Yok ya yaptırmadım akışına bırakayım biraz dedimAmin inşaallahbugün verdim kan testi pazartesi çıkar dedi ama inşaallah yarına çıkar da internetten takipteyim sen yaptırdın mi kan testi
Ahh bir anlasaaaakNeler oluyor bizlere böyle
Yaptırsaydın keşke sağlık ocağından neyse bekleyelim bakalım bir süre daha bakalım neler olacakYok ya yaptırmadım akışına bırakayım biraz dedimbir süre daha olmazsa doktora gidicem
Hayırlısı olsunYaptırsaydın keşke sağlık ocağından neyse bekleyelim bakalım bir süre daha bakalım neler olacak
Tamam canim insallah ogreneyim olumlu olumsuz haber veririmHayırlısı olsunhaber ver bize de mutlak belki senden yola çıkarım ben de ona göre giderim doktora
İnşallah güzel haberler alırsınız..Hemşire yarın cuma pazartesiye kalır dedi ama bakayım internetten inşallah dediginiz gibidir
Yaa inşallah Allahım beklentilerini, beklentilerimizi müjdeli haberlerle sonuçlandırsınCanım hemşireye sordum bugün gitmez kan örnekleri yarın cuma olduğu için pazartesiye kalır dedi zaten öğrenene kadar 20 gün olacakobur adet dongum geldi neredeyse
Sen iyi dayanmışın kız. İlk bebek olmayacak mı yoksaYok ya yaptırmadım akışına bırakayım biraz dedimbir süre daha olmazsa doktora gidicem
İlk bebekSen iyi dayanmışın kız. İlk bebek olmayacak mı yoksa
Kaç aydır istiyorsunzİlk bebek
Martta başladıkKaç aydır istiyorsunz
Allah Allah aslında şimdi koştur koştur kan vermen lazımdıMartta başladıkikinci ay bu işte denediğimiz
Daha öncekinde 10 günüm geçti negatifti sonuçlar bu defa test yaptım 8 gün geçince negatif çıktı bekleyeyim belki geç döllenmedir diyorumAllah Allah aslında şimdi koştur koştur kan vermen lazımdı
Hmm aynı şeyi yaşadığın için demek. Rabbim yüzünü güldürsün canımDaha öncekinde 10 günüm geçti negatifti sonuçlar bu defa test yaptım 8 gün geçince negatif çıktı bekleyeyim belki geç döllenmedir diyorum
Amin canım hepimizin yüzünü güldürsün inşallahHmm aynı şeyi yaşadığın için demek. Rabbim yüzünü güldürsün canım ❤
Merhaba bende geçen ay 18 günlük gecikme yaşadım kan ve idrar testleri negatif çıktı. Doktora gittim herhangi bir problem yok dedi adet söktürücü verdi ama kullanmadım. 18.gün adet oldum tabi sadece 1 gün şeklinde oldu. Bu ay yine 18 gün oldu gecikeli hâlâ birşey yok. Bir hafta geçiktikten sonra test yaptım yine negatif çıktı. Bir daha da test falan yapmadım. Hamile kalmayı çook istiyorum ama test yapmaktan da korkuyorum artık. Bu durumda olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.Kızlar merhaba yaklaşık 15 günlük bir gecikme yaşıyorum.3. 7. 9. Ve 14. Gün yaptığım bütün testler negatif cıktı.Bugun kan testi verdim sağlık ocağına pazartesi belli olacak.Idrar testi negatif çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı bu kadar gecikme yaşayıp.Adet söktürücü kullanıcam ama bu kararsızlık beni yedi kaç gündür.
Aile hekimim birşey kullanmamak gerektiğini geç döllenme kaynaklı 1 ay öğrenemeyen olduğunu söyledi.Gec döllenme bu kadar yaygın birşey mi ?
Bende senle aynı durumdayım canım 16 günlük gecikmem var 13.güne kadar aralıklarla 3 tane test yaptım hep negatif çıktı. Kan vermeyede gitmedim zaten yokmuş diye ama seni okuyunca acaba mı ki dedim sonucunu bizimle payşaşırsan çok mutlu olurumKızlar merhaba yaklaşık 15 günlük bir gecikme yaşıyorum.3. 7. 9. Ve 14. Gün yaptığım bütün testler negatif cıktı.Bugun kan testi verdim sağlık ocağına pazartesi belli olacak.Idrar testi negatif çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı bu kadar gecikme yaşayıp.Adet söktürücü kullanıcam ama bu kararsızlık beni yedi kaç gündür.
Aile hekimim birşey kullanmamak gerektiğini geç döllenme kaynaklı 1 ay öğrenemeyen olduğunu söyledi.Gec döllenme bu kadar yaygın birşey mi ?
Merhaba acaba hamile misiniz merak ettim açıkçası çünkü bende sizinle aynı durumdayım kan testinde de negatif çıktıKızlar merhaba yaklaşık 15 günlük bir gecikme yaşıyorum.3. 7. 9. Ve 14. Gün yaptığım bütün testler negatif cıktı.Bugun kan testi verdim sağlık ocağına pazartesi belli olacak.Idrar testi negatif çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı bu kadar gecikme yaşayıp.Adet söktürücü kullanıcam ama bu kararsızlık beni yedi kaç gündür.
Merhaba acaba hamile misiniz merak ettim açıkçası çünkü bende sizinle aynı durumdayım kan testinde de negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?