• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 GÜN REGL GECİKMESİ

MonicaBing

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
1.150
1.453
133
28
Reglim bir hafta geciktiği zaman kan verdim sonuç negatifti.
Adet olacağım günlerde karnım ağrıdı ne zaman hasta oldum desem olmadığımı gördüm. Geçen ay tüm hormon testlerim yapılmıştı hepsi çok iyiydi. Adet olmamak için hiçbir sebebim yoktu. Sizce neden oluyor? Bir söz konusu olabilir mi?

Gebelik için test kuşkum da zaten regl tarihinden bi kaç gün öncesi. O yüzen şüpheliyim biraz.

Bazen hiç sebebi yokken de böyle olabiliyor bi muayene olun tekrar. 🤗

Mevsim geçişleri, stres, duygu durumu değişiklikleri gibi şeyler hatta yediklerimiz bile bazen adet düzenimizde değişiklik yapabilir. Dilerim gebeliktendir. Daha da adet olmazsanız doktora tekrar gidin,hamile değilseniz belki söktürücü verir. ☺️

Bu ay benimde gecikti kanda negatif sonra söktürücü ilaç kullandım ancak öyle olabildim ama dikkat ediyorum bu ay herkesin gecikmişşş

Mevsim geçişleri, stres, duygu durumu değişiklikleri gibi şeyler hatta yediklerimiz bile bazen adet düzenimizde değişiklik yapabilir. Dilerim gebeliktendir. Daha da adet olmazsanız doktora tekrar gidin,hamile değilseniz belki söktürücü verir. ☺
İşin değişik yani söktürücü de içtim ve hala gelmedi

Demekki mevsim geçişi etkili oldu
Evet etkili olabilir bir de ben adet tarihimden 4 gün önce lekelenme oldum çok korktum hamile olurum diye lekelenme 1 gün sürdü 5 gün sonra kan testinde negatifi görünce doktor söktürücü verdi ilaç bitince oldum zaten

Back
X