15 gündür kayıp olan Kübra'dan annesine mesaj!

Ya 15 gündür haber alınamıyor ve bu kız 27 28 şubatta paylaşım yapmış. Dalga mı geçiyorlar bu milletle ya...

Gazetevatan.com » Yaşam » Kayıp Kübra, barda bulundu
Kayıp Kübra, barda bulundu
  • 0
    DHA | 27 Şubat 2015 Cuma - 18:46

BURSA’da 16 gün önce annesine "Ekmek almaya gidiyorum" dedikten sonra evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alanamayan 17 yaşındaki Kübra Y.’yi, polis Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’ndeki bir barda buldu

Bursa’nın Osmangazi İlçesi’nde yaşayan Kübra Y., üç yıl önce evden sürekli kaçtığı gerekçesiyle, eşinden boşanan annesi 37 yaşındaki Nuray A.’dan alınıp, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı yetiştirme yurduna yerleştirildi. Kaldığı yurttan iki ay önce izin alarak annesinin yanına gelen Kübra Y., iddiaya göre 16 gün önce "Ekmek almaya gidiyorum" diyerek evden ayrıldı ve bir daha kendisinden haber alınamadı.

Cep telefonu ile kızını aradığını belirten anne Nuran A., kızının "Anneciğim ben de sizi çok özledim. Yanınıza gelmek istiyorum ama gelirsem sadece beni değil, kardeşimi ve seni de öldürecekler" diyerek telefonu kapattığını söyledi. Anne Nuran A.’nın, kızının sosyal paylaşım sitesinde bir gece kulübünde çekilmiş fotoğraflarının yayınlandığını belirterek, "Anne olarak yavrumun başına kötü olayların gelmesinden çok korkuyorum. Bir an önce bulunmasını istiyorum" dedi.

Dün saat 02.00’da Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’nde Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bir barda bulunan Kübra Y., annesine teslim edilirken, Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığı barla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

Kaynak.http://www.gazetevatan.com/kayip-kubra-barda-bulundu-744816-yasam/

Kayıp kız bulunduktan 3 saat sonra annesine bu notu bırakıp kaçtı

2 ay sonra bulunduktan sonra annesine teslim edilen kız 3 saat sonra yeniden kaçtı. Geride ise annesinin çantasına bıraktığı bu not kaldı!..

Polisin Tekirdağ'daki bir barda bulup annesine teslim ettiği 17 yaşındaki Kübra, İstanbul'da annesinin çantasına not bırakıp, sırra kadem bastı. Daha önce 23 kez kaçıp bulunan ve 2 aydır da aranan kızını sadece 3 saat görebildiğini söyleyen anne, gözyaşları içinde yavrusuna seslendi. Kızının çantasına, “Anne sizi çok seviyorum, anne beni de sizi de yaşatmazlar. Ben gidiyorum, beni yok bilin. Ben polise söylemek istedim ama çok korktum, anne hiç ağlama seni çok seviyorum” diye not bıraktığını söyleyen gözü yaşlı kadın, “Kızım ne olur evine dön” diye yalvardı. Edinilen bilgiye göre, 17 yaşındaki Kübra Yılmaz, eşinden boşanan 37 yaşındaki annesi Nuray Aydın'ın yanından alınıp yetiştirme yurduna yerleştirildi. İki ay önce izinli olarak annesi Nuray Aydın'ın yanına gelen Kübra Yılmaz, evden “ekmek almaya gidiyorum” diyerek ayrıldı. Annenin durumu polise bildirmesi üzerine polis alarma geçti. Genç kız tüm aramalara rağmen bulunamadı. Yapılan araştırmalar sonucunda Kübra Yılmaz'ın Tekirdağ Çerkezköy ilçesinde bulunan bir gece kulübünde çalıştığını belirlendi. 5 gün önce barı basan polis, zorla çalıştırıldığı iddia edilen Kübra Yılmaz'ı kurtararak Bursa'dan gelen annesi Nuray Aydın'a teslim etti. Ekipler yaşı küçük kızı çalıştırdığı gerekçesiyle gece kulübünü de kapattı.
ra4gp3nq.jpg

Kaynak: İHA

http://www.turkiyegazetesi.com.tr/yasam/243150.aspx

Son düzenleyen: Moderatör:
X