Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ablacım bende giricem kpss ye we bence en çok sana puan getricek konulara çalış mesela tarih ten osmanlı dönemi çok uzun bi dönem sınawda puanı %5 etkilio bu sana zaman kaybettirir bunun yerine atatürk ilke we inkılapları kısa konu olduğu halde puanı %15 etkilio resim koyabilseydim hangi konular nasıl etkilio görürdün neyse bence şu kısa zamanda en işine yarayacak konulara ağırlık werirsen başarırsın herkese başarılar
gülün-89 a katılıyorum. Kurtuluş savaşından başlayarak tarih konularını bitirmelisin. 30 sorunun en az 20 si buradan geliyor. Moralini bozmak gibi olmasın ama 2 hafta çok az bir süre. günde 5 saatte az, konuya çalşıp bol soru çözerek pekiştirmelisin.
Ben hergün ha çalışam ha çalışam dedim. birde aöf sınavları vardı. bi ona bi buna derken baktım ortada birşey yok. Aöf geçti nasıl gelir bilmiyom. işte böyle evde 2 saatim kalıyor. 9 da eve gidiyom. ama ama şimdi uyku yorgunluk falan demeyecem. ne yapıp yapıp 5 saatimi ayıracam.