Bilgim yok ama bende merak ettim.
İnşallah canım. Benimde 7 gün gecikmem oldu bende bekliyorumBeklemedeyim bakalım inşallah bilen yaşayan çıkar
İnşallah canım. Benimde 7 gün gecikmem oldu bende bekliyorum
Yok canım idrardı negatif çıktı. Yarın kan vercem inşallahTestte birşey çıkmadı mı seninde
Inşallah geç döllenme falandır kanda çıkar inşallahYok canım idrardı negatif çıktı. Yarın kan vercem inşallah
Ay inşallah canım benim. Rabbim mübarek günlern hatrına hepimizin gönül muradını versinInşallah geç döllenme falandır kanda çıkar inşallah
Amin canım inşallah işteysen herkese nasip etsin AllahımAy inşallah canım benim. Rabbim mübarek günlern hatrına hepimizin gönül muradını versin ❤❤❤
Senin sonucun neden bu kadar geç belli oluyor ki yaAmin canım inşallah işteysen herkese nasip etsin Allahım
Kızlar merhaba yaklaşık 15 günlük bir gecikme yaşıyorum.3. 7. 9. Ve 14. Gün yaptığım bütün testler negatif cıktı.Bugun kan testi verdim sağlık ocağına pazartesi belli olacak.Idrar testi negatif çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı bu kadar gecikme yaşayıp.Adet söktürücü kullanıcam ama bu kararsızlık beni yedi kaç gündür.
Aile hekimim birşey kullanmamak gerektiğini geç döllenme kaynaklı 1 ay öğrenemeyen olduğunu söyledi.Gec döllenme bu kadar yaygın birşey mi ?
[/QUOTsonu
Sağlık ocağı nda verilen kan testi sonuçları öğleden sonra çıkıyor,pazartesi çok geç değilmiKızlar merhaba yaklaşık 15 günlük bir gecikme yaşıyorum.3. 7. 9. Ve 14. Gün yaptığım bütün testler negatif cıktı.Bugun kan testi verdim sağlık ocağına pazartesi belli olacak.Idrar testi negatif çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı bu kadar gecikme yaşayıp.Adet söktürücü kullanıcam ama bu kararsızlık beni yedi kaç gündür.
Aile hekimim birşey kullanmamak gerektiğini geç döllenme kaynaklı 1 ay öğrenemeyen olduğunu söyledi.Gec döllenme bu kadar yaygın birşey mi ?
Hemşire yarın cuma pazartesiye kalır dedi ama bakayım internetten inşallah dediginiz gibidirSağlık ocağı nda verilen kan testi sonuçları öğleden sonra çıkıyor,pazartesi çok geç değilmi
Hemşire yarın cuma pazartesiye kalır dedi ama bakayım internetten inşallah dediginiz gibidirSağlık ocağı nda verilen kan testi sonuçları öğleden sonra çıkıyor,pazartesi çok geç değilmi
Benim de ilk kez oldu bilsem çok isterim yardımcı olmayı ama Ne yazık ki Hiç bir fikrim yok su kan testi belli olsun da çıkacak net sonuçBenim de 14 günüm geçti test yaptım negatif ne olacak bilmiyorumnedenn böyle oluyoruz acaba hiç bu kadar geçmezdi
Allah gönlümüze göre versin sonuçları ne diyelimBenim de ilk kez oldu bilsem çok isterim yardımcı olmayı ama Ne yazık ki Hiç bir fikrim yok su kan testi belli olsun da çıkacak net sonuç
Amin inşaallahAllah gönlümüze göre versin sonuçları ne diyelimne zaman çıkacaktı senin sonucun
Canım hemşireye sordum bugün gitmez kan örnekleri yarın cuma olduğu için pazartesiye kalır dedi zaten öğrenene kadar 20 gün olacakobur adet dongum geldi neredeyseSenin sonucun neden bu kadar geç belli oluyor ki ya
Mevsim değişikliğinden döngünüz uzamış olabilir. Yanı daha yumurtlamamış veya henüz yumurtluyor olabilirsiniz. O nedenle bu dönemi boş bırakmayın bence :)Kızlar merhaba yaklaşık 15 günlük bir gecikme yaşıyorum.3. 7. 9. Ve 14. Gün yaptığım bütün testler negatif cıktı.Bugun kan testi verdim sağlık ocağına pazartesi belli olacak.Idrar testi negatif çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı bu kadar gecikme yaşayıp.Adet söktürücü kullanıcam ama bu kararsızlık beni yedi kaç gündür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?