• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 güne adet oluyordum 3 dongudur 17 ,18 oluyordum ve 2 gün gecikti

filiz nida

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
227
64
13
23
Kizlar merhaba hayırlı akşamlar hepinize benim size sorum olacaktı ben 4 senelik evliyim ve çocuğumuz olmuyor ve ben 15 güne adet oluyordum 3 dongudur 17 ,18 oluyordum ve 2 gün gecikti önceden lekelm gelirdi ama şimdi dün geldi ufacık bir pembemsi leke ve bir saat sonra bir damla kan geldi ve birdaha gelmedi ben köyde oturduğum için test yapamadım elimde ovulasyon testi vardı böyle çıktı ve anlayan var yardımcı olabilecek olan ve lekeden sonra adetim gelirdi hemen gelmedi üzerinden sanırsam bir gün geçti ve hiç gelmedi böyle azdı acaba yerleşme kanaması olabilirmi birde benim ağrım yok bir belirtim sadece sol kasigim batıyor ve kafa donemm var vede jel kıvamında sabahda n beri çok jel kıvamında akıntım çok yardımcı olabilirmisiniz

Eklentiler

• 16754493872597502613505423123651.webp
    16754493872597502613505423123651.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 165
Kizlar merhaba hayırlı akşamlar hepinize benim size sorum olacaktı ben 4 senelik evliyim ve çocuğumuz olmuyor ve ben 15 güne adet oluyordum 3 dongudur 17 ,18 oluyordum ve 2 gün gecikti önceden lekelm gelirdi ama şimdi dün geldi ufacık bir pembemsi leke ve bir saat sonra bir damla kan geldi ve birdaha gelmedi ben köyde oturduğum için test yapamadım elimde ovulasyon testi vardı böyle çıktı ve anlayan var yardımcı olabilecek olan ve lekeden sonra adetim gelirdi hemen gelmedi üzerinden sanırsam bir gün geçti ve hiç gelmedi böyle azdı acaba yerleşme kanaması olabilirmi birde benim ağrım yok bir belirtim sadece sol kasigim batıyor ve kafa donemm var vede jel kıvamında sabahda n beri çok jel kıvamında akıntım çok yardımcı olabilirmisiniz
Soldaki çizgi daha koyu olup hamile olduğunu ögrenenlere denk geldim ama bu biraz açık geldi bana gebelik testi yapsanız daha doğru sonuç alırsınız

Bu ovulasyon testi bununla öğrenende var ama yumurtlama da olabilir gebelikte en net kan testi yada gebelik testi olur. Şimdi bu yumurtlama ise kaçırmamalısın değerlendirebilirsin gebelikten şüphe duyuyorsan mutlaka bişeyler yapmalısın .. jel kıvamı akıntı daha çok yumurtlama gibi geldi …

Yumurtlama günün olabilir benim başıma geldi adet olacağım gün kahverengi leke gelmişti ümitlendim tabi hani yerleşme falan mı diye ama yumurtlama kanaması olmuş bazı insanlarda olurmuş ama inşallah seninki gebeliktendir 😍

Bu ovulasyon testi bununla öğrenende var ama yumurtlama da olabilir gebelikte en net kan testi yada gebelik testi olur. Şimdi bu yumurtlama ise kaçırmamalısın değerlendirebilirsin gebelikten şüphe duyuyorsan mutlaka bişeyler yapmalısın .. jel kıvamı akıntı daha çok yumurtlama gibi geldi …
Aynı adet gibi geliyor o beyaz akiinti hafif kokuluda ama bugün yaptım ama çift çizgi ve daha belirgin bugünde aynı eve geçince fotosunu atarım gebelik testi alicam az sonra imşallah lütfen bua edermisniz hsyirlisi benim ilk önce leke geldimiydi arkasına bir gün gecmden hemen gelirdi adetim ama iki günü geçti sanırsam ama hala gelmedi

Aynı adet gibi geliyor o beyaz akiinti hafif kokuluda ama bugün yaptım ama çift çizgi ve daha belirgin bugünde aynı eve geçince fotosunu atarım gebelik testi alicam az sonra imşallah lütfen bua edermisniz hsyirlisi benim ilk önce leke geldimiydi arkasına bir gün gecmden hemen gelirdi adetim ama iki günü geçti sanırsam ama hala gelmedi
İnşallah gebeliktir canım gebelik testiyle belli olur

Alladim şuna az sonra yapac ama yapmak istemiyorum negatifi görürüm diye çok korkuyorum
Canım emin olmak için malesef yapmalıyız bende tedavi görüyorum bi kaç gün sonra bende tekrarlicam testimi korkma nasip de ve yap yapıp başında durma koy düz yere 2-3 dakika sonra da bakarsın testine stress yok🙏🏼☺️ belkide vardır nerden biliyosun hem😍

Canım emin olmak için malesef yapmalıyız bende tedavi görüyorum bi kaç gün sonra bende tekrarlicam testimi korkma nasip de ve yap yapıp başında durma koy düz yere 2-3 dakika sonra da bakarsın testine stress yok🙏🏼☺️ belkide vardır nerden biliyosun hem😍
Şuanda yaptım ve 5 dknin içinde böyle oldu silik bir çizgi var gibi yada banami öyle gözüküyor sizde bakabilirmisiniz

Eklentiler

• 16755346578508898600586878596981.webp
    16755346578508898600586878596981.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 162
  • IMG_20230204_211526.webp
    IMG_20230204_211526.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 148
Şuanda yaptım ve 5 dknin içinde böyle oldu silik bir çizgi var gibi yada banami öyle gözüküyor sizde bakabilirmisiniz
Galiba çok yeni gölge gibi görüyorum ama emin olamadım LH testinde baya pik yapmış sen hamilelik testinde silik çizgi görebiliyormusun gerçekten

genelde lekelenmeden en geç bir dün sora adet bekleriz gebelik olusma ihtimali var test alamıyorsanız ve adet görmemiş olursanız bu bir damla kansa eğer adet değildir

Sanki aşiri az çok yeni derken febelikmi demek istiyorsunuz 🤭
Sanki aşiri az çok yeni derken febelikmi demek istiyorsunuz 🤭
evet canım gebelik bence ama allah herşeyin hayırlısını nasip etsin canım benim bende uzun zamandır bekliyorum nasip napalım inşallah vardir keşke bi kaç tane alsaydın 2-3 günde tekrarlardın testini 🙏🏼☺️

evet canım gebelik bence ama allah herşeyin hayırlısını nasip etsin canım benim bende uzun zamandır bekliyorum nasip napalım inşallah vardir keşke bi kaç tane alsaydın 2-3 günde tekrarlardın testini 🙏🏼☺️
6 tane aldım köyde oturunca bugün ilçeden 5 tane kaldı yoymak istemiyorum salı günü tekrarlasam yeterli olurmu bekliyememde ama sanki var gibi yok gibi bilemedim çok değişik sizde gördünüz degilmi acaba ben yanlişmi gordum 😴

gün aşırı tekrarlamak lazım zaten adet gelmezse iki gün sonra gebelik testleri hassas olduğu için pozitifi görürsünüz
Yaptim testi gelbelik testini sizce ?

Eklentiler

• IMG_20230204_211526.webp
    IMG_20230204_211526.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 121
  • IMG_20230204_211500.webp
    IMG_20230204_211500.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_20230204_211430.webp
    IMG_20230204_211430.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 122
Back