Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım Allah kabul etsin inşallah Okundu işaretliyorum..Lna16 hatimi bitirmek üzereyim yani okudum sayın. adanadayım ve bizim oturduğumuz muhit yani güzelyalı ağır hasar aldı.Çalıştığım üniversite hastanesi şu an sırf depremzedelere hizmet veriyor.Hatay,iskenderun bitik vaziyette.Girmeye siteye vaktim olmuyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Amin inşallah canımHepimize geçmiş olsun. Allah'ım en kısa zamanda kendimizi özellikle bu olayı net yaşayanları toparlamalarını nasip etsin.
Ben okurum okumuştum varsa 1 kişi yerine daha da okuyabilirim.
Okudum Rabbim kabul etsin
Amin inşallah kızlar, Allah razı olsunTamamladım Allah kabul etsin Lna16
Selamlar. Deprem dolayısıyla dikkatim dağıldı kusura bakmayın takip edemedim. Kaç adet ve neye niyet edeceğiz acabaDua kardeşlerim herkes iyi mi ?
Deprem bölgesinde kimler var bilmiyorum..
Hepimize geçmiş olsun milletçe
Okumayacak olan varsa lütfen yazabilir mi ?
Bende ona göre okuyacak kişiler bulayım..
Zaman azaldığı için yazıyorum lütfen yanlış anlamayın..
İhlas hatmimiz yarım kalmasın, tamamlamak nasip etsin Rabbim
12.000 İhlas Hatmi
penyez83
@Zerre
@RedGirl
Ipek -
ezgiisel
rapisa
@Ada-anne
@kavs-i kuzah
@Buluts34
@Aktif Lora
@rana20
@RedGirl - annesi
@Mavi_Eftelya
@mesirmacunu
slnn12345
PiXiEE
PiXiEE - annesi
@Hemsirecik
@Bilir kisi
@-Cookie
E eczpinar00
@paeneperfectus
@Esragull
@Bluepinkkk - annesi
nursevdi
@Meva59
@loyalty16
@leylalin-_-7
@Bluepinkkk
@Zuleyha65
@dreamy07
@Ssevincli
@Huzurkokanmevsimler - annesi
@Cittaslow
@burcusami
@Zeynoyi
@coconatt
@Mucizevi bekliyorum
@agustos72
@Nillatte
@HALLEYS
@Ahsen555
@Magnifiaque
Amin inşallah canım, Allah razı olsun200 adet okudum Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Allah kabul etsin ablammmm150 ihlas okudum 50 de sen destek olmuştun ALLAH kabul etsin aminnnnnn Lna16 ablam ALLAH razı olsun
Tamam ablacım arkadaşlarımız yazarlarsa mutlaka yazarım hep birlikte okuruz destek olup birbirimize inşallah
Amin inşallah, Allah razı olsun arkadaşım200 tane okudum Allah kabul etsin Lna16
Allah kabul etsin, Allah razı olsun arkadaşım200 adet okudum. Rabbim kabul etsin AMİN Lna16
Çok teşekkür ederim canım destek ihtiyacı olursa yazarımEksik kalan olursa ben de destek olurum inşaallah.