Aynen öyle, insan kendi kendine yapmaya çalışınca zorlu luluk yok diye sallıyor ama böyle mecburi olunca iyi oluyor sallayamıyorsunBiliyorum canım çocuklardan zor olsa da RABBİM yardim eder. başka türlü okunmuyor ama böyle olunca teşvik oluyor ve birbirimizden güç alıyoruz
15 gün süre olursa bende katılırımCanım peygamberin efendimize niyet edeceğiz okurken..
1.000 tane İhlas-ı Şerifi okuyunca bildirim yapacağız 15 gün mühleti var bu şekilde
Destekleriz birbirimizi canımOkunur ya okuyamadigimda annemden destek alırım ben. 2 küçük çocuğum varya ondan acaba dedim yoksa olunmayacak bir şey değil.
Doğru canım 12 kişi toplansın inşallah15 günde kişi başı 1000 ihlası şerif okunacak. Okuyan bitti diye bildirim yapacak.
Doğru mu anladım?
12 kişi olursak canım ..Ben de katılabilirim ama sayı çok olursa okuyamam.
Başlığı 12 bin ihlas yap canımDoğru canım 12 kişi toplansın inşallah
Tamam olur, recep ayı sonuna kadar demi. Adetim bir iki güne olacak. Bitince okurum12 kişi olursak canım ..
15 gün zamanı var 1.000 tane okunacak
Tamam canım sağolasın.Destekleriz birbirimizi canım
Bu ay iki defa 12.000 ihlas okuyalım diyoruz. Yani 15 günde 1000 ihlas okuyacağız.Tamam olur, recep ayı sonuna kadar demi. Adetim bir iki güne olacak. Bitince okurum
Tamam anladımBu ay iki defa 12.000 ihlas okuyalım diyoruz. Yani 15 günde 1000 ihlas okuyacağız.
Katılmak ister misin?Tamam anladım
Canım 12 kişi olursak kişi başı 1.000 düşecekSelamlar bende katılmak istiyorum. Tercihim 12000 den yana
15 gün içinde istediğin zaman okuyabilirsin canımBu arada bu gece yeni başlangıçlar için astrolojik olarak iyi bir zaman. Bu gece başlasak süper olur
Ekliyorum listeye canım seniTamam olur, recep ayı sonuna kadar demi. Adetim bir iki güne olacak. Bitince okurum