Ayın 7sine kadar bitireceğim inşallah bu hafta yogundum biraz.. 2. Hatme katilamayacagim
Okumami tamamladim Allah kabul ve karin eylesinEki Görüntüle 3201675
Eki Görüntüle 3201676
12.000 İhlas Hatmi
penyez83
Z Zerre
Nevreste
Lna16
RedGirl
Ipek -
ezgiisel
rapisa
Tiniminimavihanim
@Ada-anne
QueenGenepil
Oydar
kavs-i kuzah
Teach_Mavi
Aktif Lora
Meral01
N Neselikalpler
Hali
tatlicincap
Sadelikherseydir
mesirmacunu
slnn12345
Kunfeyekunnn
PiXiEE
Madammor
PiXiEE - annesi
Hemsirecik
Tubismavis
Aijoo
Cookiie
E eczpinar00
paeneperfectus
E Esragull
H hazal94
kaplumbik
H Huzurkokanmevsimler
nursevdi
Childdevelopment
M Meva59
-loyalty
B Bukre11
Arianaa
Bluepinkkk
Leris
memurhanim
K Kitapkontesi
C Canangul133
Life light
M MaviFeslegen
dreamy07
Ssevincli
Amazing family
C Cittaslow
Onikiagustos
kevsersoylu
burcusami
Z Zeynoyi
coconatt
@Mucizevi bekliyorum
agustos72
bir mucizee
geceyagmuru
Nillatte
HALLEYS
istbl
Amin inşallah canım, Allah razı olsunOkumami tamamladim Allah kabul ve karin eylesin
184 adet ihlas duası canımNe kadarokunucaktı
Bu eski listedeki kişiler kuzum yeni liste daha yazılmadı.Yeni listede ben yokum canım yoksa da daha oluşturmadin herhalde beni unutmayın canlar
Allah kabul etsin canımmOkudum insaAllah tamamlandı
Rabbim Peygamber Efendimizin (Sallallahü Aleyhi ve Sellem )şefaatlerine bizleri nail eylesin
Amin
Ne kadarokunucaktı
Okudum insaAllah tamamlandı
Rabbim Peygamber Efendimizin (Sallallahü Aleyhi ve Sellem )şefaatlerine bizleri nail eylesin
Amin
Amin inşallah kızlarYeni listede ben yokum canım yoksa da daha oluşturmadin herhalde beni unutmayın canlar
Aminnnn inşallah, Allah razı olsun hemşirem
Allah kabul etsin minnoşumm
Sayı belli değil ama 200 taneyi geçmez canım istersen 200 çek eğer fazla olursa üstüne eklersinLna16 ihlas hatminin ikinci okumasina başlayalım mı? Yine 184 adet mi okunacak?
Regli döneminde okunması caiz değil canım ne zaman abdestli oluyorsunAdetli okunur mu bitmesini mi bekleyeyim
7 şubata kadar olanı okudum yeni liste için diyorum canimRegli döneminde okunması caiz değil canım ne zaman abdestli oluyorsun
7 şubata kadar okuyamayacak gibiysen müsait olan arkadaşlar 184 okuyabilirler
Yeni liste daha başlamadı. bitiş tarihi belli ama 17 şubat miraç kandiline kadar süresi olacak7 şubata kadar olanı okudum yeni liste için diyorum canim