Ahhh ahh ne sen sor ne ben diim.Lohusa kanamam 2 ay surdu bitti kocam hastalandi o gecti ayagimi kırdım. Ayagim alcida hala.Vuslat hayal oldu3,5 ay olmus yeter gari...
sen lohusalıgı sendrom halınde , beleşe getırmıssın..
yok oyle sıcakta yontem arayacak , kocadan kacacaksın !
Ilki akrep benim de ikincisini alnimin teriyle koc yaptımYazın yapılan çocukta emek var arkadaş.
Kışın ısınmak için oynaşırken hoop yapılıveriyor çocuk yalandan . (Bkz yay ben)
Gel de gıdığın bile terlerken yazın bir bebe yap.
Benim de bebe akrep olacak kasımda doğacak ama 2.yi alnımın ve gıdığımın teriyle yazın yapacağım inşallah hırs yaptım tutmayın
Aman pek dertliymissin bacım sende.Ahhh ahh ne sen sor ne ben diim.Lohusa kanamam 2 ay surdu bitti kocam hastalandi o gecti ayagimi kırdım. Ayagim alcida hala.Vuslat hayal oldu
Hee benimki dermansiz anamda kalıyorum iki bebeye koltuk degnekleriyle bakamam diye. Anca görüntülü konuşuyoruzAman pek dertliymissin bacım sende.
Neyse dertsiz derman yok. Teyemmüm yap
Demokraside çareler tükenmez hesaaaabi
Hee benimki dermansiz anamda kalıyorum iki bebeye koltuk degnekleriyle bakamam diye. Anca görüntülü konuşuyoruz
Ahahahahaja yok ben almayayim.Oda bir yöntem tabi. Onunda adı var neysedicek bişi bulamadım Allah yardımcın olsun
Terazi erkeği doğurmaktan da kaçınılmasını şiddetle tavsiye ederim.o diil de gercekten ikizler burcu biraz sikinti, dikkat edin denk getirmeyin, dunyaya faydaniz olsun.
kiz cocugunun gideri varda, ikizler erkeginin partnerlerine etmedigi yok :)
Buyrun benimHiç koç burcu tanıdığım yok bu koçlar nasıl insanlarmış ki tüik derdine düşmüş acilen tanışılacak koç burcu aranıyor
Selam bebek nasılsın? Tanışabilir miyiz(ben oğlak burcuyum yalnız baştan söyleyimde)Buyrun benim
Ahahaha tanisiriz tabi oglaklara serbetliyim kocam oglakSelam bebek nasılsın? Tanışabilir miyiz(ben oğlak burcuyum yalnız baştan söyleyimde)
Kocana kızdıkça bana yürüme de senAhahaha tanisiriz tabi oglaklara serbetliyim kocam oglak
Burçlar ikiye ayrılır kızlar; koçlar ve diğerleri
Bu yazıyı okuyana kadar hiç koç varlığını fark etmemiştim ben oysa kiBurçlar ikiye ayrılır kızlar; koçlar ve diğerleri
Esasında koçların mantığını anlatan bir sözdür.Bu yazıyı okuyana kadar hiç koç varlığını fark etmemiştim ben oysa ki