Kızlar merhaba,
Hemen birkaç yorum üstte de iki yorumum var önce onu okuyun sonra bunu okuyun eminim faydası olacaktır. Daha önce bu karışımı denedim hemde varya müthiş bir azimle. Hemen hemen 14 gün çok ama çok düzenli bir spor ve masajla yapmaya çalıştım. Sadece 1 günü ihmal ettim. Sonra da dedimki şu aspirinli karışıma geçeyim. Gittim markete;
----1o tane limon aldım.
----20 tane büyükler için olan beyaz aspirinden aldım.
-----Aspirinleri ezdim limonları sıktım.
-----Bebe yağını da tam limonun suyu kadar olacak şekilde ilave ettim.
-----Önce bi kapta bi güzel karıştırdım üç malzemeyi de.
-----Daha sonraa da sıvı sabun kutusunun içine koydum
------Kalanını da bebe yağının kutusuna koydum attım buzdolabına...
3 gündür bu malzemeyi selülietlerime sürüyorum her bir bacağa ayrı ayrı 10.ar dakika masaj yapıyorum. Sonra da streç filmle popomu bacaklarımı bi güzel sarıp popomu tam selülitlerime denk gelecek şekilde duvara sert bi şekilde vuruyorum her bir bacak için 50 kere vurun çok kolay bişey en fazla 5 dakika. Tam 2 şarkılıkta mezdeke açıp azcık titretiyorum
En sonuncusu da banyoya girin önce ılık sıcakta olabilir suyla ve lifle kızarana kadar ufalayın yıkayın. Sonra da çıkarken bir güzel soğuk su tutun çimdik ata ata.
Koskoca 13-14 gün bu biberiye yağı susam yağı karışımını yaptım (illaki bazılarınıza yaramıştır) ama gel gelelimki ondan aldığım bütün verimi sadece 3 günde 2 katını aspirinli karışımdan aldım. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Yıkın tabularınızı :))