Allah razı olsun canım benimSelam kızlar
Hamd olsun 62 kişi olduk
3 aylara erdik ve 3 ayı dolu dolu geçirmek istedik ve "12.000 ihlas hatmine" niyet ettik
Kızlar herkes bilir ama ben yine de hatırlatmak istedim..
İhlas süresini okurken abdestli ve tesbih çekerken her boncukta ihlas süresine besleme çekmeyi unutmayalım.
Okuma mühleti "10" gündür.
Niyetimiz: Peygamber efendimize ve bütün gelmiş geçmiş tüm peygamberlere, şehitlere, şühedalara, evliyalara, tüm ölmüşlerimize ve depremde vefat eden kardeşlerimizin ruhlarına 12.000 ihlas hatmini hediye ediyoruz.
Her kişinin içinde saklı bir duası ya da niyeti vardır.. Peygamber efendimize bağışlarken isterseniz niyetiniz veya duanız varsa bağışlayabilirsiniz.
Okuduktan sonra bildirim yapmayı unutmayalım.
Lna16 beni veya penyez83 penyez83 ablamızı etiket yapabilirsiniz.
Şaban ayının 27. gecesi bağışlama olacaktır. ( Yani 19.03.2023 )
Kişi başı ihlas "200" adettir.
"3 günde 1" olmak üzere hatırlatma etiketi yapacağım
Lütfen etiketlere dönelim kızlar, çevrimiçi olup attığım etiketlere dönmeyen arkadaşlarım lütfen etiketlere dönelim
Böyle olunca bu sefer özelden yazmak zorunda kalıyorum
Rabbim niyetlerimizi, ibadetlerimizi kabul etsin inşallah
Şimdiden Allah razı olsun, hakkınızı helal edin kızlar
Okuma başlama zamanı: 08.03.2023
Okuma bitiş tarihi: 18.03.2023
Eki Görüntüle 3214557
12. İhlas Hatmi Listesi
penyez83
Lna16
Nevreste
R rana20
Kunfeyekunnn
Madammor
agustos72
Blue_Black
Tubismavis
Freddy
@Ada-anne
debriyajgazfren
Nillatte
kavs-i kuzah
Meral01
dreamy07
Aktif Lora
Magnifiaque
Magnifiaque - annesi
Hali
H Huzurkokanmevsimler
RedGirl
RedGirl - annesi
RedGirl - kuzeni
PiXiEE
PiXiEE - annesi
M Meva59
azerikizi91
-loyalty
B Bukre11
B Bukre11 - annesi
K karamelli001
Eslii
HALLEYS
bir mucizee
Life light
mesirmacunu
HepmigencizHepmiguzel
Teach_Mavi
G Gunduzguzell1
HejaR12
M MupiNNN
Elifnesli65
slnn12345
B Buluts34
ezgiisel
Tiniminimavihanim
burcusami
marmeladova
Breave Heart
nursevdi
paeneperfectus
Oksijensizsu
C Caresivarmi
H Hayaldebaris
Sincereley93190221
H hazal94
Aijoo
Penguhan
Nefes0858
Berrfeelinda
mucizelerim34
Allah senden de razı olsun dua arkadaşımAllah razı olsun
Amin inşallahAllah kabul etsin inşallah bende katılmak istiyorum.
Allah sizlerden de razı olsun ablacım
Amin inşallah, ağzına yüreğine sağlık
Olsun ablam hiç önemli değil cansınLna16 alımlar kapandı mı canım. Dün yazmıştım katılırım diye ama göndermemişım mesaji i şimdi fark ettim .... ınşallah boşluk vardır canım
Amin inşallah Tuğbammmmm, ağzına yüreğine sağlık kuzum
Rabbim dualarımızı kabul etsin kuzumHunharca dua ediyoruzdua etmediğim gün sanki Allahtan uzaklaymışım, babama dua etmemiş de üzmüşüm, sanki korunma kalkanım azalmış gibi hissediyorum yada artık kafayı yiyordum, babami özledim çok
3.5 sene, zaman geçtikçe azalmiyor, ciğer yangını hiç sonmuyor,alışma da olmuyor bilmiyorum ki nasıl olacak ne olacak, yemek yiyorum uyuyorum kalkıyorum keşke ondan bi haber alsam diyorum bi konuşsa, sohbet etse,kavuşacak mıyız onu bile bilmiyorum, yanimda belki ama görmek istiyorum çaresizlik işte bilmiyorumRabbim dualarımızı kabul etsin kuzum
Aynı duygular içindeyiz hep dua etmek var içimizde, ettiğimizde sanki onlar daha huzurlu ve mutlu olacak gibi hissediyoruz böyle bir hissiyat içimizde ki ..
Ne mutlu ki Rabbim bize dua etmemizi nasip ediyor ya nasip etmeseydi ?
Ahhhh kuzum seni öyle iyi anlıyorum ki Rabbim sabır ve dayanma gücü versin çok zor
Bende çooooooooook özledim annemiii hemde çoooooooook
Ne kadar oldu kuzum babacığın vefat edeli
Rabbim dualarımızı kabul etsin kuzum
Aynı duygular içindeyiz hep dua etmek var içimizde, ettiğimizde sanki onlar daha huzurlu ve mutlu olacak gibi hissediyoruz böyle bir hissiyat içimizde ki ..
Ne mutlu ki Rabbim bize dua etmemizi nasip ediyor ya nasip etmeseydi ?
Ahhhh kuzum seni öyle iyi anlıyorum ki Rabbim sabır ve dayanma gücü versin çok zor
Bende çooooooooook özledim annemiii hemde çoooooooook
Ne kadar oldu kuzum babacığın vefat edeli
Mekanları cennet olsun ,nur içinde uyusunlar3.5 sene, zaman geçtikçe azalmiyor, ciğer yangını hiç sonmuyor,alışma da olmuyor bilmiyorum ki nasıl olacak ne olacak, yemek yiyorum uyuyorum kalkıyorum keşke ondan bi haber alsam diyorum bi konuşsa, sohbet etse,kavuşacak mıyız onu bile bilmiyorum, yanimda belki ama görmek istiyorum çaresizlik işte bilmiyorumAllah hepimize sabırlar versin, Hz Muhammed sav dediği gibi kişi sevdiği ile beraberdir,onunlayım ve kavuşursa zaten doğdum doğalı dünya hayatını sevmemiştim, çocuklarımın bana ihtiyacı var Allah onlara bu açıyı yaşatmasın , büyüyüp yuva kurduklarını göreyim, Allah onları bize bağışlasın, onun saçlarını ellerini of Allah im yardım et
Ah canım3.5 sene, zaman geçtikçe azalmiyor, ciğer yangını hiç sonmuyor,alışma da olmuyor bilmiyorum ki nasıl olacak ne olacak, yemek yiyorum uyuyorum kalkıyorum keşke ondan bi haber alsam diyorum bi konuşsa, sohbet etse,kavuşacak mıyız onu bile bilmiyorum, yanimda belki ama görmek istiyorum çaresizlik işte bilmiyorumAllah hepimize sabırlar versin, Hz Muhammed sav dediği gibi kişi sevdiği ile beraberdir,onunlayım ve kavuşursa zaten doğdum doğalı dünya hayatını sevmemiştim, çocuklarımın bana ihtiyacı var Allah onlara bu açıyı yaşatmasın , büyüyüp yuva kurduklarını göreyim, Allah onları bize bağışlasın, onun saçlarını ellerini of Allah im yardım et
Aminnn canım Allah razı olsunMekanları cennet olsun ,nur içinde uyusunlar
Rabbim sizede sabır versin inşallah
Aminnnnnnn inşallah ablacım çokça AminnnnnnLna16 çok sağol canım benim. .Allah razı olsun hepinizden .sizlerin sayesinde üç ayları dolu dolu geçiyoruz
Rabbim gönlünüzden geçenlerin en hayirlilarini versin inşaallah