Saç Uzatma Yöntemleri 15 güne 3-4 sm uzatıyor %100

nazli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2008
282
1
96
Diğer
Meraba arkadaşlar saç uzatma formülü %100 işe yarıyor . arkadaşım denedi 15 gune saçı 3 -4 sm uzadı. arkadaşımın saçını görünce inanamadım . bende yarından saçıma uygulayacağım bu gün gerekenleri aldim .
Tarif:

Badem yağı
vitamin E
vitamin A
sarımsak yağı
dulavrat otu yağı
hint yağı
bunları hepsinden 1 tatlı kaşığı alip karıştırıyoruz. daha sonra saçımıza uyguluyoruz. 2 saat bekletip yıkıyoruz . bence deneyin pişman olmazsınız

ben şu anda bu karışımı kullanıyorum içinde ek yağlar da var bakalım sonç ne olucakkboshayallersmile

kesin uazayacak canım bende arkadaşımın saclarını görünce inanamadım

Geçen ay kuaförün gazabına uğradım ve belime gelen saçlarım omuzlarıma kadar kısaldı. Ben de şimdi yeni bir karışım kullanıyorum bana sanki işe yarıyormuş gibi geldi biraz uzadılar ve sağlıklılar ama evdeki biitince bunu da denemeyi düşünüyorum.
Karışımı da vereyim tam olsun
Badem yağı
Hint Yağı
Çam terebentini
Biberiye yağı
Susam yağı
hepsini karıştırıp haftada 2 kere 2 saat uygulamak gerekiyor.

dulavrat otu yagi
bendeki bu repeynoe maclo (репейное масл&#1086

banada komşumuz vrmşti bu tarifi

badem yağı,hint yağı,susam yağı,z.yağı,çam terebentini,bepanten iğnesi,evigen iğnesi...15 güne bir bunları uygula dedi uyguluyorum uzama fln olmadı hç:S sadece parlaklık vrdi

keske izine gitmeden haberim olsaydialirdim malzemelri ama ben sinemakili tarifi yapiyorum sanki uzatiyo bide muskatli tarifi yapcam bemixlerim bitince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…