15 Günde 12.000 İhlas-ı Şerif Hatmi

Merhaba, ben okudum 184 adet. Sevgiler

İyi aksamlar 200 adet okudum isterseniz 184 olarakta saya bilirsiniz rabbim kabul etsin insaallah lütfen oğlumada dua edin sifa olsun hepinizden ricam rabbim herkesim duasını kabul etsin insaallah

İyi aksamlar 200 adet okudum isterseniz 184 olarakta saya bilirsiniz rabbim kabul etsin insaallah lütfen oğlumada dua edin sifa olsun hepinizden ricam rabbim herkesim duasını kabul etsin insaallah
Rabbim kabul etsin. Allah razı olsun başta oğlunuza ve bütün şifa bekleyen hastalarımıza Rabbim ya Şafii ismi ile şifa versin.Aminnn

Merhaba, ben okudum 184 adet. Sevgiler
Tamam canım Allah kabul etsin
Amin inşallah canım
Rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallah
Rabbim oğluna da tez zamanda şifa versin inşallah

Ne rahatsızlığı var oğlunuzun isterseniz Ya Şafi toplayalım 70.000 tane

Bas edemediğimiz bi kabızlıgı var götürmediğimiz doktor kalmadı bebeğim 1 bucuk yasında 6 ayda basladı ve ogün bugündür ilaçsız kaka yapamıyor ve zamanla kullandığımız ilaclarda ise yaramıyor bağısıklık yapıyor lütfen dua bekliyorum çok sıkıntı çekiyoruz eğer Isterseniz müsait olursanız neden olmasın belki oğlum dua ile düzelir oğlumun adı serkan özgür

Ne rahatsızlığı var oğlunuzun isterseniz Ya Şafi toplayalım 70.000 tane
Çok tesekkür ederim çok isterim belki oğlum dua ile düzelir oğlum 1 buçuk yasında 6. Ayda kabızlık basladı ve hiç ilacsız afedersiniz herkesten özürdilerek söylüyorum kakasını yapamıyor hep ilaclarda yardım ederek çıkartmaya çalısıyorum ve ilaclarda vücut alısıyor belli bir süre sonra ise yaramıyor ne yapacağımı bilmiyorum götürmediğim doktor kalmadı yapmadığımız tahlil kalmadı doktorlar yapacak bisey yok diyorlar ilaclarla yaptırmaya çalısıyoruz çok zor hepinizin duasına ihtiyacım var belki dua ile düzelir

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah şuan kandil diye baya yoğun arkadaşlar..
Kandil sonrası topic açalım Allah'ın izniyle toplanır eğer ki sizde çevrenizde dağıtacağınız kişiler varsa verebilirsiniz Ya Şafi..
70.000 tane başlarız inşallah
Sizde çekerseniz 70.000 den düşersiniz sayı verip ona göre devam ederiz olur mu arkadaşım ?

Kimin duası kabul olur bilinmez canım
Rabbim şu gecenin yüzü suyu hürmetine şifa versin inşallah

Olur çok tesekkür ederim allah hepinizden razı olsun tamam burdan haberlesiriz kandil geçsin nasıl isterseniz öyle yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…