 60 hatta rüya olur ama 59 u görürüm
Bravo valla. Sizin bu konunuz motivasyon oluyor bana. Ketoyu bırakalı yıllar oldu. Şimdi yapamam gibi geliyor ama sizin paylaşımlarınızı gördükçe kendi hatırladığım en basit şekilde başlasam mı diye düşünüyorum.

Bravo valla. Sizin bu konunuz motivasyon oluyor bana. Ketoyu bırakalı yıllar oldu. Şimdi yapamam gibi geliyor ama sizin paylaşımlarınızı gördükçe kendi hatırladığım en basit şekilde başlasam mı diye düşünüyorum.
benimkisi tam keto değil ama gene genede vücudu şoka sokmayip hafifledikce baş yetiyor. ketoda hızı yağ gidiyor en baslangicta be motivasyon olsun diye keto yapıyorum.
senin kilo boy nasıl?

-100 olmuşum sabah hedef haftaya ctesi 60 i görmek kahvaltim

Eklentiler

• 95099f2d-e08c-436d-85e4-16927529e8e3.webp
    95099f2d-e08c-436d-85e4-16927529e8e3.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 15
günaydın, geç saate kadar calistim
menü atamadım ama listen aşağı yukarı aynı. baya karnım dümdüz bakalım cuma 1. hafta şu anda bile gayet memnunum ilk günler daha hızlı gidiyor biliyorum şimdi yavasliycak.
Hindistan cevizi yağlı kahvemi içiyorum şu anda.

Merhaba ne kadar verdiniz 1 haftada acaba?

benim bugün tam 1. haftam 2 defa kaçamak yapmama rağmen ve akşam regli olmama rağmen bir haftada giden -3.05 :) daha mutlu olamazdim şu anda 9 gün daha yapıcak hedefim 60 i görmek 🥰

Eklentiler

• IMG_3743.webp
    IMG_3743.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 10
Merhaba bende bugün başladım, sizin nasıl gidiyor? neler yiyorsunuz acaba? kolojen tüketiyor musunuz ben sabah güne bir tk vitanils kolojen+ su ile başlıyorum, size eşlik edebilirim. 94.1 kg çıktım sabah yaa:KK42:

merhaba ben tatile gittim simdi gene gidicem ondan biraz saldim ondan oyle kaldi ama haftaya ay sonunda siki bir diyete basliycam. ben kolojenve keratin + omega 3, inositol, d vitamini ve magnezyum vs dr kullaniyorum homronsal sounlarim oldugu icin baya vitamin kokteyli :)
kilo bu verilir canini sikma ben su anda pek bir seye uymuyorum7 uyamiyorum ama 28 inde basliycam istersem o zaman beraber ilerleriz.
sen ne tur besleniyorsun spor yapabiliyormusun?

merhaba ben tatile gittim simdi gene gidicem ondan biraz saldim ondan oyle kaldi ama haftaya ay sonunda siki bir diyete basliycam. ben kolojenve keratin + omega 3, inositol, d vitamini ve magnezyum vs dr kullaniyorum homronsal sounlarim oldugu icin baya vitamin kokteyli :)
kilo bu verilir canini sikma ben su anda pek bir seye uymuyorum7 uyamiyorum ama 28 inde basliycam istersem o zaman beraber ilerleriz.
sen ne tur besleniyorsun spor yapabiliyormusun?
ketojenik besleniyorum kısmetse bugün düşük tempo kardio başlayacağım . Bir ara süper incelmiştim o videolarla

Merhaba, ben de konuya denk gelince yazmak istedim. Şu an keto tarzı beslenmenin 6. günündeyim. İlk günler gerçekten beni bayağı zorladı, özellikle halsizlik ve yorgunluk çok fazlaydı. Hatta ben bunu nasıl sürdüreceğim diye düşündüğüm anlar oldu.

Ama 5. günden sonra sanki vücut biraz alışmaya başladı gibi. Sabahları daha kolay uyanıyorum, gün içinde de kendimi daha enerjik hissediyorum :KK200:

Merhaba, ben de konuya denk gelince yazmak istedim. Şu an keto tarzı beslenmenin 6. günündeyim. İlk günler gerçekten beni bayağı zorladı, özellikle halsizlik ve yorgunluk çok fazlaydı. Hatta ben bunu nasıl sürdüreceğim diye düşündüğüm anlar oldu.

Ama 5. günden sonra sanki vücut biraz alışmaya başladı gibi. Sabahları daha kolay uyanıyorum, gün içinde de kendimi daha enerjik hissediyorum :KK200:
merhaba, bence keto hem cok yenilen hemde gercekten yagdan yakan beslenme hele alistikca sonuclar harika oluyor. Belli bir programlami ilerliyorsunuz? boyunuz, kilonuz hedefiniz nedir?

Merhaba Günlük tükettiğiniz menü örneği vermeniz mümkün mü?

Merhaba Günlük tükettiğiniz menü örneği vermeniz mümkün mü?
tabii ki diyetisyenim benim kiloma göre yemek gramajlarını ayarladı %5 karbonhidrat %25 protein %70 yağ kuralına uyuyor ciddi anlamda belli bir süreden sonra vücudun yakıt tipinin değiştiğini anlıyorsunuz aynı programla ablam 2 ayda 12 kilo verdi 7 günlük bir program 2 ay uygulanıyor
1777644444965.webp

1777644502581.webp

benim dün ciddi cheatlerim oldu, 2 cikolata, tavuklu noodle ve 5 badem 🥲
vücut birden ne old dedi bende anlamadım bugün baya boş menü sabah kahvaltım.
Aksamada baya brokoli, kabak, mantar yedim. şimdiden açım ama yarinin menüsü iyi gibi sabah 63.8 çıktım kaçamaklara rağmen. eğer yamasaydım diye üzülüyorum şimdi neyse napalım önemli olan gitsinde :) gain listem daha dolu dolu
ayy vallaha artık brokoliye dönmeme ramak kaldı brokoli mantar benim uyguladığım programda da var :KK61:

ayy vallaha artık brokoliye dönmeme ramak kaldı brokoli mantar benim uyguladığım programda da var :KK61:
2 ayda 12 mi? nasil olurmus oyle , hangi kilolar araligindaymis? sizin 1 hafta oldu galiba kac gitti bir haftada? sizinde kilonuz cok yokmus. kilomuz nerdeyse ayniymis, bende sali gunu bir diyetisyenle basliyorum 3 aylik anlastim hem kilo verip hemde hormonlarimi duzenlemek adina, birbirimize destek olalim bu surecte.

Back
X